تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4088 از 4428 اولاول ... 30883588398840384078408440854086408740884089409040914092409841384188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,871 به 40,880 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

در آغاز فعالیت hacker 2 P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

گذاشتم رو وال فیسبوکشون !

2. این کاربر از hacker 2 P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

گذاشتم رو وال فیسبوکشون !
    چی رو .؟

4. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

این حسن کلیدساز هم با پنبه سر میبره من نمیدونم از موقعی که ایشون اومد بجز این داستان 9 مگ و 16 مگ مسخره هیچ تغییر مثبتی توی اینترنت ما انجام نشد تازه دو سال پیش ما نامحدود مخابرات داشتیم با 250 کیلوبایت سرعت 24 ساعته اونم از بین رفت حالا اینم از دانلود شبانه...

6. 3 کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

ایننرنت عامل فساد است باید به هرشکلی که شده با ان مبارزه شود.خخخخخخخخخ

8. 3 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

این حسن کلیدساز هم با پنبه سر میبره من نمیدونم از موقعی که ایشون اومد بجز این داستان 9 مگ و 16 مگ مسخره هیچ تغییر مثبتی توی اینترنت ما انجام نشد تازه دو سال پیش ما نامحدود مخابرات داشتیم با 250 کیلوبایت سرعت 24 ساعته اونم از بین رفت حالا اینم از دانلود شبانه...
    تازه اون 9 مگابیتم به 16 مگابیت برای زودتر تموم کردن حجم مردمه والا قیمت ترافیک و کم میکردن

10. 3 کاربر از David4None بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی من وقتی وی پی ان pptp تو گوشیم ست میکنم دقیق سر 5 دقیقه قطع میشه ولی l2tp این مشکلو نداره؟؟؟؟؟ با یه مودم دیگه امتحان کردم ولی pptp قطع نشد حالا یا مشکل از مودمه یا تنظیماتش کسی میدونه مال چیه؟؟؟؟

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستـــــــــــان عزیزی که از داستان به خاطر برداشته شدن خبر از روی سایت بی خبرید

سرویــــــــــس هاتونو تا اطلاع ثانوی بیشــــــتر از 1 ماه شارژ نکنیید تا حساب کـــــــار دست دزدان مجــــــــــــازی بیــــــــاد

13. 5 کاربر از mrh.fit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستم دی وی بی داره راحت اگه بخاد روزی 200 گیگ رایگان دانلود می کنه
    فقط کمی گرونه 500 الی 600 باید هزینه کرد
    سرویس پارس که گرونه تازه میخاد واسه شبانه هم محدودیت بذاره والا من که گنج پیدا نکردم هی پول بریزم توی جیبه پارس دزد
    اینم عکس دانلود منیجرش --- مک هکی هست
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

دقیقا
    عجب اسپید توپی میزنه
    به زودی منم ...

15. این کاربر از mrh.fit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    شاتل بودم بخاطر قانون مصرف منصفانه زدم بیرون
    رفتم صبانت
    اینجا قاون مصرف منصفانه اومد
    شرکت های بزرگ را خودمون شاخ کردیم
    الان گاو شدن میخوان شاخمون بزنن
    من خودم رفتم یه شرکت کوچک و بی نام نشان -شب روز ذانلود-سرعت بالا
    از شرکت های بزرگ بکشید بیرون------
    {شرمنده چند وقتی نبودم}
    اهوازم -یه مگ حجم 5 گیگ 32000 تومان گرفتم -سرعتم را روی دومگ بستن- شبانه رایگان 1-7 صبح
    اسم شرکت را نمیتونم بگم شرمنده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان

این مهندس عزیز که به گفته خوشون تو یکی از این شرکت‌های اینترنتی کار می‌کنن، یه سری حرفایی زدن و بقیه هم نظراتشون رو گفتن. من بعضی از حرفاشون رو قبول دارم، بعضی‌هاش هم به نظرم مغلطه‌بازیه.

در مورد قیمت‌ها و هزینه‌ها تا حدود زیادی درست می‌گه بنده خدا. یعنی وقتی که شرکت‌ها هر لینک STM-1 که 155مگابیت در ثانیه پهنای باند داره رو از زیرساخت ماهیانه 24 میلیون تومن بخرن، قیمت‌های فروششون باید حدود همین چیزی باشه که الآن دارن می‌فروشن:

1. اگه پهنای باند رو به صورت سرویس نامحدود بفروشن، بسته به این که ضریب اشتراک رو چند در نظر بگیرن قیمت‌ها متفاوت می‌شه. مثلاً مخابرات که بر مبنای حداقل ضریب اشتراک 1 به 8 می‌فروشه، هزینه خط 1مگابیتش برای خودش درمی‌آد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که به خاطر ملاحظات فنی که در عمل نمی‌شه هیچ وقت 100 درصد پهنای باند موجود رو استفاده کرد، یه 20 تا 30 درصد به این هزینه باید اضافه کرد تا هزینه واقعی به دست بیاد یعنی حدود 25 هزارتومن. حالا مخابرات همین خط رو می‌فروشه 43‌هزارتومن. البته یه بخشی از این 40 درصد بالاسری که مخابرات در نظر می‌گیره واسه جبران سایر هزینه‌هاست که بازم کاملاً منطقیه.

شرکت‌هایی مثل پارس‌آنلاین این سرویس نامحدود رو معمولاً با ضریب اشتراک 1 به 1 یا حداکثر 1 به 2 می‌فروشن. این جوری اون لینک 155مگابیتی رو به صورت سرویس‌های نامحدود 1مگابیتی به 150 تا 300 نفر می‌تونن بفروشن. اگه فرض کنیم بیشتر همون ضریب اشتراک 1 به 1 رو استفاده کنن، متوسط به 200 نفر فروخته می‌شه. یعنی هزینه هر 1مگابیت براشون در می‌آد 120 هزارتومن. با همون استدلال بالا یه 30 درصد برای درآوردن هزینه واقعی باید به این رقم اضافه کرد که می‌شه حدود 156 هزارتومن. حالا این سرویس رو این شرکتا می‌فروشن حدود 200 هزار تومن.

2. اگه پهنای باند رو به صورت محدود و حجمی بخوان بفروشن، با لینک 155مگابیتی در تئوری توی 1 ماه حدود 49 هزار گیگابایت می‌شه دانلود کرد که هزینه هر گیگ عمده‌فروشی در می‌آد حدود 500 تومن. اما در عمل به دلیل ملاحظات فنی و همین طور به خاطر این که بهره‌برداری از پهنای باند وقتی به صورت حجمی می‌فروشی عملاً به 50 درصد هم نمی‌رسه، هزینه هر گیگ برای شرکت‌ها حدود 1000 تومن در می‌آد که طبق مصوبه سازمان تنظیم مقررات همین حجم رو در صورع خرید عمده باید گیگی 1600 تومن با مشتری حساب کنن. طبیعتاً برای خریدهای کمتر از 20 گیگ این قیمت رو بیشتر حساب می‌کنن که تا حدودی معقوله. گر چه یه ذره بیش از اندازه زیاد می‌شه. مثلاً برای 1 گیگ 4500 تومن.

این موارد رو با این دوستمون موافق بودم. اما به نظرم بقیه حرفاش ایراد اساسی داره:

1. همه جای دنیا ساعت‌های نیمه شب تا صبح یعنی همون حدود 2 تا 7 صبح ساعت‌های مرده به حساب می‌آد و جزو هزینه‌های از درست رفته شرکتا حساب می‌شه. واسه همینم هست که وقتی می‌خوان قیمت‌گذاری کنن، یه سرویس 1مگابیتی رو که به صورت 1 به 1 براشون در می‌آد 100 تا 120 هزار تومن 200 هزار تومن قیمت‌گذاری می‌کنن.

2. فرض این که 3 میلیون نفر در این ساعت‌های مرده دارن از اینترنت استفاده می‌کنن به نظرم خیلی منطقی نیست. مگه کلاً ما تو کشور چند نفر مشترک اینترنت داریم که 3 میلیون نفرشون تو این ساعت‌ها بخوان از اینترنت استفاده کنن.

3. فرض این که دانلودرهای خونگی دلیل اصلی پر شدن پهنای باند هستن از اساس غلطه. متوسط کاربرای خونگی که دانلودر هم هستن در بهترین حالت سرعتشون چقدره؟ 4مگابیت باشه هم به نظرم زیاده. اینا نیستن که پهنای باند رو می‌خورن. اصل مصرف پهنای باند مال دیتاسنترهاست که با لینک‌های چند صد مگابیتی به اینترنت متصلند و هزاران کاربر روی اونا فایل آپلود می‌کنن یا ازشون فایل دانلود می‌کنن.

4. یه جایی گفته که شرکتا دیگه نمی‌تونن همه سود رو بذارن جیبشون. باید از سودشون برای این که از بقیه شرکت‌ها عقب نمونن هم استفاده کنن. این حرف درسته. اما مگه قراره تاوان عقب نموندن یه شرکت از بقیه رقباش رو مشتری‌ها بدن. اتفاقن اگه قراره عقب نمونن، باید مشتری رو راضی نگه دارن.

به نظرم مشکل اصلی که گریبان شرکت‌ها رو هم گرفته اینه که تو ایران اینترنت ذاتاً گرونه. واسه همین تو سبد هزینه‌های خونواده‌ها بیشتر از ماهی 20 تا 30 هزارتومن جا نداره. این برای شرکت‌ها نفعی نداره. چندتا مشتری خونگی باید بگیرن تا ضمن جبران هزینه‌هاشون سود معقولشون رو هم ببرن؟ چیزی که من می‌بینم، روند شرکت‌ها به سمتیه که مشتریای پرمصرف خونگی رو حذف کنن و به جاش مشتریای کم‌مصرف شرکتی و سازمانی بگیرن. واسه همینه که ترافیک هدیه سرویس‌های نامحدود 512 و کمتر از اون رو نصف می‌کنه پارس‌آنلاین.

18. 6 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •