شما بگو بهتون عدد دقیق محدودیت رو بگن واسه ماکسیمم ترافیک شبانه سرویس های اکو در ماه!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما بگو بهتون عدد دقیق محدودیت رو بگن واسه ماکسیمم ترافیک شبانه سرویس های اکو در ماه!![]()
خوش به حالت پس دیگه غم نداری![]()
اونش معلوم نیست خودشونم نمی دوننمیگن فرمول خاصی داره که لو نمی ره
![]()
آره اینقده خوبهاگه مشکلی داری بگو تعارف نکن
سلام برسون!![]()
سرعت دانلودت معمولا از سرویست بالاتره یعنی پهنای باندو زیاد میدن. پشتیبانی که 24 ساعتست . اگه اصفهان نبودن خیالت راحته تهران هستنکلا اگه هر 2/3 شب درمیون هم دانلود کنی محدود نمیشی و شبا میتونی با سرعت خوبی ازش استفاده کنی.
البته اگه مشکللات سراسری زیرساخت بزاره جیمیل ها باز شه شاتلم خوب باز میکنه و به داشتنش می ارزه.
هدیه که راه به راه میدن ، یه طرح های تشویقی هم داره که مثلا گاهی میزارن و شما 1گیگ می خری 1 گیگ هم هدیه میگیری میشه 2 گیگ
البته اگه سرویست محدود باشه روز تولدت از خود شرکت بهت زنگ میزنن هم تبریک میگن و هم 3 گیگ بهت هدیه میدن که کلی کیف میده![]()
فکر کنم تا یکی دو هفته محدودیتتون ادامه داشته باشه ، دوستان که میگن راهش استفاده کمتر یا اینکه اصلا استفاده نکنی و یا هر چند شب یه بار استفاده کنی ولی من توی دوران محدودیتم بازم هر شب استفاده می کردم و حدود 1 ماه طول کشید تا محدودیتم رو بردارن
دوستان من اکو 128 دارم در طول 3 سال که مشترک هستم فقط دو ماه پیش 2 روز محدود شدم که با ورود به دوره جدید محدودیت رفع شد
نشستم حساب کردم حدود 12 گیگ که در 1 دوره شبانه دانلود کرده بودم باعث محدودیتم شد
سلام دوست عزیز
مرسی بابت کمکت..من دو مگ گرفتم تا رانژر بشه و استفاده کنم
نمایندگیش هم اصفهان هست
در مورو دانلود شبانه نماینده ای ک ازش سروبس رو درخواست دادم..گفت شبی یک گیگ
بگیری موردی نداره
سرعت دو مگ محدود رورا چتد کیلوبیتا دانلود میده و همینطور ساعت رایگان چقدر سرعت میده؟
Last edited by Hidden-Hunter; 16-08-2013 at 15:38.
هم اکنون 321 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 321 مهمان)