powerslave جان..
در مورد تک مهاجم که الان تمام تیم های تاپ دنیا، تک مهاجم بازی میکنن عزیز!
همه یه مهاجم نوک دارن و 2 تا مهاجم دوم(یا بهتره بگیم وینگر)...
مثلا بارسا، حالا ترکیب دقیقش رو نمیدونم من اما مثلا میاد ویا رو میذاره جلو و مسی و پدرو وینگر های تیم میشن..
تازه الان بحث سر اینه که بدون مهاجم نوک بازی کنن تیم ها! سیستم آینده، همین خواهد بود! بعد شما میخوای تیم با دو مهاجم بازی کنه، مشخصه به خواستت نمیرسی!
+
بله اگه قبول نداشته باشیم اما موضوع اینه که بازم میگم، که این الان سیتسم روز دنیاست و چرا شما قبولش ندارید رو من نمیدونم! تازه رئال تا حدودی همین 2 مهاجمه بازی میکنه! یعنی کریس بعضی وقتها میشه مهاجم دوم تیم و رئال 4-4-2 بازی میکنه...
+
عزیز، ساده بگم، تیم و تاکتیکش نابود شده بعد اخراج پپه!
دیگه اوردن کاکا مثلا بجای یه مدافع، فقط باعث میشد شکست سنگین تر بشه...
کمااینکه اگه همون 1-0 باقی میموند، شاید الان فینال بودیم...
+
کریم بازم میگم که خودش میخواد بره نه اینکه مورینیو بخواد..کریم نمیخواد 2 تا بازی رو بشیه رو نیمکت!
رئال تغریبا 1 فصل رو با 2 مهاجم سپری کرد!! میدونید یعنی چی؟! که بعد که هیگواین مصدوم شد، عمق فاجعه مشخص شد...
برای همین خوزه مهاجم میخواد...کریم رو هم میخواد چون نزدیک 1 فصل برای رو فرم اومدنش، تلاش کرده!
کاکا هم همینه منتها گرونتر و نا آماده تر...
+
خوزه اومده تا باخت 4-0 به آلکورکون رو تبدیل به قهرمانی کنه!
خوزه اومده تا بعد 8 سال، رئال رو ببره نیمه نهایی(خودمون هم میدونیم حقمون فینال بوده)
خوزه اومده تا...
+
در مورد ترکیبی هم که گذاشتی..
به نظرم خیلی ریسکی و خطرناکه تویه دفاع...
آخ گفتی!دلم واسه صحبت های خوزه تنگ شده!
کاشکی امشب دیگه حرف بزنه...
--------
چه برد دلچسبی بود..
همه چیز عالی..
تیم عالی بود..
ادبایور اگه عصبانیتش رو بذاره کنار و همیشه اینطور با انگیزه باشه، فوق العادس و امشب نشون داد که میخواد بمونه...
کریم هم بازم تکنیکش رو به رخ کشید اما حیف یخورده تک روی میکنه که دلیلش اینه که میخواست خودش رو نشون بده که به نظرم موفق هم هم بود...
اوزیل که حرفی نمیمونه براش..یعن آخه اون پاس..بی نهایت باهوشه...
کریس هم که...واقعا کلمه ای نیست که بشه وصف کرد این پسر رو...اینقدر حال کردم وقتی گل 7م رو زد و اونطوری خوشحال شد..40 گل تویه یه فصل؟! مگه میشه؟!: دی
خوسلو جوون هم که گل زد و تیکه عادل هم خیلی جالب بود براش"میره بغل رونالدو به این امید که روزی مثل اون بشه..." !
خداحافظی دودک هم بسی صحنه جالبی بود...
کلا خداحافظی باشکوهی بود...
یه خسته نباشید به بچه ها واقعا..
+
راستی اون گل 5م یا 6م(اینقدر زیاد بودن، یادم رفت!: دی) هم بی نظیر بود..
راموس برا کریس..کریس با پشت پا برا آدبایور..آدبایور برای کریس..کریس تک ضرب و عالی برا کریم..کریم هم تک ضرب و زیبا، توپ رو وارد دروازه کرد...
و البته قابل توجه کسایی که نمیخوان قبول کنن رئال نیازی به پاس زیاد دادن نداره...
++
دیگه فکر نمیکنم اینجا پستی بدم چون یحتمل به زودی، تاپیک ها جدا میشن..
امیدوارم دوستان بارسایی موفق باشند...