کسانی که امریه وزارت دفاع میگیرن دوره 2ساله دارن یا 5ساله؟
اگه 2ساله با چقدر حقوق هست و اگه 5ساله با چقدر خقوق؟
کسانی که امریه وزارت دفاع میگیرن دوره 2ساله دارن یا 5ساله؟
اگه 2ساله با چقدر حقوق هست و اگه 5ساله با چقدر خقوق؟
6/1 مالک اشتر اراک نبوووووووووووووووووود؟
دوستان من مشکلی برام پیش اومده حتی جرات نمیکنم برم نظام وظیفه ببینم باید چکار کنم!!
من سال 87 نیمه دوم دانشگاه قبول شدم که بعد از یک ترم انصراف دادم و کاردانی دانشگاه دیگه ای قبول شدم ثبتنام کردم.
طبق قانون سنوات تحصیلی،کاردانیها فقط 6 ترم یا سه سال میتونند از معافیت تحصیلی استفاده کنند که من یک ترم رو در دانشگاه انصرافی گذراندم و پنج ترم دیگه داشتم.اما به دلیل مشکلاتی که برام پیش اومد نتونستم در پنج ترم درس رو تمام کنم و الان هنوز 5 -6 واحد دارم البته اینو هم بگم که ترم قبل اصلا نرفتم دانشگاه و انتخاب واحد نکردم.
الان تصمیم دارم اون چند واحد رو بگذرونم بصورت معرفی به استاد و دو واحد هم ترم تابستانی که البته باز هم هنوز انتخاب واحد تابستان رو هم نکردم
به نظرتون غیبت خوردم یا خیر و تا کی میتونم از معافیت تحصیلی استفاده کنم؟؟
دوستان منتظر پاسختون هستم
پی نوشت: این رو هم بگم که دانشگاه سراسری دوباره امتحان دادم اگه کلا از دانشگاه حال حاضر انصراف بدم غیبت میخورم یا خیر؟؟
چه انصراف تو انصرافی.
آقا انصراف بدی مستقیم باید بری سربازی.نکنی یه وقت از این کارا.
در ضمن برو دانشگاه یه صحبت بکن.اگر دانشگاه آزادی احتمالا معرفی به استاد بگیری.اگر گیر بازار بود میری تهران یه نامه میاری و حله.ولی اگر به سرت زد انصراف بدی با مدرک دیپلم میفرستنت خدمت.
دوستان 06 آماده باشید !
قبلا هم خبر داده بودم دوره شما قراره سخت گرفته بشه ! امروز هم فرمانده ما تایید کرد !
شانس ما دوران طلایی خورد به ما ! روزهای آخر ما هم هست و برای ما 06 هتل شده !
ولی مطمئن باشید روزهای آخر بهتون خوش میگذره و سختی هاش روزهای اول هست . برای ما که اینطوری بود و الان 06 حکم هتل برای ما داره ! صبح 3:30 پا میشیم سحری میخوریم میخوابیم تا نزدیکای 6 و میریم کلاس و چرت میزنیم و ... تا عصر که بریم برای کلاس عصر و ... تا افطار و دوباره افطاری و شام میزنیم و دوباره فردا هم همینطور !
ماه رمضون رژه رو برای ما تعطیل کردن ! نهایت روزی 15-20 دقیقه هست که اون هم تا الان 1-2 روزش بوده !
اگه بخاطر قبولی در کارشناسی انصراف بدم چی؟الان کاردانی هستم و احتمالا کارشناسی قبول بشم!!
فرمانده ها همیشه این حرفو میزنن که دوره ی شما خیلی خوب بود و این جور حرفها.
بهترین دوره 12/1 هست که میفته تو تعطیلات عید.
راستی اواتارت خیلی قشنگه
اگه الان 06 بودی میفهمیدی هتل یعنی چی منم 06 ام میفهمم چی میگه
ببینم تو کدوم گردانی؟ گروهان چندی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نگفتند مراسم کیه؟؟؟
الان که دیگه فرصت تمدید کردن از راه طبیعی وجود نداره. دوستان توی پست های قبلی گفتن که میشه با جور کردن یک پرونده پزشکی(که نشون بده اون موقع نمیتونی بری سربازی) تاریخ اعزام رو تمدید کرد، یعنی روز اعزام پرونده رو نشون میدی و مجددا برات برگ سفید میاد که توی اون تاریخ اعزامت 2ماه عقب افتاده. میخواستم بدونم از دوستان کسی از جزئیات این مسئله اطلاعاتی داره؟
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)