سلام هیچ فرقی با td نمیکنه سرعت همون 40 مگ هست البته کیفیت آنتن دهی تاثیر داره تو سرعت و پینگ گیگ پک هم میشه استفاده کرد .
سلام هیچ فرقی با td نمیکنه سرعت همون 40 مگ هست البته کیفیت آنتن دهی تاثیر داره تو سرعت و پینگ گیگ پک هم میشه استفاده کرد .
بچه ها سیمکارت360گیگ مبین نت با 200گیگ رو تو دیوار میفروشن 650این طبیعیه؟اگ بخریم شرکت بعدا ابطال نمیکنه تو مودم آنلاک استفاده کنیم؟
این مودم جدید یوتل چه فرقی با b612 و ایرمستر 3100داره؟ من یه سری پورت و dmz زدم توی گیم کاراکترم کند شده ریست فاکتوری هم زدم درست نمیشه آپدیت کنم درست میشه؟ بعد ایر مستر جدید تره یا b622
با عرض سلام
دوستان طی چند روز گذشته کاهشسرعت در شب رو داشتند ؟
مثلا دیشب و یا پنج شنبه گذشته
می خوام بدونم مشکل کلی بوده یا نه ؟
خوب مودم یوتل در باند فرکانسی سیمکارت fdکار میکنه و تمام چینی هست اسمبل کردنش در ایرانه
مودم b612 شرکت هواوی هست که در باندهای فرکانس 800تا 3500در ایران کار میکنه و همه سیمکارتها رو جواب میده البته اگر مبین نت باشه لاک شده خود شرکته
مودم ایر مستر در باند فرکانسی3500فقط کار میکنه و لاکه مبین نت هست
جمع بندی اینکه مودم یوتل با طرح 360ارائه میشه رومینگ همراه اول
مودم b612هم 360هم در پوشش باند 3500مبین نت کار میکنه
مودم ایر مستر هم که فقط در پوشش دهی خود مبین نت در باند 3500tdکار میکنه و 360روش جواب نمیده
- - - Updated - - -
منطقه ها فرق میکنه اما کلا اختلال همیشه وجود داشت
بالاخره سیم 360 مبین نت تهیه کردم که تستاشو میذارم این سیگنال در وضعیت رومینگه
اینم تست سرعت رومینگ با سرور فرانکفورت
اینم طرح های 360 مبین نت
![]()
در حال حاضر هیچکدوم از طرح های مبین نت نسبت به سایر اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت به صرفه نیست. چه طرح های کم حجم و چه پر حجم(فیبر نوری و VDSL و ADSL به صرفه تر و پایدارتر از مبین نت هستند و فیبر و VDSL که سرعت بسیار بالاتری نسبت به مبین نت دارند)
فقط در صورت موجود نبودن هیچ کدوم از اینا، برید سراغ مبین. در غیر اینصورت فقط برا خودتون دردسر میخرید.
خود من نزدیک به یکساله که دیگه مبین نت نگرفتم.
دقیقا تایید میشه ما تا سال پیش مبین نت داشتیم با سرعت 30 مگابیت اما امسال همون سرویس بهترین حالت سرعتش 16 مگابیت میرسه و پشتیبانی هم میگه ما گفتیم سرعت تا 40 مگابیت یعنی اگر سرعت سرویس شما اندازه دایال اپ هم باشه شرکت به تعهدش عمل کرده منم دیدم اینجوره یک adsl گرفتم حداقل ادم میدونه چی گرفته چه سرعتی به ادم میدن اندازه همون هزینه میکنه نه اینکه هزینه td lte بدی بجاش adsl
تحویل بگیری
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
گفتن سرعت دانلود 4 تا 40 مگ هست و سرعت آپلود 1 تا 4 مگ
یعنی تا زمانی که سرعت دانلود، زیر 4 مگابیت در ثانیه(512 کیلوبایت) نیومده، حق اعتراض نداریم.
همینطور برای آپلود تا وقتی زیر 1 مگابیت(128 کیلوبایت) نیومده هم همینطور.
به هیچ عنوان خرید مبین نت رو توصیه نمیکنم. به دلایل زیاد. قبلا شبانه رایگان هم داشت که اونم حذف کردن و همه بسته هارو چندین نوبت گرون کردن و البته کیفیت رو هم پایین آوردن. سرعت خود من با بهترین سیگنال، بین 10 تا 16 مگ بود.
حساب کردم دیدم من با اشتراک یکسال مبین نت، میتونم دو سال و نیم اشتراک ADSL بگیرم با حجم خیلی بیشتر و پینگ کمتر و ثبات بالاتر
حتی برای بسته های با حجم کم، همراه اول و ایرانسل و رایتل خیلی به صرفه تر از مبین نت در میاد. پس کلا بیخیالش شدم.
الان خود شرکت b612 آکبند داره؟ بعد این utel از لحاظ کیفیت و دوام و آنتن دهی چطوریه والا یه ایرمستر بجای fd پارسال کردن توی پاچه ما قشنگ نوسان آنتن دهیش حس میشه توی گیم یهو بازی لگ میگیره نگاه میکنم sinr0ش میاد پایین میره بالا میخواستم بپرسم یوتل بهتره؟ بعد طرح ثبت نام اینترنتی از سایتشو بخریم مودم چی میفرسته برای fd
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)