به به 128 نامحدود با این سرعت![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به به 128 نامحدود با این سرعت![]()
دوستان کسی اینجا سرویس 256 نامحدود از مرکز باهنر(تهران) داره؟؟
میخوام ببینم سرعت و وضع کلیش چطوره؟
ممنون میشم کمک کنید![]()
بازم سرعتتون لیمیت میشه
سلام!
ما تویه لیست سیاه شاتل هستیم!
چه جوری میشه دریام از توش؟
من 128 دارم اوایل سرعت512 کیلوبات برای دانلود بود ولی الآن256 اینم مربوط میشه به لیست سیاه من2گیگ شارژ زدم ولی هنوز تویه اون لیستم باز باید چه کار کنم؟
2هفته باید صب کنی
سلام .
کسی سرویش 8 مگ یا 4 مگ آکو رو داره توتهران ؟
سرعت و کیفیتش چطوره ؟
دوست من هوشدار که با این سرعت خیلی دانلود نکنی!!! یه چند روزی که بگذره اگه دانلود زیادی با این رنج سرعت انجام داده باشی شاتل چنان حال گیری ازت میکنه که بیا و ببین...!!! این بلا سر خودم اومده حالا هر از گاهی سرعت من هم این جوری میشود ولی اصلن چیزی دانلود نمی کنم چون دیگه دست آقای شاتل را خوندم...![]()
بهتر هست که اونایی که آرت دارن با یکی از کارکنان یا مدیران یکی از شهرستان ها یا استانها دوس صمصمی بشن و ازشون روش دور زدن این خوان را بگذرونند چون تا جایی که من داشتم با سرعت 140 در یک ماه بالای 120 گیگ دانلود کرده بودم ولی تو پنل شاتل زده بود 46 گیگ دانلود کردی
بعد منو جریمه کرده بودن که گفتم گور بابای شاتل و ازش اومدم بیرون و بعد دو ماه گفت بیا آرت بگیر بهت میگم چیکار کنی جریمه نشی ولی چون حالم دیگه از شاتل بهم می خوره گفتم مارو به خیر تو حاجتی نیست لطفا شر مرسان و
دوستان کسی نبود؟؟
نه من شاتلو گول میزنم ! هر 2 / 3 شب یه بار دانلود می کنم که محدود نشم![]()
هم اکنون 318 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 318 مهمان)