تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 408 از 507 اولاول ... 308358398404405406407408409410411412418458 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,071 به 4,080 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

بنده که خیلی وقت نیست اینجا هستم الان بیشتر از 2 ماهه
    ولی یه بار یه تایپیکی بود که خواه ناخواه کشیده شده به مذهب و خدا
    اولش مدیرش گفت خواهشند بحث تموم کنید مذهب و سیاست و خدا خط قرمز هستند
    ولی آخرش خودش تو بحث شرکت کرد اتفاقا چقدر هم بحث کرد و خیلی هم بد بحث کرد البته با من هم بحث نکرده بود ولی با یکی از دوستان بحث کرد که خیلی خوشم نیومد یه جورایی خشونت تو بحث دیدم
    تا اینکه بعدش دیگه بحث خیلی رفت تو خط قرمز و آخر همون مدیر تایپیک قفل کرد
    ولی من میگم اگر قرار بود بحث نشه چرا خودتون تو بحث شرکت کردید و نظرات و آرایتون رو هم نشر دادید
    همیشه صحبت سر دین و سیاست ب جنجال میکشه اونجا اگه ناظراش سرماهم خورده باشن بنت میکنن ربطی ب نوشتت ندار

2. این کاربر از aryamehr1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

همیشه صحبت سر دین و سیاست ب جنجال میکشه اونجا اگه ناظراش سرماهم خورده باشن بنت میکنن ربطی ب نوشتت ندار
    دقیقا مشکل اینجاست که مدیر تذکر داد گفت بحث نکیند ولی بعدش خودش تو بحث شرکت کرد
    ولی در آخر دید دیگه بحث خیلی رفت تو دین و خدا اونوقت تایپیکو قفل کرد
    در واقع دچار تناقض شدیم که چرا مدیری که میاد تذکر میده و میگه بحثو تموم کنید چرا خودش میاد تو بحث شرکت میکنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دقیقا مشکل اینجاست که مدیر تذکر داد گفت بحث نکیند ولی بعدش خودش تو بحث شرکت کرد
    ولی در آخر دید دیگه بحث خیلی رفت تو دین و خدا اونوقت تایپیکو قفل کرد
    در واقع دچار تناقض شدیم که چرا مدیری که میاد تذکر میده و میگه بحثو تموم کنید چرا خودش میاد تو بحث شرکت میکنه
    شما ی مدت برو پی تی اگه دچار تناقضات حاد نشدی بعد بیا منو بزن

5. این کاربر از aryamehr1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    ماجرای باز کردنِ درب آپارتمان با قوطی نوشابه !!!!
    شب ساعت 10 توی آپارتمان یکی از دوستان بودم که یهو شنیدیم از توی پله ها صدای جر و دعوا و داد میاد
    هر دو تامون پریدیم بیرون ببینیم چی شده که یهو باد زد و در آپارتمان رو بست !!!!
    اب داد بیداد , حالا بیا و درستش کن . همه زندگیمون هم توی آپارتمان بود . موبایلامون , کلیدها و کیف پول و غیره . خلاصه ما موندیم پشت در با دست خالی و جیب خالی
    به دوستم گفتم کلید زاپاسی چیزی قایم نکردی توی پارکینگ ؟ گفت نه .
    یکی از همسایه ها داشت از پله میومد پائین . ماجرا رو بهش گفتیم و از موبایلش زنگ زدیم به آتشنشانی گفتیم جریان اینه و پنجره هم بازه و آپارتمان هم طبقه ی دومه . میشه یه نردبون شش هفت متری بفرستین ؟
    گفتند اگه نوزاد یا آدم معلول و مریض توی خونه باشه ما میایم اما شما باید زنگ بزنید به کلیدساز بیاد بازش کنه
    از 118 شماره ی دو تا کلید ساز رو گرفتیم و زنگ زدیم گفتند دورند و فردا صبح میتونند بیان
    ای داد بیداد . حالا چکار کنیم ؟ بخوابیم پشت در تا صبح ؟؟؟!!!
    چی نجاتمون داد ؟
    جواب:

3 ماه قبل از این ماجرا بنده رفتم توی یک فروشگاه قفل فروشی تا قفل بخرم .
    یک قفل دیدم که زبانه اش این شکلی بود

با کنجکاویِ همیشگی پرسیدم این قفل چرا زبونه ش این شکلیه ؟ به چه درد میخوره ؟
    گفت وقتی زبانه این شکلی باشه دیگه نمیشه از بیرون درب رو باز کرد
    گفتم مگه قفلهایی که زبونه ش معمولیه میشه بازش کرد ؟؟!!
    گفت بله , با چیزی شبیه به کارت بانک یا کارت شارژ که ضخیم و انعطاف پذیر باشه میتونند راحت بازش کنند به شرطی که در با کلید قفل نشده نباشه یعنی فقط بسته باشه
    کارت رو میزنین بین در و چهارچوب . زبونه هم که مثلثی شکله . کارت هلش میده و میره کنار و در باز میشه . راحت و بی صدا .
    همین اطلاعات به ظاهر ساده مشکل ما رو حل کرد
    به دوستم گفتم وایسا , گمونم فرجی شد و احتیاجی به کلید ساز و نردبان و خوابیدن پشت در و اینها نیست . خودمون بازش میکنیم
    گفت چجوری ؟؟؟!!!
    گفتم وایسا تا بیام
    رفتم توی خیابون تا چیزی پیدا کنم که شبیه کارت بانک و کارت پایان خدمت و گواهینامه و اینها باشه . مثلاً یک تکه پلاستیک پهن
    جلوی آپارتمان یک سطل زباله بزرگ چرخ دار بود و خوشبختانه هنوز ماشین شهرداری نیومده بود و پر از کیسه های زباله بود
    اما خوشبختانه لازم نشد برم سراغ کیسه ها . یه نفر لطف کرده بود نوشابه خورده بود و قوطیش رو انداخته بود کنار سطل روی زمین . برای اولین بار خوشحال شدم که یه نفر آشغال ریخته توی خیابون . گفتم خودشه .
    قوطی نوشابه از ورق نازک آلومینیوم درست شده که تقریباً همه ی آقایون میتونند با دست پارش کنند .
    پارش کردم و تاش کردم روی هم تا هم ضخیم تر بشه هم لبه اش تیز و برنده نباشه و بتونه راحت بره لای درب و چهارچوب و زبونه رو هل بده و بزنه کنار
    وقتی برگشتم بالا دوستم گفت این چی چیه آوردی ؟؟؟!!!! با این میخوای در رو باز کنی ؟؟؟ چجوری ؟؟؟!!!!
    بهش گفتم وایسا تماشا کن فقط
    چون بار اول بود , اولش ورق رو زدم لای در , پائین تر از زبونه و تا آخر رفت توی آپارتمان !
    فهمیدم که زبونه بالاتر هست . بار دوم درست خورد به زبونه ی قفل و کمی هم درب رو کشیدم سمتِ خودم تا فشاری نباشه روی زبونه .
    با یک فشار کوچیک به ورق آلومینیوم زبونه رفت کنار و در باز شد
    POWER OF SCIENCE - قدرتِ علم و دانش

دوستم دهنش از تعجب باز مونده بود .
    گفت ایــــــــوَل , عجب کلکی , این رو از کجا یاد گرفتی ؟؟؟!!!
    ماجرای مغازه ی قفل فروشی رو بهش گفتم و اینکه چقدر ارزشمنده که وقتی کسی چیزی بلده و داره بهت یاد میده , ساکت باشی و با دقت گوش بدی و یاد بگیری چون دانستن خیلی خیلی بهتر از ندانستنه
    همون زبونه ی عجیب قریبی که در مغازه دیدم و کنجکاویِ بنده و سوالم که به چه درد میخوره و جواب مغازه دار و با دقت گوش دادنِ بنده و یاد گرفتن اون معلومات به ظاهر ساده و بی اهمیت , مشکلمون رو اون شب حل کرد .

یادتون باشه دربِ آپارتمان باید از داخل قفل باشه وگرنه میشه از بیرون راحت بازش کرد چون 99% از درها به سمتِ داخل باز میشه و این یک حفره ی امنیتی به وجود میاره برای باز کردن دری که قفل نیست
    البته به جای این پلیس بازی ها و زنگ زدن به آتش نشانی و برش قوطی نوشابه میشد خیلی راحت یه پیچ گوشتی و یه انبر دست از همسایه گرفت و کمتر از 30 ثانیه درو باز کرد
    Last edited by anti-military; 12-01-2016 at 02:55.

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

هیچ وقت پین کد خططونو فعال نکنید
    چند وقت پیش یه گوشی پیدا کردم معلوم بود از دست یکی از رو موتوری چیزی افتاده بود ال سی دیش شکسته بود فقط من روشنش کردم که زنگ بزنه طرف برم بدمش یا بزنگم بهش که دیدم قفله سیمکارتش ! سیمکارتو توی یه گوشی دیگه گذاشتمو هر کدی تست کردم نشد . گوشیش هم ال سی دیش شکسته بود نمیشد مخاطباشو ببینی .
    بنابر این ال سی دیشو تعمیر کردمو هدیه دادم مادرم دیگه مشکل خودش بود

8. 7 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    این مرتب کردنِ فایلها که بهش میگن defragmentation نه فقط برای هارد دیسک کامپیوتر بلکه برای هارد دیسک خارجی external و حتی مموری کارتِ گوشی هم خیلی مفید هست و باعث رفع مشکلات و باز شدن سریع فولدرها و خوندن سریع محتویات فولدرها میشه
    ==============================
    یک بار هاردِ اکسترنالِ 500GB رو زدم به ----- هر چی گشت پیداش نکرد . هر کاری کردم پیداش نکرد که نکرد
    بعد هارد رو وصل کردم به کامپیوتر و فایلهاش رو مرتب کردم با دیفراگمنتر DEFRAGMENTER
    بعدش تا هارد رو زدم به ----- ظرف چند ثانیه همه ی فولدرها رو پیدا کرد و خوند
    مموری کارت گوشی هم هر وقت توی گوشی کند باز میشه , با وصل کردنش به کامپیوتر با کارد ریدر CARD READER و راست کلیک روی آیکانش و مرتب کردن فایلها , اونقدر سریع فولدرهاش باز میشه که انگار خالی هست

چرا مرتب کردنِ فایلها باعث سریعتر باز شدنِ فولدرها و سریعتر خوندنِ فایلها میشه ؟
    جواب:
      محتوای مخفی: ! 

DEFRAGMENTATION یعنی یکپارچه ساختن
    فرض کنین توی یک اتاق 10 تا کمدِ مخصوص فایل باشه و هر کمد هم 10 تا کشو داشته باشه و 1000 تا پرونده هم به صورت پراکنده توی این کشوها و کمدها به صورتِ نامنظم بایگانی شده باشه
    هر بار که بخواین دنبال یک پرونده بگردین باید همه ی کمدها و کشوها رو بگردین تا پیداش کنین
    اما اگر فایلها رو دسته بندی کنین و مرتب و منظم و بدون فاصله کنار هم بچینید اونوقت همشون توی دو یا سه کمد جا میشند و پیدا کردنشون خیلی راحتتر و سریعتر انجام میشه
    دیفراگمنتر هم همین کار رو انجام میده
    هر بار که یک فایل یا برنامه رو حذف میکنین یا اضافه میکنین , فضاهای خالی به وجود میاد روی حافظه که کم کم باعث پراکنده شدنِ فایلها از همدیگه میشه و پردازنده ی کامپیوتر باید مدت بیشتری وقت صرف کنه برای پیدا کردن فایلهای مورد نظر که باعث کند شدنِ کامپیوتر میشه
    بهتره خودِ فایلهای کامپیوتر هم حداقل هفته ای یک بار مرتب بشه با فایل دفراگمنتر . این برنامه قابل تنظیم هست تا خودش هر چند مدت یک بار فولدرها رو مرتب کنه مثلاً در ساعتی که با کامپیوتر کار ندارین

10. 13 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

1- حتی نزدیک ترین دوستت می تونه از چیزهایی که بهش اعتماد کردی و گفتی به تو زخم بزنه. (این ازین کهن الگوها هستا)

2- من خیلی خودم از سطحی نگری بدم میاد اما دارم به این نتیجه می رسم ظاهر هم یه بخشی از زندگی ما هست و اگه مشکل مهمی پیش نمیاد عیبی نداره دروغ هاشون رو برملا نکنی. خیلی وقتا شده بنده خداهایی حرف هایی می زنن که خر خون دماغ میشه اما من واقعا می شینم کنار سرم به کار خودم هست. درسته که ممکنه این افراد از مردم ساده لوح سوء استفاده کنن اما من ترجیح می دم وارد این موضوع ها نشم.

12. 3 کاربر از salman2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

دیروز مردم آزاری کردم بابام تو آسانسور گیر کرده بود منم رفتم موتورخونه که درستش کنم. الکی میگفتم درست نمیشه با اینکه بلد بودم سر 1 ثانیه درستش کنم ( تو دلم میخندیدم به وضعیت بابام) 10 دقیقه بابام تو آسانسور گیر کرده بود منم میخندیدم.

بعد بعدظهرش خودم خواستم برم بیرون آسانسور گیر کرد هیچکس نبود نجاتم بده نیم ساعت تو آسانسور بودم.

نتیجه اینه که مردم آزاری کردم بدترش سرم اومد.

14. 11 کاربر از saeed sx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض نوزاد و کودک رو در جائی که جاروبرقی روشنه نگه ندارید

سلام
    بر خلافِ تصور 99% از مردم , جاروبرقی یک وسیله ی غیر بهداشتی هست و وقتی کار میکنه مقدار بسیار زیادی از گرد و غبار و میکروب و جانورهای مضر میکروسکپی رو پخش میکنه توی هوا
    مثل اینها

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر کیسه ی جاروبرقی استاندارد نباشه و یا پوسیده باشه و یا سوراخ باشه گرد و غبار و میکرولهای بیشتری پخش میکنه توی هوا
    اگر باهاش زباله های تر که فاسد شدنی هست جارو شده باشه دیگه وامصیبتا چون هزار برابر آلوده کننده هست
    وقتی جارو برقی کار میکنه نباید بوی بد یا بوی عجیب غریب ازش متصاعد بشه وگرنه معنیش اینه که کیسه اش کپک زده یا باکتری زده یا چیز فاسد شده توی کیسه اش هست
    ریه و بدن نوزاد و کودک خیلی حساستر از انسان بالغ هست
    برای همینه که میگن جائی که کودک هست سیگار و قلیون نکشید , مواد مخدر نکشید , در روزهای آلوده کودک رو بیرون نیارید
    عقل سالم در بدنِ سالم هست . اگر کودک بیمار باشه همه چیزش تحت تاثیر قرار میگیره حتی اخلاقش و تربیتش
    جاروبرقی هم خیلی خطرناک هست برای سلامتی کودک
    کودک رو ببرید جائی دور از جاروبرقی , پنجره رو باز کنین تا هوا عوض بشه
    بهتره پنجره ی اتاقی رو باز کنین که از اون باد وارد اتاق میشه تا گرد و غبار جاروبرقی به اون اتاق نیاد و کودک هم همونجا باشه .
    با وصل کردنِ دو سه شیلنگِ جاروبرقی به همدیگه میتونین جارو رو در حمام (با هواکش روشن) یا توی پنجره یا بالکن بذارید و خانه رو جارو بزنین تا گرد و غبارش نیاد توی خونه
    در خانه های مدرن از سیستم جاروبرقی مرکزی استفاده میشه که جاروبرقی در زیرزمین هست و همه ی اتاقها لوله کشی شده از داخل دیوار و فقط شیلنگ وصل میکنند به لوله و مکان رو جارو میزنند .

عکسهای بیشتر
    شما میتونین با وصل کردن پنج شش شیلنگ جاروبرقی به همدیگه یک جاروبرقی بهداشتی درست کنین و جارو رو توی حمام یا تراس یا توی پنجره بذارید و خونه رو جارو بزنید .
    شیلنگها رو ار فروشندگان لوازم یدکی جاروبرقی بخرید . خودشون یک تکه لوله ی پلاستیکی دارند که با چسب پاتکس شیلنگها رو به هم وصل میکنه
    زباله هائی که ممکنه توی شیلنگ گیر کنه رو با دست بردارین تا نره توی شیلنگ مثل چوب کبریت , تکه های بزرگ مقوا و کاغذ و پلاستیک و غیره

16. 14 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام میخوام چندتا تجربه متفاوت بگم:

اولی:
    درباره یه سری حرف ها و سوال هاست که با طعنه و نیش دار گفته میشه ...!
    خیلی وقت ها باید از حرفا گذشت ، اکثرا ارزش جواب ندارن!
    این نوع حرف ها از اسمشون معلومه فقط حرف هست و نه بیش!!
    و کسی هم که اینو میپرسه قصدش تخریب ما ، عصبانی کردن ما یا تمسخر ما و ... هست که این فرد اغلب با عرض معذرت یا کمبود داره یا روانی هستش!

دومی:
    راجع به زنده کردن دوستی های قدیمی هستش.
    به نظرم باید بررسی بشه... دقیقا مثل بررسی دوست شدن با یک فرد جدید ...
    ببینیم تو چه شرایطی با اون فرد دوست شدم؟ آیا اون شرایطو دارم؟ وقت دارم؟ چرا از هم جدا شدیم ؟ آیا اون فرد همون آدم سابقه؟ آیا این فرد ارزش دوستی و محبت رو داره؟ و ...
    حالا چه فرد هم کلاس بود همسایه قدیم و ...
    چون من چندتا از دوست های قدیمیم میبینم متاسفانه اصلا وضعیت خوبی ندارن ...
    یا بعضیا زمین تا اسمون فرق کردن ...
    البته من بدبین نیستما! یکی از دوست های قدیمی من دقیقا بر عکس شده ... و طرف زمین تا اسمون فرق کرده گل شده.... ولی یه سری دلایل نتونستیم دوستیمون رو دوباره شروع کنم ولی دوست داشتما ولی متاسفانه شرایطش کنار همدیگه باشیم

سومی:
    راجع به دانشگاه هست و انتخاب واحد ...
    حتما حتما بعد از پایان ترمتون، سایت دانشگاه (یا سایت انتخاب واحد) حداقل هفته ای 3 بار چک کنید...
    و از زمان انتخاب واحد با خبر باشید ... قبل اینکه زمان موعد فرا برسه ، درس های ارائه شده رو ببینید درس هایی که میخوایید رو بگیرید کد هاشون رو بنویسید. و یه چیزی تا سعی دارید مطابق چارت بردارید ... هم برای رعایت پیش نیاز ها ، و هم اینکه ممکنه اون درسی که بخوای تو اونجایی که باید ارائه نشه و عقب بیوفتید... اگه قرار درسی اضافه بشه بهتره در کنار رعایت چارتون انجام بشه.

اینا تجربیات من بودو ممنون میشم اگه شما در این موارد تجربیات بیشتر دارید بگید تا تجربه من و بقیه اضافه بشه
    Last edited by Iloveu-ALL; 03-02-2016 at 19:13.

18. 15 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •