تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 408 از 416 اولاول ... 308358398404405406407408409410411412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,071 به 4,080 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

powerslave جان..
    در مورد تک مهاجم که الان تمام تیم های تاپ دنیا، تک مهاجم بازی میکنن عزیز!
    همه یه مهاجم نوک دارن و 2 تا مهاجم دوم(یا بهتره بگیم وینگر)...
    مثلا بارسا، حالا ترکیب دقیقش رو نمیدونم من اما مثلا میاد ویا رو میذاره جلو و مسی و پدرو وینگر های تیم میشن..
    تازه الان بحث سر اینه که بدون مهاجم نوک بازی کنن تیم ها! سیستم آینده، همین خواهد بود! بعد شما میخوای تیم با دو مهاجم بازی کنه، مشخصه به خواستت نمیرسی!
    +
    بله اگه قبول نداشته باشیم اما موضوع اینه که بازم میگم، که این الان سیتسم روز دنیاست و چرا شما قبولش ندارید رو من نمیدونم! تازه رئال تا حدودی همین 2 مهاجمه بازی میکنه! یعنی کریس بعضی وقتها میشه مهاجم دوم تیم و رئال 4-4-2 بازی میکنه...
    +
    عزیز، ساده بگم، تیم و تاکتیکش نابود شده بعد اخراج پپه!
    دیگه اوردن کاکا مثلا بجای یه مدافع، فقط باعث میشد شکست سنگین تر بشه...
    کمااینکه اگه همون 1-0 باقی میموند، شاید الان فینال بودیم...
    +
    کریم بازم میگم که خودش میخواد بره نه اینکه مورینیو بخواد..کریم نمیخواد 2 تا بازی رو بشیه رو نیمکت!
    رئال تغریبا 1 فصل رو با 2 مهاجم سپری کرد!! میدونید یعنی چی؟! که بعد که هیگواین مصدوم شد، عمق فاجعه مشخص شد...
    برای همین خوزه مهاجم میخواد...کریم رو هم میخواد چون نزدیک 1 فصل برای رو فرم اومدنش، تلاش کرده!
    کاکا هم همینه منتها گرونتر و نا آماده تر...
    +
    خوزه اومده تا باخت 4-0 به آلکورکون رو تبدیل به قهرمانی کنه!
    خوزه اومده تا بعد 8 سال، رئال رو ببره نیمه نهایی(خودمون هم میدونیم حقمون فینال بوده)
    خوزه اومده تا...
    +
    در مورد ترکیبی هم که گذاشتی..
    به نظرم خیلی ریسکی و خطرناکه تویه دفاع...

دلم واسه صحبت های خوزه تنگ شده!
    آخ گفتی!
    کاشکی امشب دیگه حرف بزنه...
    --------
    چه برد دلچسبی بود..
    همه چیز عالی..
    تیم عالی بود..
    ادبایور اگه عصبانیتش رو بذاره کنار و همیشه اینطور با انگیزه باشه، فوق العادس و امشب نشون داد که میخواد بمونه...
    کریم هم بازم تکنیکش رو به رخ کشید اما حیف یخورده تک روی میکنه که دلیلش اینه که میخواست خودش رو نشون بده که به نظرم موفق هم هم بود...
    اوزیل که حرفی نمیمونه براش..یعن آخه اون پاس..بی نهایت باهوشه...
    کریس هم که...واقعا کلمه ای نیست که بشه وصف کرد این پسر رو...اینقدر حال کردم وقتی گل 7م رو زد و اونطوری خوشحال شد..40 گل تویه یه فصل؟! مگه میشه؟!: دی
    خوسلو جوون هم که گل زد و تیکه عادل هم خیلی جالب بود براش"میره بغل رونالدو به این امید که روزی مثل اون بشه..." !

خداحافظی دودک هم بسی صحنه جالبی بود...
    کلا خداحافظی باشکوهی بود...
    یه خسته نباشید به بچه ها واقعا..
    +
    راستی اون گل 5م یا 6م(اینقدر زیاد بودن، یادم رفت!: دی) هم بی نظیر بود..
    راموس برا کریس..کریس با پشت پا برا آدبایور..آدبایور برای کریس..کریس تک ضرب و عالی برا کریم..کریم هم تک ضرب و زیبا، توپ رو وارد دروازه کرد...
    و البته قابل توجه کسایی که نمیخوان قبول کنن رئال نیازی به پاس زیاد دادن نداره...
    ++
    دیگه فکر نمیکنم اینجا پستی بدم چون یحتمل به زودی، تاپیک ها جدا میشن..
    امیدوارم دوستان بارسایی موفق باشند...
    Last edited by nw_nk; 23-05-2011 at 15:15. دليل: نقل قول نامناسب + شکایت کاربران

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

kasra_khan2003:

پیش نمایه مارکا:
    رائول!:فقط تو آنرا نداری،گوتی و ایکر آنرا دارند
    این دقیقاً به چه معنیه؟ آیا منظور رائول اینه که ...ایکر و گوتی هم جنم لازم رو داشتن یا چیز دیگه؟ کسی نظری نداره؟

تیم هم که برد. بازی هم که خوب بود. 102 گل زئه. 40 تاش رو کریستیانو رونالدو زد. بن زما هم که 2 تا زد. آدبایور هم که هتریک کرد. حتی یه بازیکن جوون هم که اومد تو (لوتوسه؟) هم گل زد.

یه چیزی که ازش مطمئن نیستم ولی خیلی عجیبه اینه که آلمریا جلوی رئال و بارسلون 16 گل خورد. از هر کدوم 8 تا و فکر کنم تو هر دو تا بازی نمیتونست از دروازه بان اصلیش استفاده کنه. الان فردوسی پور میگفت دروازه بان اصلیش به عنوان بهترین بازیکن فصل تیمشون انتخاب شده و رفته به والنسیا!

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط charlize
    ++
    بهترین اتفاق ممکن میتونه این باشه...تحمل کردن بعضی ها واقعا سخته.

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

واقعا مث قبل بشه خیلی خوب می شه ... من می ام براتون بحث ها فلسفی می کنم ! :دي
    تیم هم که برد. بازی هم که خوب بود. 102 گل زئه. 40 تاش رو کریستیانو رونالدو زد. بن زما هم که 2 تا زد. آدبایور هم که هتریک کرد. حتی یه بازیکن جوون هم که اومد تو (لوتوسه؟) هم گل زد.
    خوزه لو ! :دي اسم طرفو بردی زیر سوال ! :دي
    فردا هم با کاستیا مسابقه دارن برای اومدن توی دسته 2/
    کریس هم که...واقعا کلمه ای نیست که بشه وصف کرد این پسر رو...اینقدر حال کردم وقتی گل 7م رو زد و اونطوری خوشحال شد..40 گل تویه یه فصل؟! مگه میشه؟!: دی
    اونم توی 34 بازی
    کاشکی امشب دیگه حرف بزنه...
    نه نه نه نه ! منم دلم تنگیده ولی حرف نزنه خیلی قشنگ تره ... باید جوابشو بگیره ..."وای"
    خداحافظی دودک هم بسی صحنه جالبی بود...
    کلا خداحافظی باشکوهی بود...
    یه خسته نباشید به بچه ها واقعا..
    واقعا قشنگ بود ...یاد بارسا افتادم تونل درست کرده بود !
    راستی اون گل 5م یا 6م(اینقدر زیاد بودن، یادم رفت!: دی) هم بی نظیر بود..
    راموس برا کریس..کریس با پشت پا برا آدبایور..آدبایور برای کریس..کریس تک ضرب و عالی برا کریم..کریم هم تک ضرب و زیبا، توپ رو وارد دروازه کرد...
    و البته قابل توجه کسایی که نمیخوان قبول کنن رئال نیازی به پاس زیاد دادن نداره...
    6م بود فک کنم ...
    واقعا از این حرکت کریس خوشم اومد ...
    یکی این جرکت یکی هم حرکت داوید ویا تو بازی با رئال ( یادم نیست کودومشون! :دي ) اونجوری که با اینیستا 1 و 2 کرد .
    ادبایور اگه عصبانیتش رو بذاره کنار و همیشه اینطور با انگیزه باشه، فوق العادس و امشب نشون داد که میخواد بمونه...
    اخه بازی بلد نیست ! :دي لنگو دراز می کنه توپ بهش می خوره می ره تو گل ! :دي
    شوتش که گل نشد قشنگ بود !

دروازه بان جدید رو هم تبریک می گم ! :دي
    ماشالله چه قدر دروازه بان داریم خبر نداریم ! :د ي
    کاسیاس
    ادان
    دودک
    مخیاس
    با جیزس Jesus به چیزی تو همین مایه ها بود اسمش ...
    می شن 5 تا دروازه بان توی یه فصل به کار گرفته شد ! :O

دوست عزیز در اصل جواب شما سکوته ولی.........
    منم به همین نتیجه رسیدم ...
    اوزیل که حرفی نمیمونه براش..یعن آخه اون پاس..بی نهایت باهوشه...
    ای گفتی چه هدی زد سر اون گل ....
    Last edited by SAMCRO; 22-05-2011 at 00:18.

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مسخره؟؟
    حرف دهنتو بفهم و بزن بچه
    مسخره اون تیمه که 5 تا میخوره و طرفداراش از رو نمیرند
    اون از خبرهای مربوط به یهودی بودن بکام و بازیکن استقلال و بی بی سی و ... اینم از پست دادن دوستان

اینجور کل کل کردن دور از شان کسیه که شخصیت بالغی داره. لطفا سعی کنید در پست دادن از ادبیات کرکری و کل کل به سبک نوجوانهای 14-15 ساله خودداری کنید. با اینکه شما حق دارید پست بدید اما دیگران هم حقی دارن و ممکنه نخوان همچین بحثهایی رو تو تاپیکی که هر روز بهش سر میزنن شاهد باشن.
    عذر میخوام دخالت کردم اما یکم مراعات و خویشتنداری میتونه تاپیک رو خیلی از این که هست بهتر کنه

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

علیرضا جان، شما اینکار رو درباره برد رئال کردید عزیز!
    یه بار دیگه پستت رو بخون(ضعیفترین بارسا 5-6 سال اخیر؟!؟ دیگه چحوری میخواید موفقیت های خوزه رو کوچیک کنید؟!)...

الانم بازم کلی ایراد گرفتید از کار مورینیو و تعریف کردید از گواردیولا و تغییر تاکتیک هاش(جالبه که بارسا معروفه که تک تاکتیکس اما شما قبول ندارید)..

4بازی طی 18 روز انجام شد که مسی تویه 3تاش(اون پنالتی بکنار)، کار خاصی نکرد برای بارسا و فقط تویه 30 دقیقه آخر بازی رفت لیگ قهرمانان تونست بازی کنه..
    تنها فرق این دقایق با بقیه دقایق هم، نبود پپه بود که فکر میکنم خودش همه چی رو نشون میده منتها شما دوست ندارید قبول کنید که مورینیو، با استفاده از 1 پپه، بارسا (مسی و ژاوی) رو فلج کرد...
    در مورد ضعيف ترين تيم بارسا دقيقا منظورم بازيه رفت نيمه نهايي سي ال بود كه بارسا برد پس من چطور برد رئال رو كم ارزش كردم من كه در مورد فينال دل ري حرف نزدم
    در مورد اشتباهات مورينيو فكر ميكنم كاملا فني حرف زدم اگر ميشه خلافش رو ثابت كنيد

رئال مورینیو رو فقط برای این آورد که بتونه قهرمان بشه. به عبارت بهتر از بارسلونا بگذره. من فکر میکنم اشتباه داوری برای همه پیش میاد و این که یک صحنه رو میشه به صورت قانونی توجیه کرد. ولی وقتی یک صحنه رو نشه به صورت قانونی توجیه کرد (یعنی با فرض اشتباه داور هم نشه اون تصمیم رو توجیه کرد) اون موقع مشکوکه. حالا من الان صحبت کنم تمام طرفدارای بارسلون میریزن رو سرم. ولی این رو میگم که الان این حرف ها هیچ چیز رو عوض نمیکنه. به نظر من تو اون صحنۀ گل اول رئال تو بازی برگشت cl که داور قبولش نکرد، خود پیکه با هر دوتا دستش رونالدو رو هل داد ولی اون پاسش رو داد و بعد بدون هیچ قصدی و بر اثر خطایی که روش انجام شده بود خورد به ماسکرانو. من نظرم اینه که این اشتباه کامل داوری هست. و فقط یه اشتباه سهوی مثل اینکه ندیده یا .. نیست. این اشتباه تفسیری هست. یعنی قانون اجرا نشده. این نظر منه. و موارد بیشمار مشکوک و غیر مشکوک (یعنی دیگه واضح واضح) که به نفع بارسلون گرفته شده.
    دوست من شما كه ادعا دارين عادلانه حرف زدين نظرتون در مورد خطاهاي شديد مارسلو آدبايور په په آربلوا در اين چهار الكلاسيكو چيه؟
    البته اينكه دوستان رئالي بعد از الكلاسيكو ها هنوز در مورد صرفا اشتباهات داوري كه به ضررشون شده حرف ميزنن و در مورد اتفاقاتي كه به نفعشون شده حرفي نميزنن واقعا جالبه
    قبلا گفتم به اين رفتار ميگم رفتار مورينيويي

powerslave جان..
    در مورد تک مهاجم که الان تمام تیم های تاپ دنیا، تک مهاجم بازی میکنن عزیز!
    همه یه مهاجم نوک دارن و 2 تا مهاجم دوم(یا بهتره بگیم وینگر)...
    مثلا بارسا، حالا ترکیب دقیقش رو نمیدونم من اما مثلا میاد ویا رو میذاره جلو و مسی و پدرو وینگر های تیم میشن..
    بازم حرف از بارسا شد فكر ميكنم من به عنوان طرفدارش ميتونم در مورد ساختار اين تيم حرف بزنم
    بارسا اصلا در اين فصل به يه مهاجم بازي نكرد
    كلا تا سه روز ديگه هم بشينيم فكر كنيم نميتونيم مهاجم نوك امسال بارسا رو پيدا كنيم
    اين تاكتيكها (بازي با يه مهاجم يا دو مهاجم)مال يكي دو سال پيش بارسا بود امسال گوارديولا كاملا از روش تازه و منحصر به فردي در خط حمله استفاده كرد كه در موردش ميشه ساعتها حرف زد
    در عجيب و تازه بودن اين سيستم در خط حمله همين بس كه بارسا تونست امسال كاري كنه كه هيچ تيمي نتونست مهاجم هدف بارسا رو پيدا كنه

__________________________________________________ ________________

مرديم تا فصل تموم شد ديدن بازي بي انگيزه بازيكنا در بازي آخر واقعا سخت بود هرچند بازي كردن جووناي تيم در دو سه بازيه آخر واقعا براي سال آينده مفيد خواهد بود
    چقدر سخته انتظار براي فينال سي ال دلم براي مسي ژاوي و اينيستا خيلي تنگ شده دو هفته اس نيستن انگار يه فصله بازيشون رو نديدم
    واقعا روزي كه اينها از فوتبال خداحافظي كنن روزيه كه فوتبال هزاره سوم به گريه خواهد افتاد
    اصلا نميتونم بارسا رو بدون اين سه بازيكن تصور كنم
    به نظر من يواش يواش بايد فوتبال رو به قبل از تولد اين سه بازيكن و بعد از اينها تقسيم كرد
    Last edited by گرافيكار; 22-05-2011 at 00:36.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

تبریک به رئالی ها و رونالدو.
    --

این Thiago واقعا فوق العاده است. همین حالا خیلی راحت میشه با 3-4 سال پیش ژاوی مقایسه اش کرد وقتی که تازه 20 سالش شده. این چند بازی آخر که مرتب بازی کرد نظر منو کاملا عوض کرده، شاید بشه راحت گفت بارسا دیگه نیاز مهمی به خرید فابرگاس نداره. امیدوارم بدشانسی نیاره تا آینده فوق العاده اش رو ببینیم. خودش و برادرش می تونن جزو آینده دار ترین زوج های هافبک نسل بعد باشن.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مسخره؟؟
    حرف دهنتو بفهم و بزن بچه
    مسخره اون تیمه که 5 تا میخوره و طرفداراش از رو نمیرند
    چقدر بد
    دوست من ميشه با لحن بهتري پست داد
    منم كه يه بارسايي هستم از اين پست ناراحت شدم
    احساس ميكنم كمي عصبي پست ميدين

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این Thiago واقعا فوق العاده است. همین حالا خیلی راحت میشه با 3-4 سال پیش ژاوی مقایسه اش کرد وقتی که تازه 20 سالش شده. این چند بازی آخر که مرتب بازی کرد نظر منو کاملا عوض کرده، شاید بشه راحت گفت بارسا دیگه نیاز مهمی به خرید فابرگاس نداره. امیدوارم بدشانسی نیاره تا آینده فوق العاده اش رو ببینیم. خودش و برادرش می تونن جزو آینده دار ترین زوج های هافبک نسل بعد باشن.
    آقا آرمان مگه ديدي بازيه امشب رو من نديدم اي كاش بيشتر توضيح ميدادي
    تياگو كه ژاويه آينده اس خدا كنه مسير ژاوي رو طي كنه ولي يه جا خوندم كه الگوش اينيستاست و بازيه اينيستا رو خيلي دوست داره
    آره واقعا اين كه شانس هم براي ستاره شدن لازمه شكي نيست با يه مصدوميت خيلي از ستاره ها ستاره نشدن

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

دوست من شما كه ادعا دارين عادلانه حرف زدين نظرتون در مورد خطاهاي شديد مارسلو آدبايور په په آربلوا در اين چهار الكلاسيكو چيه؟
    البته اينكه دوستان رئالي بعد از الكلاسيكو ها هنوز در مورد صرفا اشتباهات داوري كه به ضررشون شده حرف ميزنن و در مورد اتفاقاتي كه به نفعشون شده حرفي نميزنن واقعا جالبه
    قبلا گفتم به اين رفتار ميگم رفتار مورينيويي
    عزیزم نگاه کن. دقیقاً برای همینه که میخواستم حرف نزنم. الان در مورد اون صحنه صحبت کن. اینطوری که تا فردا صبح هم من مثال میزنم، شما مثال میزنی.

در کل: این دو تا تیم تا حد دشمنی با هم مشکل دارن. من الان همۀ اون صحنه هایی که منظور شما هست رو یادم نمیساد. ولی مارسلو رو فکر کنم اونی رو میگی که پاش موند یا گذاشت رو پای حریف توی 18 قدم. به نظر من اگه البته درست یادم بیاد، اون حرکت خیلی محکم نبود. زشت بود ولی با توجه به اون جو بازی و اتفاق هایی که همیشه میفته اونچنان شدید نبود. در مورد آدبایور که من اصلاً ازش خوشم نمیاد. یکی از دلایلش هم همون حرکات بچه گانش بود. البته به این معتقدم که به دلیل قد خیلی خیلی بلند و لاغری زیاد توانایی کنترل دقیق و سریع بدنش رو نداره (کلاً میگم و نه ددر مورد اون صحنه که با دست زد به دفاع بارسلون. اتون که خطا بود)
    در مورد آربلوا اون صحنه که کف پاش خورد به ران آلوز، اولاً بازی قطع بود، دوما در ادامۀ تکل بود، سوماً شدید نبود، ولی 100% شیطنت بود و غیر اخلاقی هم بود ولی باز جو بازی رو درنظر بگیر.
    خطای پپه که منجر به اخراجش بود به نظر من خطا بود ولی جریمش کارت زرد + تذکر بسیار شدید داور بود. این نظر منه. یه بار گفتم تو همون بازی 5 دقیقه قبلش باید ماسکرانو اخراج میشد. چون خطاش خیلی شدید بود. به حدی که اونیکی پاش کشیده شد بالا. و مدافع آخر هم بود تو اون صحنه و تک به تک میشد.

حالا که صحبت به اینجا ها رسید، شما بگو که آیا دیدی مسی با آرنج زد به پای راموس؟ آیا دیدی که بعد از درگیری دیماریا و آلوز سر توپ در حالی که داشتن میفتادن روی زمین جناب آلوز لگد زد تو شکم دیماریا؟ (لگد زد هاً نه مثل اون تکل آربلوا) آیا شما حدود دقیقۀ 25 بازی برگشت CL دیدی پویول توپ رو لو داد و بازیکن رئال داشت تک به تک میشد و با هم درگیر شدن یعنی پویول دستش رو انداخت که مزاحمت ایجاد کنه ولی داور خطای فووروارد رو. گرفت؟ اون صحنه ای که گل زد رئال و داور اشتباه در اجرای قانون کرد چی؟ اون رو دیدی؟ تو بازی فینال جام حذفی در نیمۀ دوم در اون دقایقی که بارسلون بازی رو در اختیار داشت، آیا دیدی که حد اقل 4 دفعه دفاع چپ بارسلون خطای واضه روی رونالدو و بقیه کرد، در حالیکه ضد حمله بود، در حالیکه گوش 18 قدم بود و تک به تک میشد، و واضح ترینش روی رونالدو بود؟ که از توش 3 تا ضربه آزاد در میومد؟

من میتونم تا فردا صبح از این مثال ها بزنم، شما هم میتونی مقابله به مثل کنی. ولی من میتونم برات یه جریان دیگه رو هم تعریف کنم که اینجا جاش نیست. من میتونم تکرار همین اتفاق های مشکوک رو در چندین و چند مورد در چند فصل گذشته، به نفع بارسلون، و در مقابل تیم های مختلف برات شرح بدم. اینها از اون مسائلی نیستن که داور اوت رو اشتباه بگیره. یا اینکه یک صحنه رو نبینه. اینها مسائل تفسیری هستنو قانون رعایت نشده.

یکم برات شرح میدم که منظور چیه. تو جام حذفی بازی رئال اتلتیکو یه توپ تا روی خط رفت و به اعتقاد خیلی ها از خط رد شد. من به شخصه نظرم اینه که آخرین نقطۀ توپ در مثلاً دایره مثلثاتی که زاویه 180 درجه هست از خط رد نشده بود. هنوز قوس توپ روی خط بود. این رو با احتمال 70% و بعد از 7-8 بار دیدن صحنه آهسته میگم. کمک داور بین دو نیمه داشت برای بازیکن اتلتیکو توضیح میداد که رد نشده بود. نمیدونم دیدی یا نه. این میتونه دید اشتباه باشه (اگه قبول کنیم که رد شده بود از خط) و Error Prone بودن نحوۀ قضاوت در این صحنه ها. کمک داوری که باید با دفاع آخر تیم مدافع حرکت کنه، و اون هم معمولاً در فاصلۀ 20 متری از خط دروازه هست (منظورم در موقع شوت هاست و به طور کلی و نه در مورد این بازی) چطور میتونه در کسری از ثانیه خودش رو روی خط برسونه؟ تازه باز هم احتمال اشتباه هست. من اعتقادم اینه که استفاده از تجهیزات الکترونیکی تنها راه جلو گیری از بی عدالتی در این مورد هاست.

یا یک مورد که 2-3 سال پیش مسی مثل مارادونا با دست گل زد (امیدوارم یادت بیاد) مشخصه که اگه داور اون رو میدید قبولش نمیکرد.
    اصلاً بحث سر اینکه کدوم تیم بهتره ندارما. هر کس بگه بارسلون تیم بدیه باید بره سرش رو MRI بگیرن. یا برعکس. افتخارات هم مال گذشته هست. حال مهمه. این حقیقته که باید در لحظه زندگی کرد.
    اما بحث من کلی تره. چطور میشه در درگیری درون محوطۀ جریمه با کش و قوس ها فراوان بر سر توپ، مدافع پنالتی آشکار انجام بده، که دوست و دشمن بگن پناتیه، اما داور به مهاجم به دلیل تلاش برای گول زدن داور کارت زرد بده؟! در حالیکه تو قانون اومده که اگر برخوردی باشه نباید کارتی داده بشه، حال که در این مورد خاص همه میگفتن پنالتی بود. موارد بیشماره برادر. اون ماجرایی رو که گفتم اینجا جاش نیست رو سر فرصت برات پ.خ میکنم. ببینم اون موقع پترن رو میبینی یا نه.

پ.ن: اگه اشتباه املایی یا تایپی دارم ببخشید. سرم رو کیبرد بود و با سرعت 75000 کرکتر در دقیقه در حال تایپ بودم.
    Last edited by powerslave; 22-05-2011 at 01:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •