تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 408 از 4105 اولاول ... 3083583984044054064074084094104114124184585089081408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,071 به 4,080 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

کسانی که امریه وزارت دفاع میگیرن دوره 2ساله دارن یا 5ساله؟

اگه 2ساله با چقدر حقوق هست و اگه 5ساله با چقدر خقوق؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

6/1 مالک اشتر اراک نبوووووووووووووووووود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان من مشکلی برام پیش اومده حتی جرات نمیکنم برم نظام وظیفه ببینم باید چکار کنم!!

من سال 87 نیمه دوم دانشگاه قبول شدم که بعد از یک ترم انصراف دادم و کاردانی دانشگاه دیگه ای قبول شدم ثبتنام کردم.
    طبق قانون سنوات تحصیلی،کاردانیها فقط 6 ترم یا سه سال میتونند از معافیت تحصیلی استفاده کنند که من یک ترم رو در دانشگاه انصرافی گذراندم و پنج ترم دیگه داشتم.اما به دلیل مشکلاتی که برام پیش اومد نتونستم در پنج ترم درس رو تمام کنم و الان هنوز 5 -6 واحد دارم البته اینو هم بگم که ترم قبل اصلا نرفتم دانشگاه و انتخاب واحد نکردم.
    الان تصمیم دارم اون چند واحد رو بگذرونم بصورت معرفی به استاد و دو واحد هم ترم تابستانی که البته باز هم هنوز انتخاب واحد تابستان رو هم نکردم

به نظرتون غیبت خوردم یا خیر و تا کی میتونم از معافیت تحصیلی استفاده کنم؟؟

دوستان منتظر پاسختون هستم

پی نوشت: این رو هم بگم که دانشگاه سراسری دوباره امتحان دادم اگه کلا از دانشگاه حال حاضر انصراف بدم غیبت میخورم یا خیر؟؟

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من مشکلی برام پیش اومده حتی جرات نمیکنم برم نظام وظیفه ببینم باید چکار کنم!!

من سال 87 نیمه دوم دانشگاه قبول شدم که بعد از یک ترم انصراف دادم و کاردانی دانشگاه دیگه ای قبول شدم ثبتنام کردم.
    طبق قانون سنوات تحصیلی،کاردانیها فقط 6 ترم یا سه سال میتونند از معافیت تحصیلی استفاده کنند که من یک ترم رو در دانشگاه انصرافی گذراندم و پنج ترم دیگه داشتم.اما به دلیل مشکلاتی که برام پیش اومد نتونستم در پنج ترم درس رو تمام کنم و الان هنوز 5 -6 واحد دارم البته اینو هم بگم که ترم قبل اصلا نرفتم دانشگاه و انتخاب واحد نکردم.
    الان تصمیم دارم اون چند واحد رو بگذرونم بصورت معرفی به استاد و دو واحد هم ترم تابستانی که البته باز هم هنوز انتخاب واحد تابستان رو هم نکردم

به نظرتون غیبت خوردم یا خیر و تا کی میتونم از معافیت تحصیلی استفاده کنم؟؟

دوستان منتظر پاسختون هستم

پی نوشت: این رو هم بگم که دانشگاه سراسری دوباره امتحان دادم اگه کلا از دانشگاه حال حاضر انصراف بدم غیبت میخورم یا خیر؟؟
    چه انصراف تو انصرافی.
    آقا انصراف بدی مستقیم باید بری سربازی.نکنی یه وقت از این کارا.
    در ضمن برو دانشگاه یه صحبت بکن.اگر دانشگاه آزادی احتمالا معرفی به استاد بگیری.اگر گیر بازار بود میری تهران یه نامه میاری و حله.ولی اگر به سرت زد انصراف بدی با مدرک دیپلم میفرستنت خدمت.

5. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان 06 آماده باشید !
    قبلا هم خبر داده بودم دوره شما قراره سخت گرفته بشه ! امروز هم فرمانده ما تایید کرد !
    شانس ما دوران طلایی خورد به ما ! روزهای آخر ما هم هست و برای ما 06 هتل شده !
    ولی مطمئن باشید روزهای آخر بهتون خوش میگذره و سختی هاش روزهای اول هست . برای ما که اینطوری بود و الان 06 حکم هتل برای ما داره ! صبح 3:30 پا میشیم سحری میخوریم میخوابیم تا نزدیکای 6 و میریم کلاس و چرت میزنیم و ... تا عصر که بریم برای کلاس عصر و ... تا افطار و دوباره افطاری و شام میزنیم و دوباره فردا هم همینطور !
    ماه رمضون رژه رو برای ما تعطیل کردن ! نهایت روزی 15-20 دقیقه هست که اون هم تا الان 1-2 روزش بوده !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

چه انصراف تو انصرافی.
    آقا انصراف بدی مستقیم باید بری سربازی.نکنی یه وقت از این کارا.
    در ضمن برو دانشگاه یه صحبت بکن.اگر دانشگاه آزادی احتمالا معرفی به استاد بگیری.اگر گیر بازار بود میری تهران یه نامه میاری و حله.ولی اگر به سرت زد انصراف بدی با مدرک دیپلم میفرستنت خدمت.
    اگه بخاطر قبولی در کارشناسی انصراف بدم چی؟الان کاردانی هستم و احتمالا کارشناسی قبول بشم!!

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان 06 آماده باشید !
    قبلا هم خبر داده بودم دوره شما قراره سخت گرفته بشه ! امروز هم فرمانده ما تایید کرد !
    ولی مطمئن باشید روزهای آخر بهتون خوش میگذره و سختی هاش روزهای اول هست . برای ما که اینطوری بود و الان 06 حکم هتل برای ما داره ! صبح 3:30 پا میشیم سحری میخوریم میخوابیم تا نزدیکای 6 و میریم کلاس و چرت میزنیم و ... تا عصر که بریم برای کلاس عصر و ... تا افطار و دوباره افطاری و شام میزنیم و دوباره فردا هم همینطور !
    ماه رمضون رژه رو برای ما تعطیل کردن ! نهایت روزی 15-20 دقیقه هست که اون هم تا الان 1-2 روزش بوده !
    فرمانده ها همیشه این حرفو میزنن که دوره ی شما خیلی خوب بود و این جور حرفها.
    بهترین دوره 12/1 هست که میفته تو تعطیلات عید.
    راستی اواتارت خیلی قشنگه

9. 2 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

فرمانده ها همیشه این حرفو میزنن که دوره ی شما خیلی خوب بود و این جور حرفها.
    بهترین دوره 12/1 هست که میفته تو تعطیلات عید.
    راستی اواتارت خیلی قشنگه
    اگه الان 06 بودی میفهمیدی هتل یعنی چی منم 06 ام میفهمم چی میگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان 06 آماده باشید !
    ببینم تو کدوم گردانی؟ گروهان چندی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نگفتند مراسم کیه؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

منم برای خاتم میخواستم امریه بگیرم گفتن باید بیشتر از دو ماه تا اعزامت وقت باشه منم مجبور شدم از 4/1 بندازم 6/1 , برای دو ماه چیزی نگفتن . البته من برادرم سربازه ولی فکر کنم بدون اون قضیه ام مینداختن.ولی وقتی امریم نشد رفتم دوباره تمدید کنم هیچ رقمه تمدید نکردن , حتی به سرهنگ اوجا یکی سفارش کرد بازم گفتن قانونه بیشتر از یه بار تمدید نمیکنیم. شما یه سر به نظام وظیفه بزن میندازن.
    الان که دیگه فرصت تمدید کردن از راه طبیعی وجود نداره. دوستان توی پست های قبلی گفتن که میشه با جور کردن یک پرونده پزشکی(که نشون بده اون موقع نمیتونی بری سربازی) تاریخ اعزام رو تمدید کرد، یعنی روز اعزام پرونده رو نشون میدی و مجددا برات برگ سفید میاد که توی اون تاریخ اعزامت 2ماه عقب افتاده. میخواستم بدونم از دوستان کسی از جزئیات این مسئله اطلاعاتی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •