درود
در ویندوز تنظیمات TCP / ip 4 را باید دستکاری کنید :
بدین صورت :
و
و مقادیر به این صورت .
Save کنید یعنی OK را بزنید تا آخر
قاعدتا باید به مودم دسترسی پیدا کنید .
موفق باشید
درود
در ویندوز تنظیمات TCP / ip 4 را باید دستکاری کنید :
بدین صورت :
و
و مقادیر به این صورت .
Save کنید یعنی OK را بزنید تا آخر
قاعدتا باید به مودم دسترسی پیدا کنید .
موفق باشید
فرقش اینه که مخابرات رو ftth سیپ فون میده
آسیاتک رو DSL
متاسفانه چون وایفای اون مودم رو به کل خاموش کرده بودم مجبور شدم ont رو ریست کنم .اگر مورد که فرمودید رو انجام بدم بایستی به وایفای ont متصل باشم تا از این آدرس به GUI دسترسی پیدا کنم ؟ یا با همون روتر اصلی هم میشه ؟
اگر با وای فای بخواید وصل شید (رو حالت بریج) عین همین کار را رو TCP/IP4 آداپتور وای فای تو ویندوز انجام میدید. به جای اترنت
فرقی نمیکنه هر دو آدئاپتور شبکه هستن تو ویندوز و هر دو TCp/IP 4 دارن .
موفق باشید
این ویدئوی آموزشی باسه شما که میگی نمیشه :
اینترنت همراه اول :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by k-19widowmaker; 01-12-2021 at 03:39.
سلام دوستان.
525 گیگ ماهیانه خیلی کمه گایز، هنوز 16 روز نشده 100 گیگ مونده.
سرعته 30 40 مگابایت در ثانیه و حجمه 525 گیگ، حس محدودیته عجیبی میده به آدم. با اینکه نصفه بیشتره استفادم از سایتهای داخلی بوده
ترافیک اضافه هم گرونه چه خبره 500 گیگ 700 هزار تومن! حجم ترافیکه زمان داره 150 گیگی هم کمه واسه یک ماه.
اینطوری هر ماه مجبور میشم یه بسته 300 گیگ یا 100 گیگ هم بگیرم. اون یکی سرویسم که 80 گیگه ماهیانه، یه پِخ میکنی 10 گیگش دود میشه.
اشتباه کردم باید اون یکی سرویسمو پس پرداخته 525 گیگی میگرفتم. حداقل باعث میشد دیگه هزینه اضافه واسه ترافیک ندم و ماهی یک ترابایت میشد براحتی.
آپتیکال پاور برای هر دو سرویسم به 19.50 رسیده، با اینکه هنوز فیوژن هم نکردم، یعنی هنوز فرصتشو نداشتم.
بنظرتون الان میشه سرویس و عوض کرد یا دیگه دیر شده؟
سرویسو عوض کردن واسم تو دو دقیقه![]()
قبلیو دو هفته هم مصرف کرده بودم که گفتن روی قبض میاد.
این عنوانشه
سرویس 50mb استاندارد غیر حجمی - 500 گیگ حجم بین الملل- یکساله پس پرداخت
مخابرات رشت دو مدل مودم بهم پیشنهاد کرده.اینا چطورن؟
Huawei 8545m5
Huawei 8346m5
قیمت ۱/۵۰۰.
یکی شون پورت جلو داره
اون یکی وای فای 5 گیگا هرتز داره
فرقشون اینه
بچه ها اینم سرعته دانلود و آپلود روی PS5 هستش. همیشه تو همین حدوده. گاهی تا 197 هم میرسه و گاهی تا 90 پایین میاد. ولی اکثرا همینقدره.
آپلودش همیشه افتضاحه. چند تا DNS هم ست کردم ولی بیشتر از 9 نمیشه در کل. الیته نیازی هم نیست به آپلود روی کنسول. روی PS4 Pro هم همینه دقیقا.
فرقی هم نداره سرعته اسمیه سرویست چقدر باشه. با 16 هم تست گرفتم قبلا دقیقا همینه با 50 هم همینه.
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)