نــــه كسي كه تازه خريده اره از خريدنش پشيمونه ولي اگه كسي خيلي وقته داره گوشيشو نميخواد بفروشه !
نــــو كــــه 180 تومنـــــه دست دومش ديــــگه به مدت كاركردش و وسايل هاشو و ضربه خوردگي بستگي داره اگه چيزيش نيســـــت 120 خوبــــه
موفق باشيد!![]()
نــــه كسي كه تازه خريده اره از خريدنش پشيمونه ولي اگه كسي خيلي وقته داره گوشيشو نميخواد بفروشه !
نــــو كــــه 180 تومنـــــه دست دومش ديــــگه به مدت كاركردش و وسايل هاشو و ضربه خوردگي بستگي داره اگه چيزيش نيســـــت 120 خوبــــه
موفق باشيد!![]()
هادي جان به شدت حرفات را تاييد مي كنم.
من شخصا گوشيمو به هيچ عنوان از دست نميدم حتي اگر يه گوشي ديگه بخرم اينو نميفروشم.
انصافا كيفيت فيلمبرداري سوني اريكسون از هر لحاظ از نوكيا پايينه من با اينكه تعصب شديدي نسبت به سوني اريكسون دارم هميشه از مطلب نگذشتم كه سوني اريكسون نسبت به فيلمبرداري خيلي كم لطفه برعكس نوكياست
راستي آقاي گل محمدي بيگير منو دارم ميام تبريز
سلام
خواهرزادم یه K810 گرفته دفعه اول نزده شارژ یعنی 2 ساعت کارکرده که گوشی خاموش شده
بعد 8 ساعت زده شارژ
الآن مشکلی پیش میاد یا نه
اما من که احساس کردم داره شارژ خالی می کنه
چون با 1/5 ساعت کار کردن 40 درصد از شارژ رفته بود
اره بزرگترين ايراد سوني فيلمبرداريشه ...
چه خوب بيايي اينجا در خدمتيم
سلام
من هنوز مشکل دارم
تقریبا 2 ماه یک بار درخواست کمک میکنم
اما کسی نمیتونه مشکلمو حل کنه
گوشی من k800 cid49 هست دادم بیرو فلشش کردن بد از یه مدت اسم کسی که بهم اس ام اس میداد رو اشتباه مینوشت. یعنی به اسم یکی دیگه میزد
بعضی ها هم خود به خود پاک میشدن تا حالا 10 _20 بار خودم فلشش کردم حتی cid رو هم عوض کردم cid52 شد
اما هنوز هم تعطیله
اگه کسی دردشو میدونه ممنون میشم کمکم کنه
سلام
مدل گوشی : k800i
یه مشکل برام پیش امده
کابل usb رو وصل کردم به گوشی صفحش سفید شد وبعدش خاموش شد
بعد هرچی کلید پاور رو فشار دادم گوشی روشن نشد و فقط یه چراغ قرمز توی inferared روشن میشد
بردم دادم یه موبایل فروش با dream box درستش کرد و گوشی بالا آمد اما دیگه صدای اسپیکرش در نمیاد گوشی بدون اسپیکر هم که به درد نمیخوره ولی میشه باهاش صحبت کرد در ضمن من خودم روی گوشی فلش k810 زده بودم و الان هم همون فلش k810 روش هست
کسی میدونه این مشکل از کجاست ؟
اگر فلش k800 بزنم روش حل میشه؟
با تشکر
میگم نظرتون چی هست
باطری خراب هست یا .....
در ضمن گوشی ضمانت نامه هم داره
كا800 هاي جديد همه باترياشون آشغال شده.در ضمن هيچ ضمانت نامه اي باتري را عوض نميكنه.بايد بري يك باتري اصلي بخري حدودا 10 تومن قيمتشه.
در ضمن اگه باتري كا810 بگيري يك كمي بيشتر كار ميكنه.بهترتره
چنين مشكلي برا كسي پيش نيومده
شما يه كاري بكن اسم كنتاكتها را با لاتين ضخيره كن البته اگه فارسي هست
اگه بازم حل نشد احتمالا گوشي ايراد داره
ظاهرا باطري گوشي شما تموم شده بود
اما اينكه چرا صداش نمياد كمي عجيبه
شما يه بار ديگه فلش بزن و يا درايو صداشو عوض كن ببين مشكل صدا درست ميشه يه نه ؟
اگه نشد مشكل سخت افزاري هست بايد بدي برات تعميرش كنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)