امسال جو اینجا خیلی آروم و باحاله پارسال هرکی از راه می رسید می گفت نتایج اومده .........
امسال جو اینجا خیلی آروم و باحاله پارسال هرکی از راه می رسید می گفت نتایج اومده .........
وقتي سنجشو چك ميكنه و اول اولين خط نوشته "اعلام " ، آدم دلش ميريزه پايين
نكنه اين اعلام نتايج ماست ؟
خير هموني كه 5 ديقه پيش چك كردي ...!
ما که پاشدیم سحری خوردیم.کلا یکی2ساعت خوابیدم.مگه فکرش از ذهن آدم بیرون میره
پاشیم 2رکعت هم نماز بخونیم شاید خدا دلش برامون سوخت.حالا روزای معمولی هیچ بسم الله به زبونمون نمیاد چه برسه نماز
دوستان امیدوار امروز همه شاد و خوشحال باشید.p30world دیگه یجوری خونمون شده و اعضاش خواهر و برادرامون.خونه دوممون شده.موفق باشید
best wishes for all of you
هی یادش بخیر چه زود یک سال گذشتمنم پارسال شب اعلام نتایج اصلا نتونستم بخوابم و تا صبح بیدار موندم خدا رو شکر رتبم شد 550 و الان دانشجوی علوم سیاسی دانشگاه تهران هستم دوران کنکور خیلی دوران خوبی بود برای من امیدوارم همتون به اون نتیجه ای که دوست دارین برسین
چرا امسال اینجا اینقدر بی رونق شده؟ پارسال تقریبا این ساعت 50 نفر آنلاین بودن و هر یک دقیقه یه پست اصافه میشد!
با اینکه کنکور خوب بود و برای خود کنکور استرسی نداشتم ولی برای اعلام نتایج خیلی استرس داشتم و برای اعلام نتایج نهایی کمتر و بیشتر مردد بودم تا استرس داشته باشم. چون بعد مشخص شدن رتبه یه ذهنیت قبلی داری.
کلا خدا کنه شما هم مثل من چیزی که میخواید قبول بشید.
اگه خدا بخواد تا قبل از انتخاب رشته معرفی رشته خودم -مهندسی پزشکی(بیوالکتریک)- و دانشگاه رو مینویسم در حدی که بدونم و امیدوارم به درد کسی بخوره و تا جایی که بدونم جواب سوالاتون -اگه سوالی باشه- بدم.
موفق باشید.
اتفاقا تو ذهنم بود حتما مزاحم شما بشم برای پرس و جو در مورد مهندسی پزشکی !اگه خدا بخواد تا قبل از انتخاب رشته معرفی رشته خودم -مهندسی پزشکی(بیوالکتریک)- و دانشگاه رو مینویسم در حدی که بدونم و امیدوارم به درد کسی بخوره و تا جایی که بدونم جواب سوالاتون -اگه سوالی باشه- بدم.
اول نتایج بیاد ! بعد چند ساعت خواب !بعد هم میرسم خدمتتون !
بلههههههههه
پرونده کنکور 91 م دگ داره کم کم بسته میشه
اقا اصلا نگران نباشین اینقدر این روزا زود میگذره ک اصلا یادتون نمیاد نخسوزن اگه سال اولی باشید و قبول شید ک دگ هیچی
دوستان گروه تجربی اگه سوالی در مورد انتخاب رشته داشتن بهم پخ بدن تا راهنماییشون کنم
اگر هم کسی خواست دچار اشتباه بشه و دامپزشکی رو انتخاب کنه و ب راهنمایی نیاز داشت بازم رو من حساب کنه
خوش و خرم باشین
حرص کنکورم نخورید
خیر سرم دیشب خواستم بخوابم ،همش داشتم در و دیوارو نگاه میکردم شاید سر جمع 1 ساعت خوابیدم که اون یه ساعتم خواب دیدم رتبه ها اومده من نتم خراب شده !!!![]()
منم که بیخیال شدم !خیر سرم دیشب خواستم بخوابم ،همش داشتم در و دیوارو نگاه میکردم شاید سر جمع 1 ساعت خوابیدم که اون یه ساعتم خواب دیدم رتبه ها اومده من نتم خراب شده !!!![]()
روزه و اینام نگرفتم !
خدا خودش قبول کنه لطفا ! : دی
این سایت سنجش ..... نپوکید من اینهمه رفرش زدم !؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)