بچه ها الان دکمه ی اف 4 رو می زنین چه اتفاقی میوفته؟
از وقتی آخرین آپ دیت رو نصب کردم ویجت ها از پایین صفحه باز می شه ولی هر کدوم رو می خوام باز کنم ارور می ده
بچه ها الان دکمه ی اف 4 رو می زنین چه اتفاقی میوفته؟
از وقتی آخرین آپ دیت رو نصب کردم ویجت ها از پایین صفحه باز می شه ولی هر کدوم رو می خوام باز کنم ارور می ده
721 هم که 256 مجزا داره !! . .
منطورم اینه که شیر تا جند میکنه ؟؟ . .
حتما شیر هم داره دیکه !! . .
من فقط یه بازی دیدم که بالای هزار مگ رم واسه گرافیک می کشید که اونم جی تی ای بود
الان مهم تر از رم قدرت پردازنده ی کارت گرافیکه که مدل های 13 این کم بود رو دارن
تا اونجا که بنده اطلاع دارم وقتی 2 تا گرافیک داشته باشه همزمان نمیتونه از 2 تاش استفاده کنه
یعنی یا از اینتل استفاده میکنه یا اگر نیاز بود از 256
بعدشم واقعا بهتره عنوان آنبرد به این نوع گرافیک های اینتل نگیم چونکه قضیه فقط این نیست که مثلا 384 مگابایت از رم رو میگیرن.
مثلا 1 چیز بگم که اگر شما mc700 داشته باشین و برنامه ایی که میخوایین اجرا کنین نیاز به سخت افزارهای با مشخصات زیر باشه
2.9 ghz سی بی یو و 384 مگابایت حافظه کارت گرافیک(یا 1.2 گیگا هرتز بردازش گرافیکی)
mc700 قادر به اجرای برنامه نخواهد بود . ولی اگر کارت گرافیک از انواع آنبورد سابق بود میتونست برنامه رو اجرا کنه.
Last edited by rave-87; 21-07-2011 at 01:49.
بجز 2720QM بقیهی بردازنده های 17 و 15 اینچیها از لحاظ بردازنده ی گرافیکی یا در سطح 13 اینچی ها هستن یا بایین ترند
وبالاخره ایر 2011 وارد میشود.
مبارک تمام عاشقان اپل![]()
2720QM مدل سی پی یو 723ه، من منظورم پردازنده ی گرافیک یعنی 6750 بود که 15 و 17 اینچ ها دارن و 13 نداره
قابل توجه دوستان که ایر جدید بک لایت هم داره.
بزن دستو![]()
یعنی فکر کردید من منظورم مدل گرافیک بوده؟
مثل اینکه من بد گفتم
ولی علت اینکه از مدل سی بی یو اسم بردم این بود که مدل سی بی یو ها نشان دهنده ی بردازنده ی گرافیکی همراهشون هم هستن
راستش با تمام وسواسی که در خوندن بست های دوستان دارم بازم به علت دیر وقت بودن و ... اشتباه منظورتون رو متوجه شدم و فکر کردم صحبت در مورد بردازنده ی گرافیکی همراه سی بی یو هاست
ولی به هر حال اگر دوباره منظورتون رو اشتباه متوجه نشده باشم باید بگم کهمن منظورم پردازنده ی گرافیک یعنی 6750 بود که 15 و 17 اینچ ها دارن و 13 نداره
بردازنده ی گرافیکی رو همشون دارن که
حتی بردازنده ی 13 ها از لحاظ سرعت بالاتر از hd6490 و hd6750 هستش ولی دلایل دیگه باعث برتری بی چون و چرای amd ها میشه
که این دلایل توی لینک های زیر به وضوح دیده میشه اگر بعضی دوستان اندکی وقت بزارن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم 1 لینک برای مقایسه radeon ها با همدیگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rave-87; 21-07-2011 at 11:01.
سلام
من از نرم افزارهای مهندسی catia , fluent استفاده میکنم
اگه اپل بگیرم بعد ویندوز نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟
میخوام mc724 بگیرم
خیلی دو دلم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)