تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 408 از 598 اولاول ... 308358398404405406407408409410411412418458508 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,071 به 4,080 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    CATALONIA

11

تو برگ انتخاب رشته که زده تا اخر امشب مطمئن هستی که تا چهارشنبه تمدید شده ؟
    عزیزم مثل اینکه بازم خوابی،چشماتو وا کن اگرم وا نشد برو به صورتت آبی بزن،اینجا رو بخون از سایت سازمان سنجش:

• مهلت انتخاب رشته : مهلت انتخاب رشته تا پایان روز 26 مرداد ماه 1390 مي باشد
    • کد:
      برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by felainy; 15-08-2011 at 21:56.

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

نتایجو کی اعلام میکنن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    CATALONIA

11

نیمه دوم شهریور
    حدودای 16- 17 شهریور.

داره خودمونی میشه M0rrigan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این همه با خودمون رو جر دادیم و توجه نشد، دم آخری لطفن این یکی رو راهنمایی بفریمایید

با فرض علاقه مساوی، به نظرتون شیمی های تهران (شیمی کاربردی منظورمه) رو بالاتر بزنم یا مهندسی شهرسازی دانشگاه هنر رو؟ (که تو کرج ـه) تاکید میشه که من میخوام بعد لیسانس از ایران برم. کودوم بهتره؟؟

دانشگاه امام خمینی قزوین از نر سطح چجوریاس راستی؟

ممنونم.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    وقت انتخاب رشته تا کیه ؟
    تمدید هم می شه ؟
    عزیزم مثل اینکه بازم خوابی،چشماتو وا کن اگرم وا نشد برو به صورتت آبی بزن،اینجا رو بخون از سایت سازمان سنجش:

• مهلت انتخاب رشته : مهلت انتخاب رشته تا پایان روز 24 مرداد ماه 1390 مي باشد
    • کد:
      برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تا 26 ام تمدید شده.

سازمان سنجش آموزش كشور بدين‌وسيله به اطلاع كليه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته آزمون سراسري سال 1390 مي‌رساند، به منظور فراهم آوردن تسهيلات لازم براي آن دسته از داوطلباني كه تاكنون براي دريافت دفترچه‌هاي راهنماي انتخاب رشته هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2 ) گروه‌ آزمايشي مربوط اقدام ننموده اند با همكاري شركت پست جمهوري اسلامي ايران ترتيبي اتخاذ گرديده كه:
    1- در روز‌هاي دوشنبه24/5/90 ، سه شنبه 25/5/90 و چهارشنبه 26/5/90 منحصراً در باجه هاي مركزي شهرستانهاي مختلف كشور (بجز شهرستان تهران كه به شرح بند 2 ذيل خواهد بود ) از ساعت 8 صبح لغايت ساعت 19 (7 بعدازظهر) روزهاي مذكور، نسبت به توزيع دفترچه‌هاي راهنماي انتخاب رشته هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) داوطلبان گروه‌هاي آزمايشي آزمون مذكور اقدام گردد.
    2- در شهرستان تهران از ساعت 8 صبح لغايت ساعت 19 (7 بعدازظهر) روزهاي دوشنبه 24/5/90 ، سه شنبه 25/5/90و چهارشنبه 26/5/90منحصراً در مناطق پستي 11 ، 13 ، 14، 15، 16 ، 17، 18 و 19 نسبت به توزيع دفترچه‌هاي راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) داوطلبان آزمون مذكور اقدام شود.
    ضمناً به منظور فراهم آوردن تسهيلات لازم براي آن دسته از داوطلباني كه مجاز به انتخاب رشته‌هاي تحصيلي آزمون مذكور شده‌اند و تا كنون براي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي اقدام ننموده‌اند، ترتيبي اتخاذ گرديده تا اين دسته از داوطلبان تا ساعت 24 روز چهار شنبه 26/5/90 با مراجعه به پايگاه اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني
    sanjesh.org نسبت به تكميل فرم انتخاب رشته اينترنتي خود اقدام نمايند.
    در پايان لازم به توضيح است داوطلباني كه اقدام به انتخاب رشته نموده اند ، چنانچه به دلايلي نياز به تصحيح و يا حذف كدرشته هاي انتخابي خود داشته باشند ، مي توانند تا تاريخ مذكور از طريق بخش مربوط به ويرايش اطلاعات در صفحه اول سيستم انتخاب رشته اقدام به اصلاح و يا حذف كدرشته هاي مورد نظر خود نمايند . بديهي است در صورت اصلاح يا حذف لازم است كد پيگيري مجدداً از سايت دريافت نمايند .

6. 3 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

دوستان این همه با خودمون رو جر دادیم و توجه نشد، دم آخری لطفن این یکی رو راهنمایی بفریمایید

با فرض علاقه مساوی، به نظرتون شیمی های تهران (شیمی کاربردی منظورمه) رو بالاتر بزنم یا مهندسی شهرسازی دانشگاه هنر رو؟ (که تو کرج ـه) تاکید میشه که من میخوام بعد لیسانس از ایران برم. کودوم بهتره؟؟

دانشگاه امام خمینی قزوین از نر سطح چجوریاس راستی؟

ممنونم.
    شیمی بهتره چون یه رشته ای هست که حتما معادلش خارج از کشور هست.ولی اگر ایران باشی بازار نداره
    ولی شهرسازی از اونجایی که 2 دانشگاه هنر هست یکم من در آوردی به نظر می رسه و دامه دادنش 2 خارج سختتره. تازه ممکنه رییس جمهور بشی!

8. این کاربر از meragj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

سلام دوستان .خواهش می کنم جواب منو بدین خیلی مهمه برام .ببینید من 7400 ریاضی شدم .خوب مثلا می تونم صنایع راه دور بخونم ولی فک می کنم ارزششو نداره .می دونید برام بازار کار خیلی مهمه فک می کنم مهندسی واسه دخترا آینده نداره می خوام فقط صنایع-م.شیمی-مکانیک تهران -امیر کبیر-شریف بزنم (که خوب نمی یارم)راستی بابام 25 درصد جانبازی داره احتمال داره یکی از این رشته ها رو تو این دانشگاه ها بیارم؟؟؟؟؟؟به احتمال زیاد نمی یارم !!!!!بعد تهش 3-4 تا شبانه بزنم . از شبانه 2 ترم مرخصی بگیرم بمونم واسه سال دیگه تجربی بدم برم پزشکی یا دارو بخونم(که واسه دختر اینده داره)ولی چون فقط 1 بار می تونم از سهمیه جانبازیم استفاده کنم سال دیگه نمی تونم از سهمیهم استفاده کنم .حالا به نظر شما چی کار کنم؟همین امسال مهندسی راه دور بزنم برم(من اصفهانم ولی مثلا صنایع یا م.شیمی ارومیه قبولم.)حالا چی کار کنم؟(من خیلی دانشگاه های تهرانو دوس دارم) دخترم هستماااا راستی می شه کارشناسی م.شیمی خوند بعد واسه ارشد بیو تکنولوژی زد؟

فقط یه بار از سهمیت می تونی استفاده کنی پس حواستو جمع کن.
    اگر می دونی واقعا بهتر میشی انتخاب رشته نکن سال دیگه تجربی بخون. زیاد رو سهمیت حساب نکن چون خیلی کمک نمی کنه.

داره خودمونی میشه M0rrigan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تازه ممکنه رییس جمهور بشی!
    :-ss

مــرســـی کلن : دی

این ـم بگید : دی مهندسی مواد چجوریاس (از همون لحاظ خارجه رفتن و اینا منظورمه)؟ اگه کار به قزوین بکشه، به معماری اولویت بدم یا مواد؟؟؟

داره خودمونی میشه herfei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام ، کسی از بچه ها تحصیلات تکمیلی زنجان نیست که فقط هم کارشناسی فناوری اطلاعات از کنکور می گیره یعنی کلا 30 نفر ، می خواستم ببینم خوبگاه میدن یا نه ؟

چون خودش توی دفترچه نوشته به هیچ وجه امکانات خوابگاه نیست و هیچ دانشگاهی توی دفترچه کلمه هیچ وجه رو به کارنبرده . اگه اطلاع دارین خواهشا بگین که خوابگاه میدن یا نه؟

داره خودمونی میشه parya220's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام ، کسی از بچه ها تحصیلات تکمیلی زنجان نیست که فقط هم کارشناسی فناوری اطلاعات از کنکور می گیره یعنی کلا 30 نفر ، می خواستم ببینم خوبگاه میدن یا نه ؟

چون خودش توی دفترچه نوشته به هیچ وجه امکانات خوابگاه نیست و هیچ دانشگاهی توی دفترچه کلمه هیچ وجه رو به کارنبرده . اگه اطلاع دارین خواهشا بگین که خوابگاه میدن یا نه؟

دقیقا خوابگاه نداره!از آشناهامون اونجا ای تی خونده .خونه اجاره کرده بود !

---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------

فقط اآی تی نمیگیره .در واقع کارشناسی فقط همین رشته رو داره و باقی رشته هاش ارشد و دکتران !

13. این کاربر از parya220 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •