تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 408 از 452 اولاول ... 308358398404405406407408409410411412418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,071 به 4,080 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستانی که سیم 360 یا همون fd رو دارن لطفا بگن سرعت و پینگشون چطوره و اینکه گیگ پک و جوایز دیگ بهش تعلق میگیره یا ن؟مرسی
    سلام هیچ فرقی با td نمیکنه سرعت همون 40 مگ هست البته کیفیت آنتن دهی تاثیر داره تو سرعت و پینگ گیگ پک هم میشه استفاده کرد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

بچه ها سیمکارت360گیگ مبین نت با 200گیگ رو تو دیوار میفروشن 650این طبیعیه؟اگ بخریم شرکت بعدا ابطال نمیکنه تو مودم آنلاک استفاده کنیم؟

داره خودمونی میشه mostafa682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    0341

پيش فرض

این مودم جدید یوتل چه فرقی با b612 و ایرمستر 3100داره؟ من یه سری پورت و dmz زدم توی گیم کاراکترم کند شده ریست فاکتوری هم زدم درست نمیشه آپدیت کنم درست میشه؟ بعد ایر مستر جدید تره یا b622

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با عرض سلام

دوستان طی چند روز گذشته کاهشسرعت در شب رو داشتند ؟
    مثلا دیشب و یا پنج شنبه گذشته
    می خوام بدونم مشکل کلی بوده یا نه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این مودم جدید یوتل چه فرقی با b612 و ایرمستر 3100داره؟ من یه سری پورت و dmz زدم توی گیم کاراکترم کند شده ریست فاکتوری هم زدم درست نمیشه آپدیت کنم درست میشه؟ بعد ایر مستر جدید تره یا b622
    خوب مودم یوتل در باند فرکانسی سیمکارت fdکار میکنه و تمام چینی هست اسمبل کردنش در ایرانه
    مودم b612 شرکت هواوی هست که در باندهای فرکانس 800تا 3500در ایران کار میکنه و همه سیمکارتها رو جواب میده البته اگر مبین نت باشه لاک شده خود شرکته
    مودم ایر مستر در باند فرکانسی3500فقط کار میکنه و لاکه مبین نت هست

جمع بندی اینکه مودم یوتل با طرح 360ارائه میشه رومینگ همراه اول
    مودم b612هم 360هم در پوشش باند 3500مبین نت کار میکنه
    مودم ایر مستر هم که فقط در پوشش دهی خود مبین نت در باند 3500tdکار میکنه و 360روش جواب نمیده

- - - Updated - - -

با عرض سلام

دوستان طی چند روز گذشته کاهشسرعت در شب رو داشتند ؟
    مثلا دیشب و یا پنج شنبه گذشته
    می خوام بدونم مشکل کلی بوده یا نه ؟
    منطقه ها فرق میکنه اما کلا اختلال همیشه وجود داشت

6. 2 کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

بالاخره سیم 360 مبین نت تهیه کردم که تستاشو میذارم این سیگنال در وضعیت رومینگه

اینم تست سرعت رومینگ با سرور فرانکفورت

اینم طرح های 360 مبین نت

8. 5 کاربر از mf.aghaei70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در حال حاضر هیچکدوم از طرح های مبین نت نسبت به سایر اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت به صرفه نیست. چه طرح های کم حجم و چه پر حجم(فیبر نوری و VDSL و ADSL به صرفه تر و پایدارتر از مبین نت هستند و فیبر و VDSL که سرعت بسیار بالاتری نسبت به مبین نت دارند)
    فقط در صورت موجود نبودن هیچ کدوم از اینا، برید سراغ مبین. در غیر اینصورت فقط برا خودتون دردسر میخرید.
    خود من نزدیک به یکساله که دیگه مبین نت نگرفتم.

10. 4 کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در حال حاضر هیچکدوم از طرح های مبین نت نسبت به سایر اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت به صرفه نیست. چه طرح های کم حجم و چه پر حجم(فیبر نوری و VDSL و ADSL به صرفه تر و پایدارتر از مبین نت هستند و فیبر و VDSL که سرعت بسیار بالاتری نسبت به مبین نت دارند)
    فقط در صورت موجود نبودن هیچ کدوم از اینا، برید سراغ مبین. در غیر اینصورت فقط برا خودتون دردسر میخرید.
    خود من نزدیک به یکساله که دیگه مبین نت نگرفتم.
    دقیقا تایید میشه ما تا سال پیش مبین نت داشتیم با سرعت 30 مگابیت اما امسال همون سرویس بهترین حالت سرعتش 16 مگابیت میرسه و پشتیبانی هم میگه ما گفتیم سرعت تا 40 مگابیت یعنی اگر سرعت سرویس شما اندازه دایال اپ هم باشه شرکت به تعهدش عمل کرده منم دیدم اینجوره یک adsl گرفتم حداقل ادم میدونه چی گرفته چه سرعتی به ادم میدن اندازه همون هزینه میکنه نه اینکه هزینه td lte بدی بجاش adsl
    تحویل بگیری

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

12. 2 کاربر از mahdi406 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دقیقا تایید میشه ما تا سال پیش مبین نت داشتیم با سرعت 30 مگابیت اما امسال همون سرویس بهترین حالت سرعتش 16 مگابیت میرسه و پشتیبانی هم میگه ما گفتیم سرعت تا 40 مگابیت یعنی اگر سرعت سرویس شما اندازه دایال اپ هم باشه شرکت به تعهدش عمل کرده منم دیدم اینجوره یک adsl گرفتم حداقل ادم میدونه چی گرفته چه سرعتی به ادم میدن اندازه همون هزینه میکنه نه اینکه هزینه td lte بدی بجاش adsl
    تحویل بگیری

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
    گفتن سرعت دانلود 4 تا 40 مگ هست و سرعت آپلود 1 تا 4 مگ
    یعنی تا زمانی که سرعت دانلود، زیر 4 مگابیت در ثانیه(512 کیلوبایت) نیومده، حق اعتراض نداریم.
    همینطور برای آپلود تا وقتی زیر 1 مگابیت(128 کیلوبایت) نیومده هم همینطور.
    به هیچ عنوان خرید مبین نت رو توصیه نمیکنم. به دلایل زیاد. قبلا شبانه رایگان هم داشت که اونم حذف کردن و همه بسته هارو چندین نوبت گرون کردن و البته کیفیت رو هم پایین آوردن. سرعت خود من با بهترین سیگنال، بین 10 تا 16 مگ بود.
    حساب کردم دیدم من با اشتراک یکسال مبین نت، میتونم دو سال و نیم اشتراک ADSL بگیرم با حجم خیلی بیشتر و پینگ کمتر و ثبات بالاتر
    حتی برای بسته های با حجم کم، همراه اول و ایرانسل و رایتل خیلی به صرفه تر از مبین نت در میاد. پس کلا بیخیالش شدم.

14. 2 کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mostafa682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    0341

پيش فرض

خوب مودم یوتل در باند فرکانسی سیمکارت fdکار میکنه و تمام چینی هست اسمبل کردنش در ایرانه
    مودم b612 شرکت هواوی هست که در باندهای فرکانس 800تا 3500در ایران کار میکنه و همه سیمکارتها رو جواب میده البته اگر مبین نت باشه لاک شده خود شرکته
    مودم ایر مستر در باند فرکانسی3500فقط کار میکنه و لاکه مبین نت هست

جمع بندی اینکه مودم یوتل با طرح 360ارائه میشه رومینگ همراه اول
    مودم b612هم 360هم در پوشش باند 3500مبین نت کار میکنه
    مودم ایر مستر هم که فقط در پوشش دهی خود مبین نت در باند 3500tdکار میکنه و 360روش جواب نمیده

- - - Updated - - -

منطقه ها فرق میکنه اما کلا اختلال همیشه وجود داشت
    الان خود شرکت b612 آکبند داره؟ بعد این utel از لحاظ کیفیت و دوام و آنتن دهی چطوریه والا یه ایرمستر بجای fd پارسال کردن توی پاچه ما قشنگ نوسان آنتن دهیش حس میشه توی گیم یهو بازی لگ میگیره نگاه میکنم sinr0ش میاد پایین میره بالا میخواستم بپرسم یوتل بهتره؟ بعد طرح ثبت نام اینترنتی از سایتشو بخریم مودم چی می‌فرسته برای fd

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •