تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 409 از 870 اولاول ... 309359399405406407408409410411412413419459509 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,081 به 4,090 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

حرفهای جالبی میزنید!!شما میکروفون رو هم بگیر جلوی یک منبع صدای بلند صدای ضبط شده قرقر میکنه!!ولی من ولیوم تلویزیون رو روی 30 از 50 میزارم و صدا ضبط میکنم خیلی هم عالی در میاد!!خود دیروز من اهنگ فیلم بیداری رو ضبط کردم و روی کامپیو.تر گذاشتم واقعا عالی اومده بود!در کل این حرفهای شما ممکنه کاربرای جدید رو که در مورد این گوشی تحقیق میکنند ممکنه به اشتباه بیندازه!شما باید در نظر بگیرید این گوشی از گوشیهای دیگه کاملا از لحاظ ضبط صدا برتره!!ولی شما از قرار معلوم از 5700 میکروفون میخواهید!اون هم میکروفونهایی که صدا و سیما داره!!!

داره خودمونی میشه vtv004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زاهدان سیتی شهر عشق

پيش فرض

سلام
    من یه نرم افزار برای پخش فایلهای flv و wmv برای 5700 میخوام ه شبیه به core layer باشه
    چون core layer بیشتر فایلای تصویری وصوتی رو پخش میکنه سرعتش خوبه ودر هنگام پخش میشه به کارهای دیگه پرداخت و قسمت پر کاربرد hot keys داره واین برام خیلی مهمه
    یه خواهش دیگم دارم یه task maneger خوب مثل ویندوز اکس پی میخوام که باهاش بشه cpu موبایل رو یه برنامه بیشتر کار کنه

داره خودمونی میشه Arvin Shayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

لطفا حرف های منو تحریف نکنید . . .
    من نگفتم صدا رو بد ضبط می کنه.گفتم نباید کنار منبع صدا (با صدای خیلی بلند) باشین.که در این صورت صدا قر قر می کنه مثل همه ی گوشی ها.
    5700 صدا رو با کیفیت خوب ضبط می کنه.
    دورود بر 5700

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    من یه نرم افزار برای پخش فایلهای flv و wmv برای 5700 میخوام ه شبیه به core layer باشه
    چون core layer بیشتر فایلای تصویری وصوتی رو پخش میکنه سرعتش خوبه ودر هنگام پخش میشه به کارهای دیگه پرداخت و قسمت پر کاربرد hot keys داره واین برام خیلی مهمه
    یه خواهش دیگم دارم یه task maneger خوب مثل ویندوز اکس پی میخوام که باهاش بشه cpu موبایل رو یه برنامه بیشتر کار کنه

شما می تونید با استفاده از JetAudio هر فایل تصویری که دوست دارید رو به Mp4 تبدیل کنید.
    من خودم همین کارو می کنم.
    wmv رو به MP4 تبدیل می کنم.هم کیفیت تصویر عالیه و هم صدا.

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

حرفهای جالبی میزنید!!شما میکروفون رو هم بگیر جلوی یک منبع صدای بلند صدای ضبط شده قرقر میکنه!!ولی من ولیوم تلویزیون رو روی 30 از 50 میزارم و صدا ضبط میکنم خیلی هم عالی در میاد!!خود دیروز من اهنگ فیلم بیداری رو ضبط کردم و روی کامپیو.تر گذاشتم واقعا عالی اومده بود!در کل این حرفهای شما ممکنه کاربرای جدید رو که در مورد این گوشی تحقیق میکنند ممکنه به اشتباه بیندازه!شما باید در نظر بگیرید این گوشی از گوشیهای دیگه کاملا از لحاظ ضبط صدا برتره!!ولی شما از قرار معلوم از 5700 میکروفون میخواهید!اون هم میکروفونهایی که صدا و سیما داره!!!
    آقای مدعی شما مگه مدعی نیستی که 5700 بهترین گوشیه؟من با ان73 و ان 80 هم ضبط کردم اما هیچ کدوم مثل 5700 نبود.درسته کیفیت صدای جالبی نداشت اما خر خر نمی کرد.تو این که 5700 گوشی توپیه شکی نیست اما ما هرچی میگیم مرغ 2پا داره شما پاتو کردی تو یه کفش میگی نه یه پا داره!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

باشه!اصلا یه بوس بده قائله رو ختم به خیر کنیم!حالا چرا میزنی!!من از همینجا پوزش میطلبم!!ok???اصلا گور بابای 5700 من که دارم میفروشمش!تا همفته ی دیگه رفتنیه!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سعید جان شما کلیپهای صوتی ضبط شده توسط خودتون رو روی کامپیوتر هم امتحان کردید؟؟؟اگه روی کامپیوتر امتحان کردید و روی اسپیکرهای کامپیوتر باز هم بی کیفیته پس قطعا مشکل از گوشیه!من روی کامپیوتر نوحه های ضبط شده توسط خودم رو که میذارم لذت میبرم از کیفیتشون!!به دوستام هم دادم و حال کردن!!اصلا به من چی!!!من دارم 5700 رو میفروشم دیگه حوصله ی بحث در مورد این زیبای باهوش رو ندارم وحشتناک خز شده!!حالم داره از خودم بهم میخوره که این گوشی خز شده دستمه!!اون اوایل که اومد خوب کسی نمیدونست 5700 چیه!!!!حالا هر کی به هر کی شده!!طرف نمیدونه سیمبین چیه رفته خریده!!!نمیدونه ال سی دیش چه فرقی میکنه ولی رفته خریده!!ملت گوسفندی.......!!!!سعید جان به نظر من اگه گوشیت گارانتی داره برو گارانتی و بهش بگو همون بازل مازلشو برات عوض کنند!!ببین چی میشه!!اگه باز هم به نظرت خوب نبود پس دیگه هیچ برو!من به شما با این وضعیت پیشنهاد میکنم که گوشی بعدیتون زیر 600 تومن نباشه!!
    باشه!اصلا یه بوس بده قائله رو ختم به خیر کنیم!حالا چرا میزنی!!من از همینجا پوزش میطلبم!!ok???اصلا گور بابای 5700 من که دارم میفروشمش!تا همفته ی دیگه رفتنیه!!

امین خان یه زمانی پرد اون کسی رو که از این گوشی بد میگفت رو میسوزوندی...حالا خودتم داری ولش میکنی..؟؟

وطن فروش شدی ؟؟(گوشی فروش )

بعدشم..کجاش خز شده ؟؟

داره میشه...اما هنوز زیاد نشده..خز نیست

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

علی جون رفتم تو کف ایفون!!!از قرار معلوم سیستم عاملش توپ تر از اون چیزیه که من فکر میکردم!!

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

سلام
    من يه سري آهنگ با فرمت Mp3 از اينترنت اوردم و با pcsuit فرمتشون رو تبديل كردم به m4a
    آهنگها رو دسته بندي كردم و ترك ليست ساختم
    حالا توي بعضي از ترك ليست ها كه ميرم از روي آهنگ بعدي كه قراره پلي بشه ميپره و يه آهنگ ديگه رو ميخونه.يعني انگار فرمتش قابل پخش نيست يا اون آهنگ جا به جا شده و موجود نيستش كه گوشي نميتونه پلي كنه آهنگ رو
    جالبيش اينه كه يه سري از آهنگها رو اگه از توي all song برم سراغشون پلي ميكنه اما از ترك ليست نه!
    خلاصه با رم ريدر اومديم ببينيم كاري ميشه كرد يا نه كه كامپيوتر دقيقا همون آهنگهايي كه مشكل داشتن ميگه نميتونيد روش عملياتي انجام بديد!
    مونديم كه چه كنيم؟!
    فقط گزينه ي فرمت رو پيشنهاد نديد چون تبديل كردن 600 تا آهنگ به فرمت m4a و دسته بندي اونها چند روزي وفت ميبره و بايد دوباره اينمارو بكنم
    اسكنش هم كردم هيچ ويروسي هم روي گوشي و مموري كارت نيستش

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    من يه سري آهنگ با فرمت Mp3 از اينترنت اوردم و با pcsuit فرمتشون رو تبديل كردم به m4a
    آهنگها رو دسته بندي كردم و ترك ليست ساختم
    حالا توي بعضي از ترك ليست ها كه ميرم از روي آهنگ بعدي كه قراره پلي بشه ميپره و يه آهنگ ديگه رو ميخونه.يعني انگار فرمتش قابل پخش نيست يا اون آهنگ جا به جا شده و موجود نيستش كه گوشي نميتونه پلي كنه آهنگ رو
    جالبيش اينه كه يه سري از آهنگها رو اگه از توي all song برم سراغشون پلي ميكنه اما از ترك ليست نه!
    خلاصه با رم ريدر اومديم ببينيم كاري ميشه كرد يا نه كه كامپيوتر دقيقا همون آهنگهايي كه مشكل داشتن ميگه نميتونيد روش عملياتي انجام بديد!
    مونديم كه چه كنيم؟!
    فقط گزينه ي فرمت رو پيشنهاد نديد چون تبديل كردن 600 تا آهنگ به فرمت m4a و دسته بندي اونها چند روزي وفت ميبره و بايد دوباره اينمارو بكنم
    اسكنش هم كردم هيچ ويروسي هم روي گوشي و مموري كارت نيستش
    دوست عزیز شما به ترتیب این مراحل رو انجام بدین به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه:
    Music Player > Option > Refresh Music Library
    این کار رو حتما پس از هر بار که آهنگ ریختید انجام بدین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •