توی فایل Read Me باید طریقه نصبش رو نوشته باشه.
راستی کسی از بچه ها پاترول پیدا نکرد تا ما پلیسش کنیم؟
چون هر کاری می کنم اون درست نمی شه.
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
توی فایل Read Me باید طریقه نصبش رو نوشته باشه.
راستی کسی از بچه ها پاترول پیدا نکرد تا ما پلیسش کنیم؟
چون هر کاری می کنم اون درست نمی شه.
man police samand taxi ro download kardam valy nemidonam password file chi hast kasi daareh behem begeh
Last edited by emad1234; 05-06-2008 at 14:36.
بايد majid باشه.
نرم افزاري نيست كه باهاش بشه ماشين هاي gta sa رو به nfs most wantet تبديل كنه؟
لطفا اگه هست بذاريد.
آقا بهزاد شما چه طور؟پاترول معمولی برای پلیس کردن نداری؟اگه داری لینکش رو بذار.
من باترول ايراني ذارم ولي نمي ذونم جه جوري بذارم ببخشىذ كه اين قذر بذ نوشتم نرم افرارم خراب شذه
شما باید از img tools اون پاترول رو در بیاری (البته دوتا فایل dff و txt ) . و بعد اون رو بااستفاده از نرم افزار win rar اون رو zip کنی و بعد روی دکستاپ بگذاریش و به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بری و ادرس پاترولی که رو دسکتاپت ریختی رو بدی وچند لحظه صبر کنی تا فایلت اپلود بشه. و بعد از اپلود شدن اون سایت یه لینکی رو به تو میده که اگر اون رو برای ما بنویسی ما هم میتونیم از پاترولت استفاده کنیم ..... و یه راه دیگه . از پاترول عکس بگیر و اون رو اپلود کن تا ما ببینیم به درد پلیس می خوره یا نه .
behzad dastet dard nakoneh. raasti agar besheh yeh patch police tehran dorost kard kheyli toop mishe ke ba hameh chi bashe helicopter , machin, motor va niroo entezami va police station
شما باید برای نصب پچ های GTA SanAndreas ، ویرایش و .... از نرم افزار زیر استفاده کنید.
GTA San Andreas Mod Installer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)