باید نرم افزاری که باش تلویزیون میبینی رو ببندی بعد سیستم رو ریست کنی و مطمئن شی که اون نرم افزاره کاملا نه ظاهرا بسته شده
بعد میری تو قسمت TV و سرچ رو میزنی میگرده بعد گیرنده رو میشناسه و اسکن میکنه و تمام
سوال داشتی بپرس![]()
باید نرم افزاری که باش تلویزیون میبینی رو ببندی بعد سیستم رو ریست کنی و مطمئن شی که اون نرم افزاره کاملا نه ظاهرا بسته شده
بعد میری تو قسمت TV و سرچ رو میزنی میگرده بعد گیرنده رو میشناسه و اسکن میکنه و تمام
سوال داشتی بپرس![]()
شما باید توی قسمت تی وی ست آپ بری و طیق راهنمایی ها کار رو انجام بدید. اما مهم اینه که تیونر شما رو مدیا سنتر بشناسه. بیشتر یو اس بی های تیونر رو نمی شناسه اما من که کارت پی سی آی دارم می شناسه هرچند از مدیا سنتر فعلا استفاده نمی کنم. چون توی کداکها کانفلیکت ایجاد می کنه ( البته برای من اینطوریه)
Last edited by ak313; 30-01-2012 at 11:31.
آره ایشون صحیح میفرمایند
خیلی از سخت افزار هارو ساپورت نمیکنه و شانسیه و احتمال داره تیونر رو نشناسه
ولی شما سعی تو بکن![]()
كارت من يو اس بي ايكس ويژن هست
درايورش رو نصب كردم اما نرم افزارشو نصب نكردم
بعد كه رفتم مديا سنتر قسمت تي وي ميگه كانكشن انتخاب كن
ميخواد به تي وي اينترنتي وصل بشه
ميشه؟
چرا LCD های سامسونگ که از شهر بانه وارد میشود علیرغم داشتن گیرنده دیجیتال سازگاری با ایران را ندارد
برای رفع این مشکل چه باید کرد
بله باید یه کانکشن اینترنت داشته باشی خیلی دانلود نداره یدونه فایل آپدیتش می کنه بعد میره سراغ اسکن که شما باید set top box رو انتخاب کنی و اگر تیونرت رو بشناسه میره برای اسکن اما من بعید می دونم یو اس بی شما رو بشناسه
سلام و تحيات الهي
روش فعال سازي شبكه ديجيتال در ال سيدي هاي سوني به روش ساده بگوييد
کسی تو شیراز با شبکه های دیجیتال مثل شما و نمایش و بازار مشکلی داره.
یکی دو روزه یکی از فرستنده ها مشکل پیدا کرده
وقتی میرم روی شبکه تا 2 ثانیه تصویر خوبه ولی بعد فریز میشه.
باید اپدیت بشن فک کنم ...
ال جی رو شنیده بودم بردن نمایندگیش ۲۰ تومن گرفت درست کرد !
اساتید محترم ، لطفا راهنمایی بفرمایید:
ویدئو هایی که با یک گیرنده دیجیتال سروش (یا همون aptech) روی فلش ضبط کردم به هیچ طریق ممکن نتونستم با صدا پخش کنم ، صدای فیلم نه با هیچ نرم افزاری پخش میشه و وقتی هم که تبدیل میکنم ، فایل خروجی صدا نداره!!(فقط خود دستگاه میتونه درست پخش کنه)
دوستان اگه میتونید اهنمایی کنید ، در ضمن کسی تا به حال چنین مشکلی در سایر گیرنده های دیجیتال مشاهده نکرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)