شرمنده از بابت توضیحات بی مورد بنده
من از تعجب شما برداشت در خواست توضیح کردم.
شرمنده از بابت توضیحات بی مورد بنده
من از تعجب شما برداشت در خواست توضیح کردم.
Last edited by amirkhan_0o0; 10-06-2012 at 13:14.
فرق پرتابل با پسپورتي رو هم توضيح ميدي ؟
هارد پرتابل هم به کلیه هاردهای اکسترنال 2.5 اینچی به پایین که به سهولت میتوان حمل و نقل کرد گفته میشود .
پاسپورتی هم مدلی از هاردهای پرتابل وسترن هست .
نکته جالب اینجاست که بعضی ها میگن من هارد اکسترنال سیگیت پاسپورتی دارم ، که کاملا اشتباه هست ، چون سیگیت مدلی به نام پاسپورتی ندارد !!!
داش عطا ولی این اشتباه یه غلط رایجه مثل پفک که اسم یه برند هست اما برای همه پفک ها گفته می شه! وسترن هم هارد های پرتابل کوچکش رو به دلیل کوچکی و قابل حمل بودن مای پاسپورت نامگذاری کرد. اما در عرف وطنی به هارد های کوچیک اکسترنال پاسپورتی می گن! عرفا
اشتباه هست ولی گفتنش دلیل بر بی سوادی طرف نمی شه!!!!
منم اضافه کنم در عرف بازار به کل مدلهای پرتیبل(قابل حمل )اکسترنال و اصطلاحن تو کیفی، پاسپورتی میگن...و بنظرم درسته حتی...این کلمه عمومی که انحصاری وسترن نیست..یعنی به اندازه پاسپورت و با کارکردی مثل پاسپورت.
دو نوع دیگه هم در بازار دسکتاپی(خوابیده-آداپتوری) و تاور(ایستاده-آداپتوری) میگن...و از باقی انواع هم چیز زیادی نمیفهمند و باید روشنشون کنی چی میخای:)
خسته نباشید
این دو هارد کدوم رو بگیرم خوبه
Portable - Seagate - 1000 GB - 1 TeraByte / FreeAgent GoFlex/USB3
Portable - Western Digital - 1000 GB - 1 TeraByte / USB3
سلام
اینترفیس eSATA واسه هاردهای GoFlex پرتابل تو بازار موجوده؟ اگه هست قیمتش تو چه حدوداییه؟
اگه نیست میشه با استفاده از تبدیل بدون اینترفیس هارد رو به eSATA متصل کرد؟
مشکل اصلی اینه که لپ تاپم اینترفیس USB3.0 نداره و بخاطر همین هم هاردهای GoFlex رو به انواع WD ترجیح میدم ولی در صورتیکه بشه مشکل بالا رو حل کرد.
واسه هاردهای آداپتوری seagate هم گویا الان اینترفیس eSATA موجود نیست، واسه اون چه راههایی وجود داره؟
با تشکر
این اختلاف مثل بنز و بی ام و هست که هردو خوبند و حالا هر کی یه انتخابی داره!
از دید بنده:
وسترن خوشگل تر چون کارتریج نداره، قابلیت رمز نگاری سخت افزاری توش گنجونده شده
سیگیت امکان تغییر کارتریج داره، وبا دستگاه های دیجیتال مثل تی وی، گیرنده دیجیتال و ماه * واره و اینا سازگاری بیشتری داره..
اما عرفا ملت وسترن رو بر سیگیت ترجیح می دن گرچه در سطح جهانی با هم فروش برابر دارند.
اگه اشتباه می گم دوستان تصحیح کنن.
کارتریجهای جداگانه سیگیت بشدت در بازار کمیاب هست . ولی شما میتوانید با خرید کابل مناسب صاحب هارد اکسترنال با اینترفیس esata بشود (توضیحاتی که بعداً خواهم داد) من از این روش برای اتصال هاردهای 3.5 اینچی به لپتاپ استفاده میکنم .
توضیح بسیار مهم : پورت esata ای که در لپتاپها هست به دو صورت هست .
1. نوعی که دارای جریان برق هست و عموماً esata-p خوانده میشود که میتوان هاردهای پرتابل رو هم راه اندازی کرد ، اینجور پورتها دو کاره هستند ، بعبارت دیگه علاوه بر اینکه usb2 هستند بلکه esata هم هستند .
2. نوعی که دارای جریان برق نیست و مناسب برای هاردهای پرتابل نیست (مثل لپتاپم) در عکس زیر تفاوت بین esatap با esata مشخص هست .
اگر بتونید کابل sata to esata رو پیدا کنید مشکل اساسی شما حل خواهد شد .
اما اگر این کابل رو نتونستید پیدا کنید میتونید از روش زیر استفاده کنید
1. خرید کابل esata دو سر نری مثل عکس زیر .
2. از اونجایی که هر دو سر کابل esata بصورت نری هست در نتیجه باید یک عدد براکت sata to esata مثل عکس زیر بخرید . کابل رو از براکت جدا کنید .
در نهایت قسمت sata کابل رو به هارد متصل کنید و کابل esata از یکطرف به لپتاپ و از طرف دیگر به مادگی کابل esata متصل کنید و هارد رو به پاور وصل کنید .
نکته مهم بعدی این هست که مادربردهایی این قابلیت رو دارند که دیوایسهای متصل شده به esata رو مثل usb شناسایی کنند که Advanced Host Controller Interface یا ahci رو داشته باشند در غیر اینصورت ابتدا سیستم رو خاموش و هارد رو متصل و سپس سیستم رو روشن کنید .
سلام
اتفاقاً این کلمه passport انحصاری وسترن هست و کمپانی دیگری نمیتواند از این نام استفاده کند ، مثلاً اگر شما به سایت سیگیت مراجعه کنید برای هاردهای پرتابل کلماتی چون GoFlex Slim یا GoFlex Turbo یا GoFlex Pro یا GoFlex Ultra-portable یا goflex satellite بکار برده و خبری از passport نیست
مشابه این حالت در صنایع خودرو سازی هم هست . نام اولیه خودروی پورشه 911 ، 901 بوده که با اعتراض کمپانی پژو به 911 تغییر کرد . یعنی کمپانی پژو تمام اعداد بین 101 تا 909 که رقم وسط آن ها صفر بود به ثبت تجاری رسانیده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)