تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 408 از 626 اولاول ... 308358398404405406407408409410411412418458508 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,071 به 4,080 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    به نظرتون گارانتی هماهنگ خوبه؟

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

سلام به همه.دوستان من به یه مشکل بر خوردم!!!کارت گرافیکش اعصابمو خورد کرده!!درایور نصب میشه کارت گرافبک هم شناخته میشه ولی بصورت ناقص.با نرم افزار gpu چکش کردم کارت را بصورت ناقص میشناسه .اکثرا مشخصاتش را ناشناخته میزنه و روی بازی سویچ نمیکنه.از قسمتscreen resolutionnچک مکنم بازم فقط گرافیک سی پیو را میشناسه.در ضمن هر نرم افزاری را نصب میکنم بعد از یکبار خاموش و روشن از کار می افته!!!چی کارش کنم(آخرین درایور کارت گرافیک نصب کردم اما فایده نداره-326v)
    Last edited by dvd2010; 18-09-2013 at 09:29.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام به همه.دوستان من به یه مشکل بر خوردم!!!کارت گرافیکش اعصابمو خورد کرده!!درایور نصب میشه کارت گرافبک هم شناخته میشه ولی بصورت ناقص.با نرم افزار gpu چکش کردم کارت را بصورت ناقص میشناسه .اکثرا مشخصاتش را ناشناخته میزنه و روی بازی سویچ نمیکنه.از قسمتscreen resolutionnچک مکنم بازم فقط گرافیک سی پیو را میشناسه.در ضمن هر نرم افزاری را نصب میکنم بعد از یکبار خاموش و روشن از کار می افته!!!چی کارش کنم(آخرین درایور کارت گرافیک نصب کردم اما فایده نداره-326v)
    دوست عزیز منظورتونو از نصب ناقص نفهمیدم می شه یه عکس بگیرین از GPU-Z که کجاش ناقصه ؟ منظورتونو واضح بگین کدوم نرم افزار ها پس از نصب از کار می افتند ؟ ارتباطی به کارت گرافیک دارند ؟

نکاتی هست که قبلا گفتم بازم باید بگم دوستان خیلی اشتباه می کنند.

1 - سویچ کردن گرافیک به معنای این نیست که وسط نرم افزار ها هی بپره رو این گرافیک رو اون گرافیک . سویچ کردن یعنی بسته به نرم افزار انتخاب کنه از کدوم گرافیک استفاده بشه . مثلا اگر دید یه نرم افزار نیاز به کارت گرافیک قوی داره ، از همون اول با کارت گرافیک انویدیا کار می کنه . اینجوری نیست که هی از رو این کارت گرافیک محاسبات رو ببره رو اون یکی .

لذا باید نرم افزار ها یکی یکی به کارت گرافیک فهمونده بشن که از کدوم کارت گرافیک استفاده بشه . اونم توسط تنظیمات می شه فهموند . Nvidia خودش یه لیست از بازی هارو جمع آوری می کنه و تنظیمات مربوطه رو قرار می ده . ولی نمی تونه همیشه لیست کاملی از بازی هارو داشته باشه . لذا درایور در تشخیص اشتباه می کنه و بعضی از بازی هارو روی کارت گرافیک Intel اجرا می کنه . شما باید خودتون از توی Nvidia Control Panel تنظیمات Manage 3D Settings رو درست کنین ( به صورت کلی یا فقط برای نرم افزار های خاص ) تا از کدوم کارت گرافیک استفاده بشه . و یا صبر کنین Nvidia یه آپدیت بزنه شاید شاید شاید تنظیمات رو برای بازی مورد نظرتون قرار داده باشه

2 - توی دسکتاپ بنا بر Optimus ، همیشه و همیشه از گرافیک Intel استفاده می شه و شما نمی تونین دستی Nvidia رو انتخاب کنین .

4. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

دوست عزیز منظورتونو از نصب ناقص نفهمیدم می شه یه عکس بگیرین از GPU-Z که کجاش ناقصه ؟ منظورتونو واضح بگین کدوم نرم افزار ها پس از نصب از کار می افتند ؟ ارتباطی به کارت گرافیک دارند ؟

نکاتی هست که قبلا گفتم بازم باید بگم دوستان خیلی اشتباه می کنند.

1 - سویچ کردن گرافیک به معنای این نیست که وسط نرم افزار ها هی بپره رو این گرافیک رو اون گرافیک . سویچ کردن یعنی بسته به نرم افزار انتخاب کنه از کدوم گرافیک استفاده بشه . مثلا اگر دید یه نرم افزار نیاز به کارت گرافیک قوی داره ، از همون اول با کارت گرافیک انویدیا کار می کنه . اینجوری نیست که هی از رو این کارت گرافیک محاسبات رو ببره رو اون یکی .

لذا باید نرم افزار ها یکی یکی به کارت گرافیک فهمونده بشن که از کدوم کارت گرافیک استفاده بشه . اونم توسط تنظیمات می شه فهموند . Nvidia خودش یه لیست از بازی هارو جمع آوری می کنه و تنظیمات مربوطه رو قرار می ده . ولی نمی تونه همیشه لیست کاملی از بازی هارو داشته باشه . لذا درایور در تشخیص اشتباه می کنه و بعضی از بازی هارو روی کارت گرافیک Intel اجرا می کنه . شما باید خودتون از توی Nvidia Control Panel تنظیمات Manage 3D Settings رو درست کنین ( به صورت کلی یا فقط برای نرم افزار های خاص ) تا از کدوم کارت گرافیک استفاده بشه . و یا صبر کنین Nvidia یه آپدیت بزنه شاید شاید شاید تنظیمات رو برای بازی مورد نظرتون قرار داده باشه

2 - توی دسکتاپ بنا بر Optimus ، همیشه و همیشه از گرافیک Intel استفاده می شه و شما نمی تونین دستی Nvidia رو انتخاب کنین .
    سلام.نرم افزاری مثه فایر فاکس-gpu-z و adob readr و بازی مثه کالآف بعد از یکبار خاموش کردن لپ تاپ بالا نمیان!دقیقا منظور من واسه بازی هست که سویچ نمکنه. مثه کا آف را روی 5فرم بازی میکنم!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.نرم افزاری مثه فایر فاکس-gpu-z و adob readr و بازی مثه کالآف بعد از یکبار خاموش کردن لپ تاپ بالا نمیان!دقیقا منظور من واسه بازی هست که سویچ نمکنه. مثه کا آف را روی 5فرم بازی میکنم!!!
    دوستان مثل شما همین ورژن درایور رو نصب کردن مشکلی نداشتن . مشکل نمی تونه از درایور کارت گرافیک باشه احتمالا نرم افزاری هست یا ویندوز مشکل داره .

در مورد انتخاب درست GPU در هنگام بازی ( یا همون سویچ شدن ) بهتره تنظیمات رو دستی انجام بدین

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

دوستان مثل شما همین ورژن درایور رو نصب کردن مشکلی نداشتن . مشکل نمی تونه از درایور کارت گرافیک باشه احتمالا نرم افزاری هست یا ویندوز مشکل داره .

در مورد انتخاب درست GPU در هنگام بازی ( یا همون سویچ شدن ) بهتره تنظیمات رو دستی انجام بدین
    دوتا ویندوز عوض کردم.هیچ فرقی نکرد.8pro64 و 8enter64

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

Z500 و Edge 530 با هم قابل مقایسه نیستن !

Edge 530 سری Thinkpad هستش که بیشتر واسه مصارف کاری و صنعتی به کار می ره . قابلیت هاشم فراوونه . از کیبورد ضد آب و بدنه ضد ضربه و سیستم ضد سرقت و محافظت از اطلاعات گرفته تا ... فقط یه ساعت برنارد کم داره ( یادش بخیر )شما یه سر به صفحه قبل بزن یه کلیپ هست نیگا کنی خودت کل جریانو در مورد Thinkpad ها می گیری

لذا از نظر قیافه نگاه کنین ممکنه زیاد جذاب نباشه .

ولی Z500 از خانواده Ideapad هستش . معمولا برای مصارف Multimedia و اداری . طراحی شیک و جذاب . صدای دالبی . و کلا تو طراحی تکه . خوندید احتمالا نظرات بچه هارو دیگه توضیح ندم چون موارد خیلی طولانین ( مثل Keboard backlit )

فقط می تونم بگم هر چی سلیقتونه بگیرین .

در ضمن اختلاف قیمت درسته . کارت گرافیک Z500 مدل 740M هستش . داغ کردنم کلا مساله ای نیست . اصل و غیر اصل هم نداریم

اونا هم کارشون اینه شما رو متقاعد کنن دقیقا مثل کاری که من دارم انجام می دم

مرسی از راهنماییت ولی خیلی بحث سلیقه نیس چون قطعا z500 خیلی زیبا و شکیله و کاملا چشم منو گرفته سفیدش مثله عروس میمونه ( هنوز ازدواج نکردم )
    ولی برای من زیبایی حرف اولو نمیزنه و در رده دوم قرار داره من میخوام لپ تاپم برای مدت طولانی کار کنه یعنی عمری باشه ( اینطوری گفتم عمق مطلبو بگیری) و بازیهای جدیدم بتونم اجرا کنم حالا اینکه گرافیک e530 مدله 635ه برا اجرای بازیها مشکلی نداره؟؟؟
    ولی کیبورد ضد آّب و ضد سرقت و ... به کار من نمیاد...
    شما میگی نمیشه این دوتا رو باهم مقایسه کرد درست ولی به نظر من شاید به طور کلی نشه ولی در بعضی موارد مثله کیفیت بدنه و قدرت قطعات میشه باهم مقایسه کرد. حالا به نظرت با توجه به نیازایی که گفتم کدومو پیشنهاد میکنی البته هرکاری میکنم لامصب نمیتونم از این عروس دل بکنم!!!
    Last edited by esi333; 18-09-2013 at 10:30.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی از راهنماییت ولی خیلی بحث سلیقه نیس چون قطعا z500 خیلی زیبا و شکیله و کاملا چشم منو گرفته سفیدش مثله عروس میمونه ( هنوز ازدواج نکردم )
    ولی برای من زیبایی حرف اولو نمیزنه و در رده دوم قرار داره من میخوام لپ تاپم برای مدت طولانی کار کنه یعنی عمری باشه ( اینطوری گفتم عمق مطلبو بگیری) و بازیهای جدیدم بتونم اجرا کنم حالا اینکه گرافیک e530 مدله 635ه برا اجرای بازیها مشکلی نداره؟؟؟
    ولی کیبورد ضد آّب و ضد سرقت و ... به کار من نمیاد...
    شما میگی نمیشه این دوتا رو باهم مقایسه کرد درست ولی به نظر من شاید به طور کلی نشه ولی در بعضی موارد مثله کیفیت بدنه و قدرت قطعات میشه باهم مقایسه کرد. حالا به نظرت با توجه به نیازایی که گفتم کدومو پیشنهاد میکنی البته هرکاری میکنم لامصب نمیتونم از این عروس دل بکنم!!!
    نه E530 مشکلی نداره ولی Z500 با کارت گرافیک 740M بهتر اجرا می کنه . کیفیت بدنه و این چیزا خوب گفتم! امکانات Z500 تکه ! عالی ! یکی2 تاش مثل صدای دالبی و Backlit keyboard رو گفتم .

مشکلتونم درک می کنم . من و دوستم با هم لپ تاپ خریدیم اون E530 من Z500 . دلیل اینکه اون Z500 نخرید این بود که گفت " Z500 طراحیش بیش از حد باکلاسو مجلسی می زنه !!!" ( مثل این ماشین خارجی با کلاسا که می خریشون فقط واسه اینکه تماشاش کنی . پست اول همین تاپیک رو هم می خوندی بد نبود )

عمرشم جفتشون واسه بازی های روز 2 ، 3 ساله واسه بقیه کارا 6 یا 7 سال برو بالا . البته بستگی به استفادتون داره که چه بلاهایی سر لپ تاپ در میارین !!!!

موارد عروس و داماد شدن هم تو این تاپیک زیاد داشتیم صفحات قبل رو بخونی 2زاریت میفته یکی اومده تحقیقات یکی واسه پسر گلش عروس پیدا کرده یکی دخترشو عروس کرده . اگر ایشالا خریدی یه سر بیا اینجا واسه این عروس گلتون یه داماد پیدا می کنیم

10. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    گارانتی هماهنگ خوبه؟

در آغاز فعالیت zhivar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

سلام آیا لپ تاب های لنو 5 هسته پاسخگوی شبیه سازی هستند؟برای شبیه سازی چه لپ تابی رو پیشنهاد می دید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •