تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 408 از 515 اولاول ... 308358398404405406407408409410411412418458508 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,071 به 4,080 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

سلام به همه دوستان اول اینکه آرزوی موفقیت برای همتون دارم حداکثر موفقیت برای یه کنکوری اینه که تمام اطلاعات توی ذهنشو روی کاغذ بیاره و استفاده کنه منم همین آرزو واسه همتون کردم و خواهم کرد .
    اینو بدونید که کنکور همه زندگی نیست و این کنکور هم مثل 30-40 کنکور گذشته میره و زندگی همچنان ادامه داره .
    من استرس واسه کنکورو تا اونجایی موجه می دونم که طرف میبینه اگه موفق نشه زحمات 1 سال مثلاَ از بین میره ولی اونجاییش که مربوط به اینه اگه موفق نشم زندگی آیندم خیلی تحت تأثیر قرار می گیره من قبولش ندارم ..
    راه و وقت برای موفقیت خیلی هست و بعد از کنکور تازه شروع میشه .
    درمورد این روزای قبل از کنکور بهتره روزای آرومی باشه به مسائل بیهوده و بد بینی نسبت به شرایط قبل و بعد از جلسه کنکور و در حین اون فکر زیادی نکنید چون به طور کلی انسان هر چقدر هم که حواسش جمع باشه باید قبول داشته باشیم که جلوی یه سری از چیزارو اگه بخواد اتفاق بیوفته نمی تونیم بگیریم چاره چیه ؟ باید توکل کرد بر اون خدایی که عالم به همه این حوادثه ... اینجوری خیلی راحت میشه به آرامش قلبی رسید .
    اما سر جلسه کنکور درسته که گفتم بد بینیو کنار بگذارید اما برای اتفاقاتی که احتمال وقوعشون خیلیه باید خودتونو آماده کنید اینو از تجربیات کسانی که سر جلسه کنکور های قبل حضور داشتن میشه فهمید واقعآ انتظار شرایط ایده آل نداشته باشید سر و صدای هر چند کم ، قرار گرفتن در مسیر مستقیم کولر ، و بر عکس گرم بودن کلافه کننده سالن ، نبودن صندلی چپ دست (این یکی خیلی شایعه و برای خودم هم اتفاق افتاد ) اینو واسه این گفتم که دلتون خوش نباشه به اون تیک چپ دستی که توی ثبت نام زدید .
    در مورد نحوه زمانبدیو این چیزا سر جلسه خودتون همه موارد می دونید و در مورد خوراکی چند تا شکلات و یه بطری آب کافیه (نه وقت میشه بیشتر بخورید هم دست و پا گیره )
    اما بعد از جلسه کنکور همتون فکر می کنید که چقدر راحت میشیم و فلان و ... اینو بدونید عادتایی که ظرف این 1سال بوجود اومده دقیقاَ 3 ماه طول میکشه به زندگی نرمال برگردید (خیلی روی تابستون حساب نکنید !!!)
    به امید پیروزی
    Last edited by hermione; 27-06-2011 at 22:08.

2. 5 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

گفتی پینکه، یاد اتفاقی که امسال رخ داد ، افتادم....

تو شهرمون یه مدرسه هست بنام ماندگار که یکی از قدیمیترین و بزرگترین مدرسه های اینجاست، معلمامون هم اونجا درس میخوندن، یه سالن امتحانات داره که امتحانات کشوری و آزمونا رو اونجا برای چند مدرسه همزمان برگزار میکنن....سر آزمون کانون، بالای سر یکی از بچه ها یه پنکه بود، وسط آزمون یه دفعه این پنکه افتاد رو سر طرف، خوشبختانه خیلی چیزش نشد، فقط یخورده زخمی شد ! (الان به جای اینکه از استرستون کم کنم دارم استرس تزریق میکنم ! )

ولی نگران نباشید، هر پنکه ای قرار نیست اینجوری بشه.....فقط رو سوالا تمرکز کنید و بس....
    احیانا شما قم نیستید ؟

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

احیانا شما قم نیستید ؟
    احیانا که نه، ولی قطعا بله !

آخر فروم باز soldier's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چطور شب زود بخوابیم یا بهتر بگم ساعت خوابمو تنظیم کنم

هرکاری میکنم خابم نمیگیره الان ساعت 3 شب!

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

چطور شب زود بخوابیم یا بهتر بگم ساعت خوابمو تنظیم کنم

هرکاری میکنم خابم نمیگیره الان ساعت 3 شب!

یه کاری کن صبح زود بیدار شی که کم خوابیده باشی تا شب بعدش خسته باشی که تا 1 2 3بیدار نمونی از امشب تا شب کنکورت این مشکل حل شه

+

شب کنکورت تا 1 ، 2 هم بیدار بودی اشکال نداره فقط سعی کن خودتو خسته نکنی شب قبل کنکور

7. این کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اقا من که دوتا کنکور یه روز دارم چی کارکنم دومی رو خوب بدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا من که دوتا کنکور یه روز دارم چی کارکنم دومی رو خوب بدم
    حتما تجربی و زبان؟
    ببین خرما ببر با خودت همراه گردو بین دو تا ازمون یه جا وایسا تمرکزتو جمع کن و سرتم با اب بشور و اب بخور راستی دست شویی یادت نره چیزایی میدونستم گفتم اگه اشتباه بگید

10. این کاربر از omnia.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

بچه ها سعی کنید بعد از ظهر روز قبل از کنکور یه ورزش نیم ساعت سبک کنید... دو ثابت یا پیاده روی سریع.... اگه برید بیرون بهتره... یه هوایی می خوره به کلتون.... اینجوری یکم خسته میشید.. شب هم ماست بخورید... با این دوکار تا قبل از ساعت 12 خواب میرید...البته من آدم می شناسم تا ساعت 2 شب کنکور بیدار بوده...

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

حتما تجربی و زبان؟
    ببین خرما ببر با خودت همراه گردو بین دو تا ازمون یه جا وایسا تمرکزتو جمع کن و سرتم با اب بشور و اب بخور راستی دست شویی یادت نره چیزایی میدونستم گفتم اگه اشتباه بگید
    اره از کجا فهمیدی؟!!!خیلی سخت بود فکر کنم!
    دستت درد نکنه خرما رو که بیخیا باید بشم بهش حساسیت دارم چون خیلی شیرینه مجبورم شکلات کاکائویی کم شیرین بخورم.اب هم که گرم می برم عرق نکنه ورقمو ... برنه!

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

خوشبحالتون که درستون تموم شده و میخواید ببرید سر جلسه و خلاص...!!!!!!

اما ما تازه میخوایم شروع کنیم...

کاش منم الان موقعیت شما رو داشتم!!!

ولی ارزو میکنم زود تر واسه خودم شبی برسه که فرداش میخوام کنکور بدم...کمترین استرس من همیشه شب امتحان بوده....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •