تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4083 از 4428 اولاول ... 30833583398340334073407940804081408240834084408540864087409341334183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,821 به 40,830 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شبانه رو اختیاری کنن شما میگی ! دقیقا کاری که شاتل کرد برای این که شبانه بخای باید 3500 +مالیات بدی تاره اخرشم محدودت میکنه

بهترین کار همون اعتراضی هست که بقیه میگن تخلیه کنن

2. 4 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

شبانه رو اختیاری کنن شما میگی ! دقیقا کاری که شاتل کرد برای این که شبانه بخای باید 3500 +مالیات بدی تاره اخرشم محدودت میکنه

بهترین کار همون اعتراضی هست که بقیه میگن تخلیه کنن
    نه دیگه به شرط این که محدود نکنن و سرعتم خوب باشه

4. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من آخه نمی‌فهمم این چه کار احمقانه‌ایه که این مدلی گند بزنی به شبانه رایگان. واقعیتش اینه که این ساعت واسه شرکت‌های ISP واقعاً ساعت مرده‌ایه. یعنی فرض کن 10 میلیون مشترک اینترنت ADSL‌ تو کل کشور باشن. مگه چند درصدشون شبا بیکارن که نصفه شب ساعت 4 یا 5 صبح بیدار باشن واسه وب‌گردی که دانلود یه تعداد دیگه‌ای تو اون ساعت مشکل کمبود پهنای باند ایجاد کرده باشه.

اینا همه‌اش حرفه. همه‌اش کشکه. مصوبه‌ای هم وجود نداره. اگه هم حرکتی بوده خود شرکت‌های ISP با هم تصمیم گرفتن. من بعید می‌دونم مصوبه از طرف سازمان تنظیم مقررات بوده باشه. حداکثر اینه که این سازمان به شکل غیررسمی به شرکت‌ها یه همچین توصیه‌ای کرده.

6. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

من آخه نمی‌فهمم این چه کار احمقانه‌ایه که این مدلی گند بزنی به شبانه رایگان. واقعیتش اینه که این ساعت واسه شرکت‌های ISP واقعاً ساعت مرده‌ایه. یعنی فرض کن 10 میلیون مشترک اینترنت ADSL‌ تو کل کشور باشن. مگه چند درصدشون شبا بیکارن که نصفه شب ساعت 4 یا 5 صبح بیدار باشن واسه وب‌گردی که دانلود یه تعداد دیگه‌ای تو اون ساعت مشکل کمبود پهنای باند ایجاد کرده باشه.

اینا همه‌اش حرفه. همه‌اش کشکه. مصوبه‌ای هم وجود نداره. اگه هم حرکتی بوده خود شرکت‌های ISP با هم تصمیم گرفتن. من بعید می‌دونم مصوبه از طرف سازمان تنظیم مقررات بوده باشه. حداکثر اینه که این سازمان به شکل غیررسمی به شرکت‌ها یه همچین توصیه‌ای کرده.
    عزیز خیلیها مشکل دارند پهنای باندشون باور کن نمونش خودمخوبه با سرویس دومگ من سرعتم 70-80 باشه؟ شما راضیی؟ خدا و پیغمبر راضیه؟
    شبها همه میذارند رو دانلود خودشون میخوابن 80در د این طورین شک نکن هرچی رایگان باشه بیکیفیت میشه من اینجا گیر افتادم رفتم مخابرات میگه 5مگ نمیدم قطعی هم زیاد داره
    مجبورم بین پاری ومخابرات یکی رو انتخاب کنم چون فقط همین دو تا هستند مرکز ما

8. این کاربر از binaafarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

عزیز خیلیها مشکل دارند پهنای باندشون باور کن نمونش خودمخوبه با سرویس دومگ من سرعتم 70-80 باشه؟ شما راضیی؟ خدا و پیغمبر راضیه؟
    شبها همه میذارند رو دانلود خودشون میخوابن 80در د این طورین شک نکن هرچی رایگان باشه بیکیفیت میشه من اینجا گیر افتادم رفتم مخابرات میگه 5مگ نمیدم قطعی هم زیاد داره

دوست عزیز واقعا فکر میکنی شبانه رو پولی کنند ، تغییری در سرعت روزانه شما بوجود میاد ؟ واقعا اینطور فکر میکنید ؟

واقعا فکر میکنید این کارشون برای پول درآوردنه بیشتره یا به اصطلاح بالارفتن سرعت و جلب رضایت کاربران!!!!! ؟؟؟؟

10. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فعلا که خبرو پاک کردن از سایتشون. به نظرم اگه هم میخوان شبانه رو حذف کنن، حداقل یه طرج مثه (فشفشه های وب) بزارن واسه شبانه. مثلا 30 گیگ شبانه 10 تومن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

می‌دونم و قبول دارم که خیلی‌ها مشکل پهنای باند دارن. اما این مشکل به دلیل کمبود پهنای باند مرکز مخابراتی این عزیزانه. طبیعتاً تو این مراکز 4 نفر هم که هم‌زمان با هم دانلود کنن سرعت می‌آد پایین. این جور مراکز حتی تو ساعت‌های روزانه هم با مشکل پهنای باند مواجهن و سرعت عزیزان از یه حدی بالاتر نمی‌ره.

ولی دانلودی که دیگران تو مراکز دیگه انجام می‌دن از سهمیه پهنای باند مرکز خوشونه. وقتی اونجا سرعت پایین نمی‌آد یعنی که مشکل پهنای باند وجود نداره.

ضمن این که ادعای صبانت و بعداً همین پارس‌آنلاین خودمون برای افزایش رضایت کاربرانی که از کمی سرعت تو تایم شبانه رایگان حتی برای وب‌گردی هم، شکایت دارن از اساس بی‌معنیه. منظور من به این نکته بود. چون تعداد واقعی کسایی که تو کل کشور شبا برای استفاده از اینترنت رایگان برای وب‌گردی استفاده می‌کنن خیلی کمن. اونایی هم که دانلود می‌کنن و از سرعت پایینشون شکایت دارن، که با این اقدام کلاً نمی‌تونن دانلود کنن که رضایت‌شون بهونه شده.

13. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aminvgas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم :

سرویس های نامحدود یعنی هر چی بخواهیم میتونیم دانلود کنیم روز و شب ؟

ممنون میشم پاسخ بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

دوستان از طریق سایت هم شکایت کنید همین اعتراضی که اینجا میکنید و بصورت شکایت از طریق سایت بفرستید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بی تاثیر نیست وقتی حجم شکایات بالا برهدوستانی که نامحدود هم دارن شکایت کنن مثلا 128کیلوبیت و شاتل داره 11گیگ و بااین قیمت میده که پارس آنلاین 15گیگ و کرد 8گیگ و حتی قرونی کم نکرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم :

سرویس های نامحدود یعنی هر چی بخواهیم میتونیم دانلود کنیم روز و شب ؟

ممنون میشم پاسخ بدید
    بعد از تموم شدن اون حجم هدیه به حساب خودشون شما عملا نمی تونید چیزی دانلود کنید چون نمی صرفه مثلا برای سرویس 128 نامحدود بعد اون 8گیگ سرعت شما سرعت واقعی میشه که میاد روی 16 کیلوبایت حالا یکم بالاتر شاید

حالا میگیم 20کیلوبایت به عبارتی شما صبح تاشب هم با این سرعت بزاری دانلود بیشتر از 1گیگ یا 1گیگ و خورده ای نمیتونی دانلود کنی به علاوه شما پول اصتحلاک سیستم برق و... حساب کن تازه سرعت همیشه در نوسان هست...

24*60*60 = 86400 ثانیه

تو هر ثانیه 20کیلوبایت مدام دانلود داشته باشد

1728000 کیلوبایت در 24 ساعت دانلود داشتید

1728000 / 1024 = 1687 مگابایت

یک چیزی دورو ور 1 گیگ روزی میتونید دانلود داشته باشید
    Last edited by David4None; 05-11-2014 at 16:20.

17. 3 کاربر از David4None بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •