نه ...هیچ فرقی نکرده
speaker که فکر نمیکنم نرم افزاری ایراد داشته باشه ... به خاطر اون کپسول بی کیفیتش هست.
نه ...هیچ فرقی نکرده
speaker که فکر نمیکنم نرم افزاری ایراد داشته باشه ... به خاطر اون کپسول بی کیفیتش هست.
سلام.من هم صبح آپدیت کردم.توقع داشتم خیلی سریعتر از این باشه.که نیست.فعلا با لانچر خودش کار میکنم اگه با هم کنار نیومدم یا لانچر پرو رو میریزم یا Zeam رو.دیگه اینکه،کیفیت صدا تغییری نکرده.
قابلیت app2 sd رو هم فکر میکردم برای همه برنامه ها بشه اسفاده کرد ولی ظاهرا اینطور نیست.از 10-15 تا برنامه ای که تا الان نصب کردم فقط 2-3 تاش این قابلیت رو داشته.
دیگه اینکه قبل آپدیت از یه برنامه بک آپ جانبی استفاده کنید چون نداره این برنامه رو.
من با پی سی کامپنیون نتونستم ارور میداد با آپدیت سرویس اپدیت کردم.
فعلا تا روت نشه و نرم افزارهای اضافی رو پاک نکیم سرعتش همه هست که هست![]()
چرا انقدر حجمش زیاده؟ (227.5 MB )
اگه وایستم با Pc Companion آپدیت کنم هم همین حجم باید دانلود کنم؟
ترافیکم تموم میشه که اینو دانلود کنم![]()
با عرض پوزش از دوستمون که این روش رو گذاشتن،توصیه میکنم از این روش استفاده نکنید.
شما آپدیت سرویس رو دانلود کنید.گوشی رو بزنید برای آپدیت .اگه گفت آپدیت اومده و حجمش هم 140.9 مگابایت بود بزنید که خودشه.تا جایی که دیدم واسه خیلی مناطق اومده
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
راستی این نسخه ای که من ریختم فارسی رو برای نوشتن ساپورت میکنه ولی منو فارسی نمیشه!!!
آپدیت (امکانات )2.3
ویجت جدید
هوم جدید
app2 sd
wifi tethering
equllizer
. .. ... ....
ایولا دقیق همین 140.9 مگابایت بود مرسی
داره آپدیت میشه![]()
hamed1279 عزیز همون 140.9 مگابایتی که گفتی رو زد.
الان گذاشتم واسه آپدیت.
بعد از آپدیتش کاره انجام ندم دیگه؟ حالشو ببرم؟
فیلمبرداریش همون HD هست دیگه عوضش نکرده باشن؟
خوب خدا رو شکر.
کار خاصی نمیخواد بکنی.از گوشی استفاده کن
در ضمن اگه دیدین یکم گوشی لگ داره و کن میزنه توی ذوقتون نخوره.یه بررسی کردم ظاهرا یه مدت طول میکشه تا cache ایجاد بشه و چند بار هم رستارت شه.اون موقع خوب میشه.
ظاهرا روتش هم اومده.خبرتون میدم
با ما باشید![]()
بالاخره اپدیت کردم..لاحال شده ولی خب چرا اینقدر تمش ابی تیرست...چشمام درد گرفتندی...هیییییی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)