تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 408 از 492 اولاول ... 308358398404405406407408409410411412418458 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,071 به 4,080 از 4911

نام تاپيک: اتاق ریاضیات(طرح سؤالات)

اگه نباشه جاش خالی می مونه zr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

جواب درست سوالمو میخاستم چون زیاد وقت ندارم که برم روش کار کنم.ممنون از کمکتون.ما فرمول زیاد نخوندیم و راه حل های ساده میتونه بهتر کمکم کنه.

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

ممنون از اسکای و سوپر.سوپر جان جواب اخر این انتگراله همونی هستش که نوشتم؟یعنی یه قسمتش از تغییر متغیر و دومیش رو تبدیل میکنیم سینوس بر کسینوس و از ln به دست میاد

خواهش ميكنم
    جواب اخر اين ميشه

3. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

zr1

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

جواب درست سوالمو میخاستم چون زیاد وقت ندارم که برم روش کار کنم.ممنون از کمکتون.ما فرمول زیاد نخوندیم و راه حل های ساده میتونه بهتر کمکم کنه.
    سلام.

امیدوارم که از دست بنده ناراحت نشین و بنده رو ببخشین ولی ...

محتوای مخفی: ... ادامه 
    بنده حدود یک هفته ی پیش همون دو انتگرال رو با همون اعداد و ضرایب براتون توضیح دادم. توضیحاتم هم مفصل بود. منتهابه نظر میرسه که شما در طول این یک هفته اصلا توجهی به اونها نکردین و فقط دنبال حفظ کردن جواب آخر و راه حل اونها هستین. برای همین اصطلاحا یه چرخی زدین و دوباره همون سوال رو بعد از گذشت یه مدت دوباره به همون شکل میپرسین.
    علیرغم تاکیدات مکرر بنده و سایر دوستان در پستهای مختلف پیشین که به شما بارها توصیه کردیم که برای اطمینان از درستی جواب انتگرالهایی که خودتون محاسبه میکنین، از جواب آخر مشتق بگیرین ولی هنوز هم شاهد این هستم که شما حاضر نیستین این زحمت رو به خودتون بدین و مدام از سایر کاربران میپرسین که فلان انتگرال رو درست حل کردم یا نه؟

خواهشا مراعات کنین و به کاربران فعال این تاپیک به چشم ماشین حساب نگاه نکنین.

باز هم اگه باعث ناراحتی شما شدم عذر میخوام

موفق باشین.
    90/10/17

5. 5 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

davy jones کاملا درس میگن ،باید قبل و بعد از سوال پرسیدن آدم خودش فکر کنه ...
    فقط پرسیدن بیشتر ب ضرر آدمه تا ...

7. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

دیوی عزیز شما راست میگین.ضمن اینکه از همه کمک میخاستم و همه کمکم کردن جا داره تشکر کنم.همینطور که تو بهضی مثالا میموندم اما اونایی که میتونستم حل میکردم اما مثالی مثل این که موندم تو یه قسمتش موندم و وقتی سوپر استار فورمول رو بهم گفت دیدم فرمول برام تازه است و اون فرمول رو از سوپر دیدم.اکثرا همتون سطح بالا هستین و انواع فرمول که میگفتین برام تازگی داشت و منم گاها متوجه فرمول نمیشدم البته مجبور میشدم که جواب بخام که دست کم اگه از فرمول متوجه نشدم از راه حل متوجه همون فرمول بشم و مهارت پیدا کنم نه اینکه بخام به کسی مثل ماشین حساب نگاه کنم.تازه من دوباره رو مثال هی که کار کردم دوباره تمرین کردم و متوجه یه خطا هم تو کارم شدم که پیغام خصوصی هم به شما دادم(چرا چون که شما گفتید جوابتون درسته اما اینطور نبود)اگه این سوالارو پرسیدم دلیلم بر این بود که نتونستم به جواب قانع کننده ای برای خودم برسم چون از اون ادمایی هستم که برای اطمینان از اینکه چیزی رو متوجه بشم چند بار میپرسم. من دیدم راهی که میرفتم به نتیجه میرسیدم اما من رو مثالا کار می کردم هم از اخر جواب مشتق گرفتم میدیدم که همش اشتباه بوده.من ایندفه واقعا نارحت شدم وقتی الان باهام اینطور باشن با چه رویی بیام اینجا سوال مطرح کنم.

9. این کاربر از zr1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

دیوی عزیز شما راست میگین.ضمن اینکه از همه کمک میخاستم و همه کمکم کردن جا داره تشکر کنم.همینطور که تو بهضی مثالا میموندم اما اونایی که میتونستم حل میکردم اما مثالی مثل این که موندم تو یه قسمتش موندم و وقتی سوپر استار فورمول رو بهم گفت دیدم فرمول برام تازه است و اون فرمول رو از سوپر دیدم.اکثرا همتون سطح بالا هستین و انواع فرمول که میگفتین برام تازگی داشت و منم گاها متوجه فرمول نمیشدم البته مجبور میشدم که جواب بخام که دست کم اگه از فرمول متوجه نشدم از راه حل متوجه همون فرمول بشم و مهارت پیدا کنم نه اینکه بخام به کسی مثل ماشین حساب نگاه کنم.تازه من دوباره رو مثال هی که کار کردم دوباره تمرین کردم و متوجه یه خطا هم تو کارم شدم که پیغام خصوصی هم به شما دادم(چرا چون که شما گفتید جوابتون درسته اما اینطور نبود)اگه این سوالارو پرسیدم دلیلم بر این بود که نتونستم به جواب قانع کننده ای برای خودم برسم چون از اون ادمایی هستم که برای اطمینان از اینکه چیزی رو متوجه بشم چند بار میپرسم. من دیدم راهی که میرفتم به نتیجه میرسیدم اما من رو مثالا کار می کردم هم از اخر جواب مشتق گرفتم میدیدم که همش اشتباه بوده.من ایندفه واقعا نارحت شدم وقتی الان باهام اینطور باشن با چه رویی بیام اینجا سوال مطرح کنم.
    با سلام ....

جناب zr ناراحتی نداره که . در رابطه با مشتق گرفتن هم گاها ممکنه شما هم انتگرال رو درست حل کرده باشید هم مشتق رو درست گرفته باشید اما ظاهرشون شاید با هم فرق کنه در حالی که هر دو تاش یه چیز بوده خوب عبارات های ریاضی رو میشه جورهای مختلفی نوشت . استاد davy jones هم که منظور خاصی نداشتن یه چیز کلی رو عرض کردند که حالا صرفا شامل شما هم نمیشه دیگه شامل همه میشه مثلا خودم
    موفق باشید .

================================================== ======
    شوخی :
    پ .ن : گویا این جا اتاق ریاضی هست الان 4 تا پست اسپم این جا خورده( از پست خودم بشمارید 3 تا برید بالا) پست خودم هم گفتم ها !

Last edited by skyzare; 08-01-2012 at 12:48.

11. این کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

zr1

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

یعنی 3تا پست شما حذف شده.اینجا طبق گفته ی مفیدی 1 اینجا میشه هر سوالی کرد هالا من نمیدونم پست شما توش چی بوده که حذف شده اونم حتما بی دلیل پاکش کردن.اگه قرار باشه من یه چیزی رو شل و ول یاد بگیرم که خیلی حال احوالم بهتر از اینه!ولی این سوالا هم باعث میشه که علاقه مندی به این تاپیک بیشتر بشه و من و میهمانان گه گه گاهی هم میان این صفحه هارو میبینن هم بهره مند میشن.الان اسکای باور کن کسی تو دانشگاه درس نمیخونه که تازه الان من از کی سوالمو یپرسم؟همین دوستان همچنین شما که زحمت میکشید خیلی خیلی ممنونم و تو روحیه من تاثیر خوبی گذاشت.حالا منم به همه حق میدم که از دستم گلایه کنن ولی اگه بخاییم به کسی چیزی یاد بدیم که بلد نیست نباید نارحت شیم که چرا حی سوال میپرسه.ما ایجا جم شدیم که از همدیگه یه چیزی یاد بگیریم.یه روزی ما هم باید از این صفحه خداحافظی کنیم بریم.چه خوبه که با شادی و خوشی روزای سختمون از این تاپیک خداحافظی کنیم بریم نه اینکه از همدیگه گلایه یا ناراحت باشیم.

13. 3 کاربر از zr1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

یعنی 3تا پست شما حذف شده.اینجا طبق گفته ی مفیدی 1 اینجا میشه هر سوالی کرد هالا من نمیدونم پست شما توش چی بوده که حذف شده.
    سلام ...

نه کی گفت پست من پاک شده ؟ منظورم این هست که این چند تا پستی که این جا زده شده ( پست خودم هم میگم ) اسپم هست . باید گزارش بدم پاک کنند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

تو سری ها من فرق an و sn متوجه نشدم مثلا سوال به این صورت دادند :
    ثابت کنید سری های زیر همگرا هستند و مجموع ان ها رو بیابید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مگه این جا از 1/1(n+1) نباید حد بگیریم حدشم n میل کنه به بی نهایت میشه صفر ولی تو جوابی که دارم حدش شده یک
    یه توضیحی بدید لطف کردید
    an چیه sn چیه چطوری باید این دو رو پیدا کنیم تو سری و از طریق همدیگه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

همون بهتر مال منو بگین اول پاک کنن چون دیگه نمیخام از اینجا سوال کنم ترجیح میدم کوله بارمو از این تاپیک ببندم برم ما که رقمی نیستیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •