سلام
به نظرتون گارانتی هماهنگ خوبه؟
سلام
به نظرتون گارانتی هماهنگ خوبه؟
سلام به همه.دوستان من به یه مشکل بر خوردم!!!کارت گرافیکش اعصابمو خورد کرده!!درایور نصب میشه کارت گرافبک هم شناخته میشه ولی بصورت ناقص.با نرم افزار gpu چکش کردم کارت را بصورت ناقص میشناسه .اکثرا مشخصاتش را ناشناخته میزنه و روی بازی سویچ نمیکنه.از قسمتscreen resolutionnچک مکنم بازم فقط گرافیک سی پیو را میشناسه.در ضمن هر نرم افزاری را نصب میکنم بعد از یکبار خاموش و روشن از کار می افته!!!چی کارش کنم(آخرین درایور کارت گرافیک نصب کردم اما فایده نداره-326v)
Last edited by dvd2010; 18-09-2013 at 09:29.
دوست عزیز منظورتونو از نصب ناقص نفهمیدممی شه یه عکس بگیرین از GPU-Z که کجاش ناقصه ؟
منظورتونو واضح بگین کدوم نرم افزار ها پس از نصب از کار می افتند ؟
ارتباطی به کارت گرافیک دارند ؟
![]()
نکاتی هست که قبلا گفتم بازم باید بگم دوستان خیلی اشتباه می کنند.
1 - سویچ کردن گرافیک به معنای این نیست که وسط نرم افزار ها هی بپره رو این گرافیک رو اون گرافیک . سویچ کردن یعنی بسته به نرم افزار انتخاب کنه از کدوم گرافیک استفاده بشه . مثلا اگر دید یه نرم افزار نیاز به کارت گرافیک قوی داره ، از همون اول با کارت گرافیک انویدیا کار می کنه . اینجوری نیست که هی از رو این کارت گرافیک محاسبات رو ببره رو اون یکی .![]()
لذا باید نرم افزار ها یکی یکی به کارت گرافیک فهمونده بشن که از کدوم کارت گرافیک استفاده بشه . اونم توسط تنظیمات می شه فهموند . Nvidia خودش یه لیست از بازی هارو جمع آوری می کنه و تنظیمات مربوطه رو قرار می ده . ولی نمی تونه همیشه لیست کاملی از بازی هارو داشته باشه . لذا درایور در تشخیص اشتباه می کنه و بعضی از بازی هارو روی کارت گرافیک Intel اجرا می کنه . شما باید خودتون از توی Nvidia Control Panel تنظیمات Manage 3D Settings رو درست کنین ( به صورت کلی یا فقط برای نرم افزار های خاص ) تا از کدوم کارت گرافیک استفاده بشه . و یا صبر کنین Nvidia یه آپدیت بزنه شاید شاید شاید تنظیمات رو برای بازی مورد نظرتون قرار داده باشه
2 - توی دسکتاپ بنا بر Optimus ، همیشه و همیشه از گرافیک Intel استفاده می شه و شما نمی تونین دستی Nvidia رو انتخاب کنین .
سلام.نرم افزاری مثه فایر فاکس-gpu-z و adob readr و بازی مثه کالآف بعد از یکبار خاموش کردن لپ تاپ بالا نمیان!دقیقا منظور من واسه بازی هست که سویچ نمکنه. مثه کا آف را روی 5فرم بازی میکنم!!!
دوستان مثل شما همین ورژن درایور رو نصب کردن مشکلی نداشتن . مشکل نمی تونه از درایور کارت گرافیک باشه احتمالا نرم افزاری هست یا ویندوز مشکل داره .
در مورد انتخاب درست GPU در هنگام بازی ( یا همون سویچ شدن ) بهتره تنظیمات رو دستی انجام بدین
دوتا ویندوز عوض کردم.هیچ فرقی نکرد.8pro64 و 8enter64
مرسی از راهنماییت ولی خیلی بحث سلیقه نیس چون قطعا z500 خیلی زیبا و شکیله و کاملا چشم منو گرفته سفیدش مثله عروس میمونه( هنوز ازدواج نکردم )
ولی برای من زیبایی حرف اولو نمیزنه و در رده دوم قرار داره من میخوام لپ تاپم برای مدت طولانی کار کنه یعنی عمری باشه ( اینطوری گفتم عمق مطلبو بگیری) و بازیهای جدیدم بتونم اجرا کنم حالا اینکه گرافیک e530 مدله 635ه برا اجرای بازیها مشکلی نداره؟؟؟
ولی کیبورد ضد آّب و ضد سرقت و ... به کار من نمیاد...
شما میگی نمیشه این دوتا رو باهم مقایسه کرد درست ولی به نظر من شاید به طور کلی نشه ولی در بعضی موارد مثله کیفیت بدنه و قدرت قطعات میشه باهم مقایسه کرد. حالا به نظرت با توجه به نیازایی که گفتم کدومو پیشنهاد میکنی البته هرکاری میکنم لامصب نمیتونم از این عروس دل بکنم!!!![]()
Last edited by esi333; 18-09-2013 at 10:30.
نه E530 مشکلی نداره ولی Z500 با کارت گرافیک 740M بهتر اجرا می کنه . کیفیت بدنه و این چیزا خوب گفتم! امکانات Z500 تکه ! عالی ! یکی2 تاش مثل صدای دالبی و Backlit keyboard رو گفتم .
مشکلتونم درک می کنم . من و دوستم با هم لپ تاپ خریدیم اون E530 من Z500 . دلیل اینکه اون Z500 نخرید این بود که گفت " Z500 طراحیش بیش از حد باکلاسو مجلسی می زنه !!!"( مثل این ماشین خارجی با کلاسا که می خریشون فقط واسه اینکه تماشاش کنی
. پست اول همین تاپیک رو هم می خوندی بد نبود
)
عمرشم جفتشون واسه بازی های روز 2 ، 3 ساله واسه بقیه کارا 6 یا 7 سال برو بالا . البته بستگی به استفادتون داره که چه بلاهایی سر لپ تاپ در میارین !!!!
موارد عروس و داماد شدن هم تو این تاپیک زیاد داشتیم صفحات قبل رو بخونی 2زاریت میفته یکی اومده تحقیقات یکی واسه پسر گلش عروس پیدا کرده یکی دخترشو عروس کرده . اگر ایشالا خریدی یه سر بیا اینجا واسه این عروس گلتون یه داماد پیدا می کنیم
سلام
گارانتی هماهنگ خوبه؟
سلام آیا لپ تاب های لنو 5 هسته پاسخگوی شبیه سازی هستند؟برای شبیه سازی چه لپ تابی رو پیشنهاد می دید ؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)