بیخیال بابا.آخرش 2 مگ نامحدود بگیری که بازم با وضعیت فیلتر ....
بیخیال بابا.آخرش 2 مگ نامحدود بگیری که بازم با وضعیت فیلتر ....
سلام . بچه ها من یک هفته هست که اینترنتی adsl مخابرات ثبت نام کردم گفتن که باید منتظر تماسشون باشم ولی هیچ خبری نیست ؟ یوزر نیم پسورد رو هم بهو ندادن ؟ معمولا چقدر طول میکشه تا تماس بگیرن ؟
نمی دونم شهر شما وضعیتش چه جوریه
ولی تحقیق کن ببین کجا هست
از 2020 گرفتی؟
چراغ لینکت روشنه و ثابته؟
سلام اقا من میخوام خط 2mb محدود بگیرم بعد میخوام بدونم پینگ مخابرات چجوری واسه بازی انلاین اینا یکی از دوستام میگه حجم میخوره یکی میگه همش ریکوسته بعد دانلود شبش هم میخوام بدونم اسپید چقدره رایگان بعد من خطم فیبر نوری هست دیگه از مبین نت خسته شدم پینگ بالا همش 350است ارزش داره برم مخابرات بعد ضریب استراک هم بدونم ممنون میشم یکی بم کمک کنه![]()
منظورم یه سرویسی هست که بتونم راحت شبکه های ملی خودمون رو انلاین ببینم![]()
شما که فیبر نوری داری فقط می تونی از مخابرات بگیری؟درسته؟
پینگ هم خوبه تو همین تاپیک تست ها رو ببینی می تونی یک وضعیت از اینترنت بدست بیاری!
این تست های من:
من 128 نامحدود دارم
البته رو پینگ اسپیدتست حساب نکن
در کل من راضی ام
من امروز قرارداد آسیاتک رو فسخ کردم(در حالی که 14 روز داره) و رفتم مخابرات، رفتم اونجا گفت برو دفتر خدمات ارتباطی؛ میمرد بگه تو خیابون روبروی مخابرات یه نمایندگی هستخلاصه، هزینه ی 256 با راه اندازی شد 28 تومن... تازه مث اینکه برای 256 اشتغال به تحصیل نمیخواست، چون گفت حالا که اشتغال به تحصیل آوردی، میتونی 512 به بالا هم ببندی
میخواستم بگمش شنیدم همه رو سر 1 مگ میبندن، گفتم نگم دهنم مسواک شه
دیگه ISP نمونده تو دزفول تست نکرده باشم، خدا بخواد صبق تصاعد حسابی پیش بریم، من باید 2 سال بمونم مخابرات
1) پارس آنلاین -> کمتر از 6 ماه
2) شاتل -> حدود 1 سال
3) آسیاتک -> حدود 1.5 سال
4) مخابرات : علی القاعده +0.5 میشه و باید بشه 2 سال
امیدوارم نوبت من که میخواد بشه همه چیز افتضاح نشه
سلام بچون![]()
من دو مگ محدود دارم سرعت 19 کیلوبایت هست از تمام سرورها یعنی همون 128 یک ماهی هست این طوریه فقط صبح ها سرعت بالاست (قبل از 9 صبح) بعدش دیگه کند میشه هیچ نویزی هم ندارم به نظرتون اگه تماس بگیرم درستش میکنن یا بازم حرف مفت میزنن ؟
مگه میشه؟
نویز خط رو از مودم بگو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)