تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 409 از 616 اولاول ... 309359399405406407408409410411412413419459509 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,081 به 4,090 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام
    بچه ها من به مشکل خوردم
    تو کارت سبز که میاد قید میشه که من پیش دانشگاهیو حضوری یا غیر حضوری خوندم؟
    حالا این کارت سبز من حداکثر 1 شنبه میاد.من میخام دانشگاه ثبت نام کنم.با ید برم دانشگاه برگ معافیت تحصیلی بگیرم
    برم نظام وظیفه باید چه مراحلی طی بشه؟
    چطوری این کارو میکنن تو نظام وظیفه؟با کامپیوتر اطلاعاتتو بدست میارن؟یا بصورت دستی ازت مدارک میخان؟چه مذارکی میخان؟
    ریز نمرات پیش دانشگاهیو میخان؟
    خواهشن همشو جواب بدید.شاید بدبخت شم و برم سربازی
    سلام،

تو برگه سبز درست نمی دونم ذکر شده یا نه ولی تو گواهی موقت پیش دانشگاهی ذکر شده که حضوری خوندی یا غیر حضوری!

لازم به گرفتن معافیت تحصیلی نیست ،اون برگه سبز رو می بری و ثبت نام می کنی!

گواهی موقت پیش دانشگاهی رو می خوان ازت!در ضمن این هم نظام وظیفه اعلام کرده :

بر اساس ضوابط ثبت نام فارغ التحصيلان ديپلم و پيش دانشگاهي در دانشگاه ها متولدين سال 72 به شرط اخذ ديپلم و پيش دانشگاهي به صورت حضوري و يا غيرحضوري، متولدين سال 71 به شرط اخذ ديپلم و پيش دانشگاهي به صورت حضوري، متولدين نيمه دوم سال 71 در صورت اخذ ديپلم يا پيش دانشگاهي به صورت حضوري يا غيرحضوري و متولدين نيمه دوم سال 1370 به شرط اخذ ديپلم و پيش دانشگاهي به صورت حضوري مجاز به ادامه تحصيل مي باشند.
    Last edited by MeMri; 21-09-2011 at 20:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام،

شما برای کنکور سال 91 احتیاج به ارسال دفترچه اعزام به خدمت دارید!که زمان اعزامتون هم بعد از مهر 91 می یاد که ایشالله دانشگاه هستید

---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------

ولی تا جایی که میدونم چون الان دانشگاه برام معافیت تحصیلی رد کرده دیگه نیازی به ارسال دفترچه نیست....درسته؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام،

شما برای کنکور سال 91 احتیاج به ارسال دفترچه اعزام به خدمت دارید!که زمان اعزامتون هم بعد از مهر 91 می یاد که ایشالله دانشگاه هستید

---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------

ولی تا جایی که میدونم چون الان دانشگاه برام معافیت تحصیلی رد کرده دیگه نیازی به ارسال دفترچه نیست....درسته؟؟
    شما الان فارغ التحصیل پیش دانشگاهی هستید یا دانشجو؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شما الان فارغ التحصیل پیش دانشگاهی هستید یا دانشجو؟
    من الان دانشجو هستم. امسال کنکور دادم و آزاد علوم تحقیقات قبول شدم. موقع ثبت نامم برام معافیت تحصیلی رد کردن. میخوام ترم 2 مرخصی بگیرم که بتونم بیشتر برای کنکور 91 بخونم.. دیگه الان که دانشجوام نباید که دفترچه رو پست کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اخه تو دفترچه نوشته مشولانی که به صورت داوطلب ازاد در سال احضار موفق به کسب دیپلم یا پیش شدن مانند سایر مشمولان موعد اعزام مشخص میگردد

حالا من شهریور 89 که سال احضار مه پیشو گرفتم.سایر مشمولین با این مشخصات 18 اسفند 1390 موعد اعزامشونه

بعدن این پ+10 مدرک منو زد حضوری.این نظام وظیفه میفهمه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

اخه تو دفترچه نوشته مشولانی که به صورت داوطلب ازاد در سال احضار موفق به کسب دیپلم یا پیش شدن مانند سایر مشمولان موعد اعزام مشخص میگردد

حالا من شهریور 89 که سال احضار مه پیشو گرفتم.سایر مشمولین با این مشخصات 18 اسفند 1390 موعد اعزامشونه

بعدن این پ+10 مدرک منو زد حضوری.این نظام وظیفه میفهمه؟
    اگه زده حضوری که مشکلی برای ثبت نام ندارید ولی غیرحضوری باشه ثبت نامتون نمی کنند!

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

خدا بگم این پلیس +10 رو چیکار نکنه! گند زد به معافیت تحصیلی من ... بعد از ترخیص از خدمت نظام وظیفه یه برگه داد بردم دانشگاه و دانشگاهم یه برگه داد گفت برو پلیس + 10 یه معافیت تحصیلی بگیر بیار دانشگاه منم خوشحال از اینکه همه چی تموم شد و دیگه خیالم راحت رفتم پ+10 و برگه درخواست دانشگاهو دادم و گفت منتظر باش و 4 تومن پولم گرفت و خلاصه بعد از 10 دقیقه یه برگه داد دستم نوشته بود
    با ادامه تحصیل شما موافقت نمیشه
    دلیل: 231 روز غیبت

بهش گفتم من اگه غیبت داشتم که دانشگاه ثبت نام نمیشدم و اصلا ترخیص نمیشدم !!! گفته بله... گفتم خسته نباشی شما زدی یه کاریش کردی دیگه ... حالا چیکار کنم!!! گفت برو نظام وظیفه!!! قراره فردا برم نظام وظیفه ببینم چی میشه!!!

به نظرتون مشکل حل میشه یا بازم کاغذ بازی شروع میشه!!!؟

خدا این سربازی رو نصیب گرگ بیابونم نکنه یه کاری میکنن ادم از کرده خودش پشیمون بشه !

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

خدا بگم این پلیس +10 رو چیکار نکنه! گند زد به معافیت تحصیلی من ... بعد از ترخیص از خدمت نظام وظیفه یه برگه داد بردم دانشگاه و دانشگاهم یه برگه داد گفت برو پلیس + 10 یه معافیت تحصیلی بگیر بیار دانشگاه منم خوشحال از اینکه همه چی تموم شد و دیگه خیالم راحت رفتم پ+10 و برگه درخواست دانشگاهو دادم و گفت منتظر باش و 4 تومن پولم گرفت و خلاصه بعد از 10 دقیقه یه برگه داد دستم نوشته بود
    با ادامه تحصیل شما موافقت نمیشه
    دلیل: 231 روز غیبت

بهش گفتم من اگه غیبت داشتم که دانشگاه ثبت نام نمیشدم و اصلا ترخیص نمیشدم !!! گفته بله... گفتم خسته نباشی شما زدی یه کاریش کردی دیگه ... حالا چیکار کنم!!! گفت برو نظام وظیفه!!! قراره فردا برم نظام وظیفه ببینم چی میشه!!!

به نظرتون مشکل حل میشه یا بازم کاغذ بازی شروع میشه!!!؟

خدا این سربازی رو نصیب گرگ بیابونم نکنه یه کاری میکنن ادم از کرده خودش پشیمون بشه !
    اینجور که گویاست یه جایی قبلا شما رو ثبت نکردند که غیبت خوردید،باید ببینید چه زمانی بوده!این پلیس+10 هم از خودش نمی زنه ،با استفاده از کد ملی شما و استعلام از نظام وظیفه این برگ رو براتون صادر می کنه!هر چه سریعتر به نظام وظیفه مراجعه کنید و هر چی مدارک مربوط به سربازی دارید هم همراه خودتون ببرید ،ایشالله مشکلتون رو حل کنند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام من متولد سال 71 هستم و امسال باید برم سر بازی در ضمن سال پیش پیش دانشگاهی غیر حضوری بودم و هنوز تعدادی واحد دارم ! میخواستم بدونم راهی هست سربازی نرم و تو کنکور 91 شرکت کنم 3 ماه اضافه خدمت هم واسم مشکلی نیست
    اگه راهی نداره چی کار کنم بهترین کاره؟ کی دفترچه سربازیمو پست کنم که هم زیاد سربازی نرم هم بتونم درسمو بخونم هم سال بعد کنکور بدم؟ خواهشآ کمکم کنید!!!!!!!!!!!!!!! به دلیل مشکل مالی این بدبختی ها سرم اومده :( حالا که همه چیز حل شده میگن باید بری سربازی از درس خوندن خبری نیست چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

5

سلام من متولد سال 71 هستم و امسال باید برم سر بازی در ضمن سال پیش پیش دانشگاهی غیر حضوری بودم و هنوز تعدادی واحد دارم ! میخواستم بدونم راهی هست سربازی نرم و تو کنکور 91 شرکت کنم 3 ماه اضافه خدمت هم واسم مشکلی نیست
    اگه راهی نداره چی کار کنم بهترین کاره؟ کی دفترچه سربازیمو پست کنم که هم زیاد سربازی نرم هم بتونم درسمو بخونم هم سال بعد کنکور بدم؟ خواهشآ کمکم کنید!!!!!!!!!!!!!!! به دلیل مشکل مالی این بدبختی ها سرم اومده حالا که همه چیز حل شده میگن باید بری سربازی از درس خوندن خبری نیست چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •