بله در حالت محدود اجرا شد و My Documents پرید.فایلهای روی دسکتاپ هم به همین ترتیب.اینبار من باید بگم نشد! شما میگید در حالت محدود اجرا شد و :
حتی اگه یک فایل هم پاک بشه حرفهای شما نقض شده.
اگر نیمه پر لیوان رو نمیدیدم که نمی گفتم فایلهای سیستمی آسیبی ندیدن!دوست عزیز من حرفم اینه که اگر محدود اجرا نمیشد و آزاد اجرا میشید این فایلها هم پاک میشدند!(اینجا میشه نیمه پر لیوان، که شما نمیبینید)
این ویروس Zero-Day بود. هیچ آنتی ویروسی شناسایی نکرد(به جز مکافی) .نورتون هم از این قاعده مستثنا نیست.این کاربر نورتون داشته:
این حرف شما مبهمه.من نکته ای توش ندیدم.از برسی که کردید سپاسگزارم، ولی نکته اینجا نیست. اگر متوجه نکته میشدید، متوجه این موضوع هم میشدید که در حالت محدود با دابل کلیک هم میشه ویروس را اجرا کرد و فایلها پاک نشن![]()
برای بار N ام عرض میکنم که My Documents محو شد.
نمیدونم کجاش مفهوم نیست؟
اتفاقا بسیار مهمه که سندباکس در حالت اتوماتیک رفتاری متفاوت نسبت به حالت دستی نشون میده.
خدا رو شکر.1-برای من خیلی وقته حل شده است...
2-بهترین جوابها را هم خیلی وقته پیدا کردم! شما هم میتونید بگردید و پیدا کنید...
بگردید و پیدا کنید نشد ! باید تحلیل کنیم و به هم یاد بدیم.
شما که جواب را خیلی وقته پیدا کردید باید جریان AutoSandbox رو هم قبل از اینکه من بگم مطرح میکردید.
Specific Detection .1-من این جدالو قبول ندارم؛ اگر آنتی ویروستون این نمونه را بشناسه، نمونه های مشابهی یافت میشه که نمیشناسه، اونوقت چی؟ پس مورد شناخت رد میشه.
روتینهایی برای تشخیص گروه یا خانواده ای خاص از ویروسها .
مثلا اگر ویروس P30Killer شناسایی شد، ویروسهای P30KillerA ، P30KillerB و ... هم شناخته بشن.
نظر شما محترمه.
2-ولی من بحثم سندباکس نیست! من بحثم نحو دفاع یک سویت امنیتی با این مخرب و موارد مشابه است، حالا چه اون سوییت سندباکس داشته باشه و چه نداشته باشه.آنتی ویروس شما( هرکی) چیکار میکنه، کمودو میتونه جلوی خرابکاری را بگیره، به قول شما در حالت Limit حداقل میتونه جلوی پاک شدن فایلهای سیستمی را بگیره!، موارد سختگیرانه ترش بماند![]()
اما من این ویروس رو برای تست سندباکس نوشتم.با علم به اینکه آنتی ویروسم شانسی برای مقابله نداره.
بسیار خوب. من جوابم رو گرفتمجواب: وقتی فایل را اجرا کرم و رفت و سندباکس و وقتی لاگهای وحشتناکی که در دفنس پلاس ایجاد کرده را ببینم......... لاگها به اندازه کافی گویاست، ببینیم:
با دید استاندارد خیر. این کرک و همه کرکها ناسالم هستن.من یک سوال دارم> شما به این میگید یک کرک سالم؟؟
امروزه از روش مهندسی اجتماعی برای فریب کاربر استفاده میشه.
خیلی راحت میشه این ویروس رو با ظاهری شبیه به کرک یه برنامه مخصوص رواج داد.
==========================
==============================
===================================
شما در جایی میگید مورد شناخت رد میشه.پس برنامه میره برای HIPS و سندباکس.(منم موافقم)
جایی دیگر گفتید بحث من سندباکس نیست.
به طور کلی منظور من هم به شما نزدیکه.میگوییم اگر آنتی ویروس نشناخت میدیمش به سندباکس.
حالا چکار کنیم که سندباکس ما امن باشه.>>از حالت سختگیرانه استفاده میکنیم.
خوب اینجا(در این تاپیک) کاملا مشخصه که ما با مخربها سروکار داریم.
یعنی با علم به اینکه فلان فایل مخرب است آن را اجرا میکنیم.
بدیهی هست که فایلها رو تحت تدابیر شدید امنیتی اجرا میکنیم.
حالا اگه تو این محیط نباشم چی میشه؟
به همین خاطر اون سوال رو مطرح کردم و از مطرح کردنش هم پشیمان شدم.
ما اومدیم گفتیم حداقل تو تست ویروسها از حالتهای سختگیرانه تر استفاده بشه.مثل Ristricted و Untrusted .
خود کومودو به طور پیش فرض حالت Partialy Limited رو در نظر گرفته.مطمئنا توسعه گران این محصول میدونن تعداد فایلهای سالم خیلی بیشتر از فایلهای ناسالمه و کلا صلاح رو بر این دیدن که حالت Untrusted پیش فرض نباشه.
حالا اگر از بد روزگار یه فایلی مثل همین F01 خودمون اومد چندتا فایل رو هم پاک کرد مقصر کومودو نیست.
چون همه معتقدیم امنیت 100 درصد وجود نداره.حتی اگر شما استاد مسائل امنیتی باشید.
با این حال به جرات میشه گفت کومودو تنها محصولی هست که AutoSandbox داره و میشه با خیال راحت تر یک فایل اجرایی رو اجرا کرد.
با AutoSandbox در بدترین حالت M فایل از N فایل از دست میره با تضمین اینکه سیستم عامل آسیب جدی نمی بینه.
=======================
========================
===========================
در آخر دوستانی که در مورد سندباکس کومودو در حالت Limited شک و شبهه دارن :
فایل ویروس رو دریافت کنید و تنظیمات سندباکس رو در حالت Limited قرار بدید.
سپس:
1-ویروس رو اجرا کنید و تغییرات رو بررسی کنید.>>AutoSandbox
2-روی فایل ویروس کلیک راست کنید و Run in Sandbox رو انتخاب کرده و تغییرات رو بررسی کنید.
فایل پسورد نداره و ظرف 24 ساعت آینده حذف میشه:
===========================================کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
================================
=====================================
=========================================
محتوای مخفی: سخنی با دوستان
با سلام.نوشته شده توسط jax2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
1-مشکل اینه که چرا از سند باکس عبور کرده
2-اگه همون تعداد کمی فایلی که پاک شده یه فایل سیستمس بود چی؟ باز هم ویندوز می پرید
1- ویروس از سندباکس در حالت Limited تا حدی عبور کرد.
2-فایلهای سیستمی که در شاخه Windows هستن پاک نمیشن.چون اجازه دسترسی صادر نمیشه.
اما تو قسمتهای دیگه مثل Desktop یا MyDocuments پاکسازی میشن.
من دیشب که MyDocuments رو بررسی میکردم دیدم یه دفعه محو شد و دیگه باز هم نشد.
البته طبق گفته جناب Jadda سندباکس در درجه Limited به خوبی کار خودش رو انجام داده.
برای اینکه سخت گیری بیشتری اعمال کنیم باید از حالتهای Restricted یا Untrusted استفاده کنیم.