تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4086 از 4428 اولاول ... 30863586398640364076408240834084408540864087408840894090409641364186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,851 به 40,860 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

آخه من که این همه هزینه کردم 3 خط ADSL از پارس گرفتم که ترکیب کنم چه خاکی به سرم بریزم اگه بخوان شبانه رو بردارن که دیگه هیچی به هیچی !!! الان سرعتم با میکس 3 خط شده 26 مگ ! ولی سرعت به چه درد میخوره وقتی نتونی 2 تا چیز باهاش دانلود کنی ( البته میتونی ها فقط فرت و فرت باید حجم بخری با این طرح مضخرف برداشتن شبانه رایگان ! )

اگه شبانه رایگان رو همه ISP ها بردارن مجبورم همه تشکلات روتر و شبکه که رگفتم برای اینکار مفت مفت بفروشم بره ! چون دیگه کارایی نداره ..

دهنت سرویس عجیب اینترنتی راه انداختیا

2. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آخه من که این همه هزینه کردم 3 خط ADSL از پارس گرفتم که ترکیب کنم چه خاکی به سرم بریزم اگه بخوان شبانه رو بردارن که دیگه هیچی به هیچی !!! الان سرعتم با میکس 3 خط شده 26 مگ ! ولی سرعت به چه درد میخوره وقتی نتونی 2 تا چیز باهاش دانلود کنی ( البته میتونی ها فقط فرت و فرت باید حجم بخری با این طرح مضخرف برداشتن شبانه رایگان ! )

دوست عزیز دانلودرها
    معنی واقعی ضرر برای این شرکتها هستند
    مطمئن باشید هیچوقت جهت رضایت ماها کار نمیکنند

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دهنت سرویس عجیب اینترنتی راه انداختیا
    چه فایده داداش خدا بگم این پارس آنلاین رو چیکار کنه نذاشت حداقل 2 ماه حالشو ببریم بعد بزنه تو حالمون !!! اصلا 26 مگ نه 100 مگ چه فایده داره دیگه وقتی شبانه رایگان رو بردارن

5. 2 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

این طرح نامحدود شبانه از همون اول باعث کاهش کیفیت اینترنت کشور و وارد شدن ضرر های زیادی به شرکت ها شد ، ولی دیگه چون 1-2 شرکت شروع به این کار کرده بودن و مشتریان زیادی میگرفتن بقیه شرکت ها هم مجبورا دست به این کار زدند. به طوری که چه قدیم چه الان حتی شرکت های دیگه مثل شرکت ما که مستقیم از زیرساخت پهنای باند میگیریم قبل ساعت 1-2 پینگ 8.8.8.8 - 90ms داریم بعد ساعت 2 میره رو 250! خب اینجا دیگه نه مخابراتی در کاره نه پهنای باند ما که دانلود نامحدود شبانه واسه یوزرامون نذاشتیم ! این برمیگرده به کل پهنای باند کشور عزیزمون ایران که 220 گیگابیته و اگر حساب کنید فقط 3 میلیون نفر همزمان تو این تایم از پهنای باند بین الملل استفاده کنن نفری 74 کیلوبایت بر ثانیه بهشون سرعت میرسه !

شرکت های PAP در حال حاضر هر لینک پهنای باند 155 مگابیتی رو میگیرن 29 میلیون تومن .. میوفته مگی 187 هزار تومن..با هر مگابیت اختصاصی میشه 324 گیگ در ماه بدون وقفه حتی 1 ثانیه دانلود کرد! هزینه هر گیگ برای شرکت میوفته 577 تومن..این در حالیه که بدون توقف دانلود باشه!..هزینه کارمندان چند صد تایی ، تجهیزات چند صد میلیونی سود خود سهامداران شرکت ، ذخیره مقداری از درآمد برای گسترش کار ، پهنای باند خوابیده شده در اوقات بیکاری شبکه و ... رو بخواید حساب کنید گیگی 1600 ( رو بسته بالای 100 گیگ ) هم خیلی بی ارزشه برای شرکت! حالا کسی که در ماه رو حالت نامحدود شبانه حداقل 70 گیگ دانلود دانلود میکنه دیگه حجم مثلا 10 گیگ روزانشو که بخاطرش پول داده نمیاد مصرف کنه که میذاره آخر ماه 10 گیگم اونجا میگیره میشه 80! خوب 80 گیگو با ماهی 30 تومن بگیره میوفته 375 تومن که! ( تازه حداقل دانلود ماهانه رو در نظر گرفتم! خوب این میشه ضرر خالص برای شرکت ها..و باید جورشو کسایی بکشن که مصرفی روزانه دارن و مجبورا با قیمت بیشتری از اینترنت استفاده کنن.شرکت ها اومدند دیدن رو تایم شبانه ضرر دارن میکنن ، سرعت روزانه رو بردن رو حداکثر خودش که صبح حداقل بجای 200 مگ که مشتری مصرف میکنه برای گشت و گذار و جست و جوی لینک دانلود فایل بره بالاتر و کسایی که شب با سرعت کمی نامحدود مصرف میکنن روزها بخاطر سرعت بالا یکم دانلود کنن تا کمی جبران ضرر های شبانه بشه!

ولی با افزایش مشترکین ضررهای وارد شده به شرکت ها بیشترو بیشتر میشه که اومدن دست به چنین کاری زدن و دانلود های نیم بها و تخفیف 90% گذاشتن تا دیگه شبا هم ترافیک کمتری مصرف شه..یا اگه مصرف شد حداقل یه پولی بابتش پرداخت کنن مشترکین!!

چند وقت پیش با یکی از مدیران فنی یکی از شرکت های PAP داشتیم نگاهی به Graph شبکه و لینک هاشون مینداختیم ، شاید باورتون نشه ولی از 40 گیگابیت کل پهنای باند ورودی ، ساعات روزانه حداکثر 10 گیگابیت مصرف میشد و ساعات شبانه کم مونده بود از سقف پهنای باند بزنه بیرون :| اینوجوریم نیست که فکر کنید پهنای باند شرکت ها شبا خالیه و داره خاک میخوره! همینطوری پیش بره و یوزر زیاد بشه دیگه هیچ کاری رو تیم شبانه نمیشه کرد! خوب معلومه که نصف شب یکی کار واجب داشته باشه یا بخواد با فامیلش تو آمریکا تماس تصویری داشته باشه یا بخواد گیم آنلاین بزنه به مشکل برمیخوره با این وضع الان!!

ولی اگه تغییری تو سیستم شبانه اتفاق بیوفته پهنای باند شب و صبح بالانس میشه و سودی که برای شرکت ها میمونه برای گسترش و افزایش پهنای باند استفاده و مشکل پهنای باند حل خواهد شد!

2000 تا شرکت اینترنتی تو ایران داریم ، الان دیگه اون زمان نیست که شرکت ها بخوان کل سود رو خرج خودشون کنن..اگه گسترش سرویس ندن از بقیه عقب میمونن و به ضرر مشترکین میشه!

بخدا این سیاستی که شرکت ها پیش گرفتن اول و آخرش به نفع مشترکین خواهد بود انقدر همرو دزد خطاب نکنید..

سپاس فراوان

جنابعالی منبعی رو برای حرفاتون و آمار و ارقامی که گفتین ارائه نکردین متاسفانه

من خودم با رایگان بودن تایم شبانه مخالف بودم جون به سود کاربران نیست ... نه کاربران نه شبکه!

ولی با توجه به شرایط فعلی من فکر میکنم 2 کار میشه انجام داد ..

1- اینکه کلا ترافیک رو بطور کا نامحدود کنن ؛ اینطوری به مرور عطش فروکش میکنه و هرکسی هرچیزی رو که لازم داشت دانلود میکنه؛ نه اینکه هرچیزی رو که دید دانلود کنه !

هرچند این مورد اجرایی شدنش به نظرم بعیده و در دوردستها خواهد بود

2- اینکه بیان با حذف دانلود رایگان شبانه بیان و قیمت ترافیک رو کاهش بدن ... اینطوری هرکسی هرچیزی رو لازم داشته باشه بر حسب ضرورت با پرداخت هزینه ای دانلود میکنه ...

خوشحال میشم در لابلای گلایه و شکایت نظراتتون شما رو بشنوم

پ.ن من خودم از 89 مشترک پارس بودم و تقریبا راضی! ( رضایتم ناشی از مقایسه با سایر isp هاست)

البته تا الان!!!!

7. 3 کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

جنابعالی منبعی رو برای حرفاتون و آمار و ارقامی که گفتین ارائه نکردین متاسفانه

من خودم با رایگان بودن تایم شبانه مخالف بودم جون به سود کاربران نیست ... نه کاربران نه شبکه!

ولی با توجه به شرایط فعلی من فکر میکنم 2 کار میشه انجام داد ..

1- اینکه کلا ترافیک رو بطور کا نامحدود کنن ؛ اینطوری به مرور عطش فروکش میکنه و هرکسی هرچیزی رو که لازم داشت دانلود میکنه؛ نه اینکه هرچیزی رو که دید دانلود کنه !

هرچند این مورد اجرایی شدنش به نظرم بعیده و در دوردستها خواهد بود

2- اینکه بیان با حذف دانلود رایگان شبانه بیان و قیمت ترافیک رو کاهش بدن ... اینطوری هرکسی هرچیزی رو لازم داشته باشه بر حسب ضرورت با پرداخت هزینه ای دانلود میکنه ...

خوشحال میشم در لابلای گلایه و شکایت نظراتتون شما رو بشنوم

پ.ن من خودم از 89 مشترک پارس بودم و تقریبا راضی! ( رضایتم ناشی از مقایسه با سایر isp هاست)

البته تا الان!!!!
    آخه مشکل همینه که کاهش قیمت هم ندارن فقط بلدن هر روز محدود تر کنن و همون رویه قبلی و قیمت قبلی رو ادامه بدن !!

9. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

چه فایده داداش خدا بگم این پارس آنلاین رو چیکار کنه نذاشت حداقل 2 ماه حالشو ببریم بعد بزنه تو حالمون !!! اصلا 26 مگ نه 100 مگ چه فایده داره دیگه وقتی شبانه رایگان رو بردارن
    داداش این لودبالانسینگ چقدر خرج داره؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

این طرح نامحدود شبانه از همون اول باعث کاهش کیفیت اینترنت کشور و وارد شدن ضرر های زیادی به شرکت ها شد ، ولی دیگه چون 1-2 شرکت شروع به این کار کرده بودن و مشتریان زیادی میگرفتن بقیه شرکت ها هم مجبورا دست به این کار زدند. به طوری که چه قدیم چه الان حتی شرکت های دیگه مثل شرکت ما که مستقیم از زیرساخت پهنای باند میگیریم قبل ساعت 1-2 پینگ 8.8.8.8 - 90ms داریم بعد ساعت 2 میره رو 250! خب اینجا دیگه نه مخابراتی در کاره نه پهنای باند ما که دانلود نامحدود شبانه واسه یوزرامون نذاشتیم ! این برمیگرده به کل پهنای باند کشور عزیزمون ایران که 220 گیگابیته و اگر حساب کنید فقط 3 میلیون نفر همزمان تو این تایم از پهنای باند بین الملل استفاده کنن نفری 74 کیلوبایت بر ثانیه بهشون سرعت میرسه !

...
    به نظرم این متن خوب نوشته شده فقط چند تا مشکل داره :

1. در روز 10 گیگابیت هم مصرف نداشتند درسته ؟ خوب زیر ساخت که گیگی پول نمیگیره کل stm رو یکجا حساب میکنه، پس باقی پهنای باند رو شرکت داره هدر میره ؟ (ما هم که دیتاسنتر و سرور روم و VOIP و اینا نمیفهمیم چیه)
    2. اینا که در روز 1/4 پهنای باندشون هم مصرف نمیشه در عصر هم همینطورن ؟ چرا پس تا ساعت از 6 عصر میگذره سرعت من دیگه حتی با دانلود منیجرم از 64 بالاتر نمیاد ؟ این الان علتش دانلود شبانست ؟!!!
    3. مصوبه 11/92 قیمت stm1 رو کرده بود 24 میلیون : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    4. پینگ از 8.8.8.8 زیر 100 میلی ثانیه ؟ مطمئنید برای ساعت 18 تا 24 هم هست ؟ الان :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    5. دانلود از اینترانت، سرورهای خود پارس و ... هم که بماند.
    6. خواهشا وقتی میخواید از اینترنت شبانه حرف بزنید بحث خراب شدن کیفیت رو نیارید وسط ! اینو دیگه همه اینجا میدونن قطعی و افت سرعت و پکت لاست و ... در طول روز و مخصوصا ساعات اوج مصرف از باقی اوقات مهم تره ! که اونم ماشاالله تا دلتون بخواد وجود داره دیگه وقتی من الان نمیتونم با سرعت مناسب چهارتا صفحه ببینم باید شرکت بیاد این طرح رو اجرا کنه و بعد حتما منم باید تا 2 شب بیدار بمونم تا در کیفیت ارتقا یافته شبانه مشغول چک کردن ایمیل و ... بشم ؟!!!!!!!!!! نکنه قراره از پول شبانه برای ارتقا کیفیت روزانه استفاده کنن ؟ اگه اینطوره خوب تضمینش رو هم ارائه کنن نه فقط در حد اطلاعیه ! برای حل مشکل کیفیت شبانه هم سرویس ها میتونن به دو دسته با شبانه رایگان و بدون شبانه رایگان تقسیم شن (برای کسانیکه میخوان شب پهنای باند خوبی داشته باشن) و پهنای باند جداگانه ای به هر دسته اعمال شه.

و چند نکته انتهایی :
    - درصد سود شرکت نیازی نیست هر سال دو برابر بشه ! امسال نه ملک و نه ارز و طلا هیچکدوم رشد نداشتن پس سهام داران هم پر در نخواهند آورد.
    - برای توسعه دیتاسنتر و ایجاد سرویسهای جدیدتر لازم نیست حتما رفت سراغ کاربران ADSL ولی اگه قراره در ضمینه ADSL توسعه انجام بشه باید شفاف و مشخص باشه !
    - اگه مدیری فکر کرده با پولی کردن شبانه پول بیشتری در میاره خدمتش عنوان کنید که برای مصرف اینترنت هر فرد یا خانواده ای مقدار مشخصی در ماه در نظر گرفتن و تغییر سیاستهای شرکتها در میزان خرج کردن افراد تاثیر چندانی نداره.
    - هزینه گیگ شبانه تا زمانی معنی داره که از سرویس های فروش داده هزینه بالاتری نداشته باشه یعنی 300 تومان برای هر گیگ نه 1200 به اضافه 8 درصد! در غیر اینصورت فرد نیازی به صرف وقت، انرژی برق و هزینه بیشتر برای گیگ شبانه نخواهد داشت و به سادگی توسط سرویسهایی که اقدام به دانلود داده ها میکنند برای دریافت فایلهای مد نظرش اقدام خواهد کرد.
    - خطاب به کاربران : خوب اگه چنین اتفاقی افتاد و شبانه ها پولی شد تا حد ممکن دانلود رو کاهش بدین طوری که حجمی که میخرین از قبلا هم کمتر بشه، نتیجه خواهد داد خیلی زود

12. 7 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

دوستم دی وی بی داره راحت اگه بخاد روزی 200 گیگ رایگان دانلود می کنه
    فقط کمی گرونه 500 الی 600 باید هزینه کرد
    سرویس پارس که گرونه تازه میخاد واسه شبانه هم محدودیت بذاره والا من که گنج پیدا نکردم هی پول بریزم توی جیبه پارس دزد
    اینم عکس دانلود منیجرش --- مک هکی هست
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

14. 2 کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

- خطاب به کاربران : خوب اگه چنین اتفاقی افتاد و شبانه ها پولی شد تا حد ممکن دانلود رو کاهش بدین طوری که حجمی که میخرین از قبلا هم کمتر بشه، نتیجه خواهد داد خیلی زود
    سرویس های ارزان قیمت هم گرفتن تاثیری خوبی داره
    سرعت بالا به چه دردی میخوره با شبانه پولی؟ همون 512 هم کار ادم راه میندازه

16. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

سرویس های ارزان قیمت هم گرفتن تاثیری خوبی داره
    سرعت بالا به چه دردی میخوره با شبانه پولی؟ همون 512 هم کار ادم راه میندازه
    اینم مشکلش اینه که وقتی همه کاربرا مثلا هجوم ببرن به سرویس های ۵۱۲ یا کمتر ، ۲ ماه بعد دیگه هیچ مرکزی بهتون زیر ۱ مگ سرویس نمیدن اونم میگن باید سالانه بگیرید !! بگید نمیخوایم هم میگن پورتمون پره !! چون هر مرکز پورت هاشو تقسیم کردن مثلا گفتن ۱۰۰ پورت برای ۵۱۲ به پایین ، بقیشو به زور هم شده با سرویس های گرون و مدت بالا میکنن تو پاچه مشتریا !!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by faramobile; 05-11-2014 at 21:35.

18. 2 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •