تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 408 از 1298 اولاول ... 308358398404405406407408409410411412418458508908 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,071 به 4,080 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دوستان همشهری لطفا راهنمایی کنید ببینم چه کار کنم!

اینجایی که من ساکن هستم DLC هست و به همین خاطر هیچ شرکتی اینترنت پرسرعت ارائه نمیده جز :
    شرکت داده نگار نقش جهان.سایتش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که تعرفه هاش اصلا جالب نیست.من فقط سه راه دارم :
    1.از gprs استفاده کنم
    2.از اینترنت پر سرعت مخابرات
    3.وایمکس مبین نت

وایمکس مبین نت اینطوری که فهمیدم ماهیانه 15 میگیره برای 5 گیگ و شبانه رایگان بین 2 تا 8 صبح داره.

چند تا سوال دارم درباره اینترنت مخابرات.لطفا دوستان راهنمایی کنند :

1.برای دیدن حجم مصرف شده و حجم باقی مانده باید چکار کرد؟

2.از زمان درخواست تا راه اندازی چند روز طول میکشه؟

3.آیا حجم باقی مانده در صورت تمدید به دوره بعد منتقل میشه یا خیر؟

4.تلفن گویا که میگه پیش پرداخت از طریق پست پیک و .... منظورش چیه؟

5.مخابرات خودش مودم رو میده یا خیر؟ و اگه جواب مثبت هست هزینه مودم چند میشه؟

6.اگر خوشم نیومد و خواستم انصراف بدم باید چکار کنم؟

چون تا به حال اینترنت adsl رو تجربه نکردم سوال هام مبتدی هستند و به همین خاطر بنده رو سرزنش نکنید.
    ممنون میشم راهنمایی کنید تا تصمیم بگیرم.مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

آقایان کسی هست که پیش شمارش 786 باشه ؟ اینترنتم از روز دوشنبه تا الان قطع هست خدا لعنت کنه بر انحصارگرایان

وایمکس مبین نت هم تو شهرک علمی تحقیقاتی داشتیم نتونست مشکل وصل شدن اینترنت حل کنه که ما رو 5 ماه علاف کرد بعد رفتیم از خود شهرک گرفتیم که خود شهرک مشکل و مکافات داره و میریم خود وایمکس ایرانسل می گیریم که شرکتها به ما گفتن خیلی راضی هستن که 512 نامحدود برای 3 ماه 170 تومن !! اما اگر خواستین مبین نت بگیرین حتما ببینید پوشش خوب داره یا نه ؟ و اینکه حتما مطمئن بشین تو منطقه خودتون هم به راحتی وصل میشه یا نه .اینکه پوشش خوب داره دلیلی برای راحت وصل شدن به اینترنت نیست اینو بدون.
    Last edited by Behrouz_se60; 28-01-2012 at 10:53.

3. این کاربر از Behrouz_se60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا من تا حالا دوست نداشتم بگم مخابرات داره حجم دزدی میکنه ولی با این پنل مزخرف که الان هم خرابتر شده (این ماه) !
    من 1 گیگ شارج کردم 3 روز مصرف کردم !
    adsltce بکش برو پی کارت با این پنلت ! واسه خودت زمینه ناسزا درست نکن

آقا مگه ما فیلم آپلود میکنیم که حجم بارگیری انیقدر بالاست ؟!!!!!
    هر دفعه وصل شدیم 120 مگ دریافت ! 100 مگ ارسال !
    بقیه هم چک کنن ببینن اوضاع چطوره ؟
    بعد من از نت اصلا استفاده ندارم ، بعد DU METER 130KB سرعت دانلود زده و داره همینطور ترافیک خورده میشه ! آپدیت ها رو هم بستم !
    Last edited by r0ss0neri; 28-01-2012 at 13:44.

6. 5 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Jiraya_Sama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان

یه مرکزی هست نزدیکای انقلاب نزدیکه سینما سپاهانه برم اونجا شکایت کنم
    مرکز چی هست اونجا

قبلا هم با معاون اونجا(مخابرات) صحبت کردم یک آدم گ.....بود یعنی هیچی بارش نبود(البته لازم نیس چیزی بارشون باشه عوضش دزدیا خوب بلدن

من پایش هستم که بریم اونجا سیراب شیردونشونو بکشیم بیرون (سری قبل هم اومدم)

دوستان اگه موافق باشن دوباره قرار بزاریم یروز بریم اونجا البته مثل اون دفعه نشه ها(دوستانی که ترکی ..لری ..بلوچی ..عربی.........بلدن تشریف بیارن تا شاید اینا زبون مارو بفهمن)

تا حالا 12گیگ شارج کردم ولی فقط چندصدمگش باقی مونده تقریبا هردو روز یکبار مجبور آدم دو گیگ شارج کنه که سر ماه هزینه میزنه بالا
    Last edited by Jiraya_Sama; 28-01-2012 at 14:36.

8. 2 کاربر از Jiraya_Sama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه adslali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ترافيكم تموم شده ؟ صفحه سامانه به طور كامل باز نميشه ؟ و نميشه وارد پنل شد تا ترافيك خريد ....

براي بقيه دوستان هم اينطوريه؟

10. این کاربر از adslali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ترافيكم تموم شده ؟ صفحه سامانه به طور كامل باز نميشه ؟ و نميشه وارد پنل شد تا ترافيك خريد ....

یه چیزی درست کردن خودشونم توش موندن! به نظرم بهتره به یه شرکت دیگه واگذارش کنن، آخه مخابراتو چه به adsl اونا باید خدمات تلفن بدن فقط

12. 3 کاربر از The Jok3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

آقا من تا حالا دوست نداشتم بگم مخابرات داره حجم دزدی میکنه ولی با این پنل مزخرف که الان هم خرابتر شده (این ماه) !
    من 1 گیگ شارج کردم 3 روز مصرف کردم !
    adsltce بکش برو پی کارت با این پنلت ! واسه خودت زمینه ناسزا درست نکن

آقا مگه ما فیلم آپلود میکنیم که حجم بارگیری انیقدر بالاست ؟!!!!!
    هر دفعه وصل شدیم 120 مگ دریافت ! 100 مگ ارسال !
    بقیه هم چک کنن ببینن اوضاع چطوره ؟
    بعد من از نت اصلا استفاده ندارم ، بعد DU METER 130KB سرعت دانلود زده و داره همینطور ترافیک خورده میشه ! آپدیت ها رو هم بستم !
    سلام
    درسته حجم اپلود را خیلی خراب حساب می کنه! مشکل اصلی منم همین بود اپلودم را بیشتر از دانلود حساب می کرد!
    اگر DU meter داره برای شما زمانی که خودتون از برنامه استفاده نمی کنید 130 نشون میده با توجه به تنظیمات ممکنه یکی از 2 حالت زیر باشه!
    1. یکی از کارت شبکه های سیستمنون داره حجم مبادله می کنه! مثلا برنامه vmware روی سیستم نصب دارید! و du meter حجم تبادل شده در شبکه vmware را هم محاسبه می کنه!
    2. ممکنه سیستم عاملتون مشکل داشته باشه (ویروس و سیستم دست کاری شده یا ... ) یا یک برنامه داره دانلود انجام می دهد!
    درسته که پنل مشکل داره اما du meter زمانی که شما دانل.د نمی کنید به غیر از مواردی که حالت 1 باشه نباشد سرعت بالایی را نشون بده!

اینجایی که من ساکن هستم DLC هست و به همین خاطر هیچ شرکتی اینترنت پرسرعت ارائه نمیده جز :
    شرکت داده نگار نقش جهان.سایتش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    1.از gprs استفاده کنم
    3.وایمکس مبین نت

وایمکس مبین نت اینطوری که فهمیدم ماهیانه 15 میگیره برای 5 گیگ و شبانه رایگان بین 2 تا 8 صبح داره.

چون تا به حال اینترنت adsl رو تجربه نکردم سوال هام مبتدی هستند و به همین خاطر بنده رو سرزنش نکنید.
    سلام
    1. یک پنل داره باید با مراجعه به ان حجم باقی مانده را مشاهده کنید!
    2. بستگی به مرکز مخابراتی شما داره! از 3 روز تا n روز!
    3. بله حجم باقی مانده به دوره بعدی انتقال پیدا میکنه!
    4. یعنی اول مصرف بعد پرداخت! (هر گیگ 2600 محاسبه می شود و روی قبض تلفن باید پرداخت کنید)
    5. مودم رایگان که فکر کنم دیگه تمام شده باشه! اگر بخواهید مودم برای شما می اورند! البته مسئول خرید و مفروش مودم همان فردی است که در مخابرات شما مسئول ای دی اس ال مخابرات است! پس بهتره خودتون افدام به خرید مودم بکنید! (مارک زاکسل و تی پی لینک خوبه!)
    6. فکر کنم مراجعه حضوری به مخابرات ولیعصر
    خوب حالا می رسیم سر اصل مطلب!
    1. اگر در منطقه شما پوشش وایمکس وجود داره پیشنهاد میکنم وایمکس را در اولویت قرار دهید!
    2. پنلی که مخابرات داره از ان استفاده میکنه حجم مصرفی را درست محاسبه نمی کند! پس بهتر است adsl مخابرات در اولویت بعدی قرار گیرد!
    3. سرعت adsl مخابرات بسیار متغییر است! و چون در هیچ جا حرفی از سرعت زده نشده! نمی توانید اعتراض کنید!
    4. ان شرکتی که گفتید همان شرکتی است که اول با مخابرات هم کاری داشت! فکر نکنم دیگر کار کنه با مخابرات! قیمت هایی که روی سایتشون هست هم همان قیمت های اولیه مخابرات است!
    5 . gprs می تونه راه حل موقتی باشه! چون هزینه بالا و سرعت کمی داره!

---------
    دوستان یک سری شرکت ها با هم کاری مخابرات دارن روی همان خط مخابرات و پنل مخابرات سرویس می دهند!
    البته قیمت هاشون فکر نکنم بهتر از مخابرات باشه! پنلشون هم که همینه! کلا زیاد فرقی نداره!

---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------

فکر کنم هنوز ان قسمت مشکل داره!
    فکر کنم کلا باید ساختار سیستمشون را عوض کنن تا یک سری مشکلات حل بشه!
    Last edited by Mr. M.S.R; 28-01-2012 at 17:51.

14. 3 کاربر از Mr. M.S.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

1.از gprs استفاده کنم
    3.وایمکس مبین نت

رفیق جواب کلی بهت میدم از هر شرکتی میگیری بگیر از مخابرات نگیر که دزدی توی این عالم مثل مخابرات نیست.
    حتی با دیال هم میری برو ولی مخابرات نگیر.چون مودمت روشنه.ولی 20 گیگ شارژ کردی رفتی مسافرت اومدی میبینی یه 10 گیگ منفی هم خوردی

---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------

دوستان کیا موافق شکایت هستن.نه خود مخابرات بلکه همین سازمان اصلیشون.که مال تنظیم مقررات و ارتباطاته.
    هر کی موافقه تشکر کنه یا اعلام کنه واسه ی پنجشنبه آخر هفته

16. 4 کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

اینجایی که من هستم هیچ بنی بشری اینترنت ارائه نمیکنه جز مخابرات.اون سایتم که پست قبلی زدم با مخابرات یکی شده!(امروز زنگ زدم وصل شد به مخابرات).

اون وایمکس مبین نت هم که خدا تومن پول مودم هاش هست...110 تومن تا 200 تومن !

اینجا چند نفر مدام دارن میگن که حجم رو میخوره و فلان.من هم استفادم فقط وب گردی هست.یعنی ماهی بیشتر از 3 گیگ مصرف نمیکنم.و دوست ندارم ماهیانه بیشتر از 10 تومن واسه اینترنت بدم.چون فقط وبگردی میکنم نه دانلود و آپلود.

اگه قرار باشه که حساب و کتاب نداشته باشه و الکی حجم بخوره اصلا نمیخوام!
    همون ایرانسل رو استفاده میکنم.حداقل دقیق حساب میکنه!

لطفا دوستان دیگر در مورد حجم اظهار نظر کنن ببینم واسه همه اینطوری هست؟اینکه بی حساب حجم رو کم میکنه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •