به نظر من ژاپني تو ايران نيست ! نكته Psp هاي ژاپني منوشون به صورت پيش فرض ژاپنيه ! و يه قسمت اضافه هم داره ...
به نظر من ژاپني تو ايران نيست ! نكته Psp هاي ژاپني منوشون به صورت پيش فرض ژاپنيه ! و يه قسمت اضافه هم داره ...
Last edited by J A V I D; 20-05-2008 at 19:12.
اوکی از اونجایی که DAX خیلی فعاله! مشکلات فریم ویر هاشو برطرف میکنه اونم با پچ که معمولا بیشتر برای درست کردن و به روز کردن no umd هستتا اونجایی که من میدونم همه psp ها رو داره چین میزنه اوایل فت هارو ژاپن میزد ولی بعدش داد چین الانم فکر کنم همه اسلیم ها رو چین بزنه
برای تبدیل بازی ps1 به psp باید حتما از سی دیش image بگیریم؟ چون من با هر برنامه ای امتحان کردم نمیشه با فرمت iso ایمیج گرفت! یه برنامه هم برای تبدیل معرفی کنین اگه لینک بدین چه بهتر!
دوستان مي خواستم ببينم فرمت والپيپر هاي psp چي هست ايا همه ي عكس هارو ميشه انداخت والپيپر
نكته دوم اينكه رم هاي دست دوم پيدا ميشه اگه ميشه معمولا چه قدر تفاوت قيمت با اكبند دارن
ببخشید حال ندارم نقل قول کنم!! همه ی جوابها اینجاس:
ژاپنی و چینی نداره. چون در هر صورت کارخونه ی سونی ساخته و هیچ تفاوتی نمیکنه. چون LCD و چیپها و غیره هم اصلا سونی تولید نمیکنه و از شرکتهای دیگه خریداری میشه، چینی یا ژاپنی بودن هیچ فرقی نمیکنه. فقط تو ایران گرونتر میفروشنش! همین!!
پچ رو دوستان خیلی بهتر از من بلدن و توضیح دادن! برای تبدیل بازی حتما باید ایمیج iso یا bin یا img بگیرین. میتونن با نرم افزار UltraISO این کار رو خیلی ساده انجام بدین. لازم میدونم بگم که بیشتر برنامه های رایت و ایمیج و اینا... از سی دی های PS1 ایمیج iso/bin/img نمیگیرن. ولی با UltraISO خیلی راحت میشه اینکارو کرد. این هم لینک دانلود:
wallpaperها معمولا png و jpg هستن، تا اوجا که من دیده ام.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رم دست دوم هم پیدا میشه. ولی باید خیلی مواظب باشی. دست برقضا من خودم یه رم 2 گیگ دارم که میفروشم اگه خواستی... پیغام خصوصی بده.
یه لینک برای popsstation بدین!
یادتونه میگفتم دکمه ی پایین PSP من به فنا رفته Pressure Sensitive شده؟دیشب درست شد!چطوری؟دیشب موقعی که میخواستم بخوابم PSP دستم بود.وسط کار خوابم برد.ساعت 4 صبح بیدار شدم دیدم افتاده پایین تخت.با کمال ناامیدی ورداشتمش ببینم کجاهاش به فنا رفته؟دیدم تنها فرقش اینه که دکمه ی پایینش درست شده!یه خیلی عجیب نیست؟!؟!
این شانسو از کجا آوردی؟!
درسته دیگه psp ژاپنی گیر نمیاد مخصوصا از نوع slim چون شرکتش توی چین هست.
من ميگم حيف اون همه PSP كه تو چين رفت زير آوار
ببينم همه مدل هدفوني به psp اسليم ميخوره يا حتما بايد هدفون مخصوص خودش رو بگيريم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)