من شهرستان زندگی میکنم یعنی واسه اینجا هم کارشناس میفرسته؟
من شهرستان زندگی میکنم یعنی واسه اینجا هم کارشناس میفرسته؟
نه ، برای شهرستان ها شما گوشی ( یا هر وسیله ی دیگه ) رو میفرستید و اونا تست میکنن و اگه خراب باشه تعویض میکنن
سلام دوست من اون گارانتی که دوست محترم فروشنده فرمودند به نام گارانتی بین المللی معروف است
خیر گارانتی مایکروتل دربرابر ضمانت نامه مربوطه مسئولیتی ندارد ... برای استفاده از خدمات مایکروتل حتما باید کارت طلایی همراه گوشی ارائه بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای استفاده از خدمات گارانتی معروف به اینترنشنال !! گوشی باید به دبی ارسال بشه
دوستان علیرغم اینکه گوشی هواوی آنر 3c روی کاغذ گوشی خوبیه آیا توی عمل مورد تایید هست؟
باتری در مقابل G700 چجوریه؟ کیفیت ساخت ؟ و مسائل دیگه.
ممنون
تا یک میلیون تومن دنبال گوشی هستم..دوربین و باطری و قدرت سخت افزاری برام مهمه
فعلا به گزینه های xperia Z , Huawie P6 , HTX Desire 816 رسیدم،گزینه های دیگری هم هست؟نظر دوستان چیه؟خودم که بهتر و بصرفه تر از Z ندیدم...
همون اچ تی سی بهتره به نسبت به اکسپریا z که صفحه اش کیفیتش داغونه!
هواوی هم با ای که زیباست ولی قدیمیه و قدرت نداره
اچ تی سی از هر لحاظ عالیه اسنپ دراگونه سیپیوش ظاهرشم عالی![]()
بین این 3 تا مدتی داشتم واسه خرید z تحقیق میکردم ولی یه سری فروشنده ها و یه سری از کاربرا از باتریش بد میگفتن و ناراضی بودن . که منصرف شدم
شاید htc بهتر باشه
البته من فکر میکنم htc ها یه مقدار از گوشی های هم رده خودشون گرونتر هستن
اچ تی سی هم ازش بد شنیدم درضمن رمش 1.5 هست که نسبت به بقیه ضعیفتره!!!!یکی از بچه ها میخواست بخره میگفت کیفیت بالای صفحه اش خیلی بد بود و بالاش سیاه بود
شما که سخت افزار و دوربین براتون اهمیت داره، در این رنج، بی شک، Xperia Z، بهترین انتخاب خواهد بود.
از لحاظ باطری از مدل HTC Desire 816، بسیار بهتر عمل می کند. باید خاطر نشان کنم که باطری 816، عملکر
بسیار ضعیفی دارد!
پ.ن:
دوستانی مشاوره می دهند، لطفا به انتظارات کاربر توجه داشته باشند نه انتظارات خودشان!!!
سلام
هوآوی P6 رو درنظر نگیر که دوستان زیاد ازش راضی نبودن.
اما درمورد اکسپریا زد و 816 باید بگم که دوربین Z قویتره.
درمورد باطری هم اونطور که دوستمون میگن نیست.باطری 816 مناسبه.
کیفیت صفحه نمایش و تاچه 816 به نسبت بالاتره.
سلام
اگه دوستمون فقط دوربین براش مهم باشه حرف شما صحیحه اما اینکه میگید بدون شک Xperia Z نه من قبول ندارم.
باطری 816 اونطور که شما میگی ضعیف نیست.خوب عمل میکنه !
اما کیفیت صفحه نمایش 816 با توجه به Super LCD2 بودن درمقابل TFT بالاتره...
-------------------------
درکل پیشنهاد من به دوستمون Desire 816 هستش البته اگه فقط و فقط دوربین براشون مهم نباشه.
Last edited by esi222; 23-09-2014 at 21:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)