جواب درست سوالمو میخاستم چون زیاد وقت ندارم که برم روش کار کنم.ممنون از کمکتون.ما فرمول زیاد نخوندیم و راه حل های ساده میتونه بهتر کمکم کنه.
جواب درست سوالمو میخاستم چون زیاد وقت ندارم که برم روش کار کنم.ممنون از کمکتون.ما فرمول زیاد نخوندیم و راه حل های ساده میتونه بهتر کمکم کنه.
خواهش ميكنم
جواب اخر اين ميشه
![]()
سلام.
امیدوارم که از دست بنده ناراحت نشین و بنده رو ببخشین ولی ...
محتوای مخفی: ... ادامه
باز هم اگه باعث ناراحتی شما شدم عذر میخوام
موفق باشین.
90/10/17
davy jones کاملا درس میگن ،باید قبل و بعد از سوال پرسیدن آدم خودش فکر کنه ...
فقط پرسیدن بیشتر ب ضرر آدمه تا ...![]()
دیوی عزیز شما راست میگین.ضمن اینکه از همه کمک میخاستم و همه کمکم کردن جا داره تشکر کنم.همینطور که تو بهضی مثالا میموندم اما اونایی که میتونستم حل میکردم اما مثالی مثل این که موندم تو یه قسمتش موندم و وقتی سوپر استار فورمول رو بهم گفت دیدم فرمول برام تازه است و اون فرمول رو از سوپر دیدم.اکثرا همتون سطح بالا هستین و انواع فرمول که میگفتین برام تازگی داشت و منم گاها متوجه فرمول نمیشدم البته مجبور میشدم که جواب بخام که دست کم اگه از فرمول متوجه نشدم از راه حل متوجه همون فرمول بشم و مهارت پیدا کنم نه اینکه بخام به کسی مثل ماشین حساب نگاه کنم.تازه من دوباره رو مثال هی که کار کردم دوباره تمرین کردم و متوجه یه خطا هم تو کارم شدم که پیغام خصوصی هم به شما دادم(چرا چون که شما گفتید جوابتون درسته اما اینطور نبود)اگه این سوالارو پرسیدم دلیلم بر این بود که نتونستم به جواب قانع کننده ای برای خودم برسم چون از اون ادمایی هستم که برای اطمینان از اینکه چیزی رو متوجه بشم چند بار میپرسم. من دیدم راهی که میرفتم به نتیجه میرسیدم اما من رو مثالا کار می کردم هم از اخر جواب مشتق گرفتم میدیدم که همش اشتباه بوده.من ایندفه واقعا نارحت شدم وقتی الان باهام اینطور باشن با چه رویی بیام اینجا سوال مطرح کنم.
با سلام ....
جناب zr ناراحتی نداره که .در رابطه با مشتق گرفتن هم گاها ممکنه شما هم انتگرال رو درست حل کرده باشید هم مشتق رو درست گرفته باشید اما ظاهرشون شاید با هم فرق کنه در حالی که هر دو تاش یه چیز بوده خوب عبارات های ریاضی رو میشه جورهای مختلفی نوشت . استاد davy jones هم که منظور خاصی نداشتن یه چیز کلی رو عرض کردند که حالا صرفا شامل شما هم نمیشه دیگه شامل همه میشه مثلا خودم
![]()
![]()
موفق باشید .
================================================== ======
شوخی :
پ .ن : گویا این جا اتاق ریاضی هست الان 4 تا پست اسپم این جا خورده( از پست خودم بشمارید 3 تا برید بالا)![]()
پست خودم هم گفتم ها !
Last edited by skyzare; 08-01-2012 at 12:48.
یعنی 3تا پست شما حذف شده.اینجا طبق گفته ی مفیدی 1 اینجا میشه هر سوالی کرد هالا من نمیدونم پست شما توش چی بوده که حذف شده اونم حتما بی دلیل پاکش کردن.اگه قرار باشه من یه چیزی رو شل و ول یاد بگیرم که خیلی حال احوالم بهتر از اینه!ولی این سوالا هم باعث میشه که علاقه مندی به این تاپیک بیشتر بشه و من و میهمانان گه گه گاهی هم میان این صفحه هارو میبینن هم بهره مند میشن.الان اسکای باور کن کسی تو دانشگاه درس نمیخونه که تازه الان من از کی سوالمو یپرسم؟همین دوستان همچنین شما که زحمت میکشید خیلی خیلی ممنونم و تو روحیه من تاثیر خوبی گذاشت.حالا منم به همه حق میدم که از دستم گلایه کنن ولی اگه بخاییم به کسی چیزی یاد بدیم که بلد نیست نباید نارحت شیم که چرا حی سوال میپرسه.ما ایجا جم شدیم که از همدیگه یه چیزی یاد بگیریم.یه روزی ما هم باید از این صفحه خداحافظی کنیم بریم.چه خوبه که با شادی و خوشی روزای سختمون از این تاپیک خداحافظی کنیم بریم نه اینکه از همدیگه گلایه یا ناراحت باشیم.
سلام ...
نه کی گفت پست من پاک شده ؟منظورم این هست که این چند تا پستی که این جا زده شده ( پست خودم هم میگم
) اسپم هست . باید گزارش بدم پاک کنند
![]()
تو سری ها من فرق an و sn متوجه نشدم مثلا سوال به این صورت دادند :
ثابت کنید سری های زیر همگرا هستند و مجموع ان ها رو بیابید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه این جا از 1/1(n+1) نباید حد بگیریم حدشم n میل کنه به بی نهایت میشه صفر ولی تو جوابی که دارم حدش شده یک
یه توضیحی بدید لطف کردید
an چیه sn چیه چطوری باید این دو رو پیدا کنیم تو سری و از طریق همدیگه
همون بهتر مال منو بگین اول پاک کنن چون دیگه نمیخام از اینجا سوال کنم ترجیح میدم کوله بارمو از این تاپیک ببندم برم ما که رقمی نیستیم.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)