دوستان يه سوال كاربردي داشتم:
اگه من ٢تا وايمكس داشته باشم(سرويس ١مگ) و هر دو رو توسط كابل لن به كامپيوتر وصل كنم چطور ميشه كاري كه كه كامپيوتر از جفت وايكمسها استفاده كنه و سرعتم بشه ٣٠٠ كيلو بايت...؟؟
دوستان يه سوال كاربردي داشتم:
اگه من ٢تا وايمكس داشته باشم(سرويس ١مگ) و هر دو رو توسط كابل لن به كامپيوتر وصل كنم چطور ميشه كاري كه كه كامپيوتر از جفت وايكمسها استفاده كنه و سرعتم بشه ٣٠٠ كيلو بايت...؟؟
واقعا یه هفتست کیفیت سرویس ها خیلی اومده پایین ...
دکل هاشون هم واقعا مزخرفه یه وقتایی خوب سیگنال میده یه وقتایی در حد 2 چراغ مودم ...
همه ی شرکت ها بعد از افت سراسری که بود به وضعیت نرمال برگشته به جز مبین نت .
از 4.2.2.4 که پینگ می گیرم روی 400 500 می گرده و گاهی هم یه time out دارم .
مودم هم هر چقدر جابجا می کنم وضعم بدتر میشه !
خوب چرا همه اين تاپيك جمع نميشين يهو هجوم ببرين به شركت يا زنگ بزنين تا بلاخره كاري كنن و بگين تعداد 400 نفر هستيم همه داريم ميريم شكايت كنيم. خدا وكيلي همت اين كارهار و نداريم وگرنه جواب ميگرفتيم چون سر چيزهاي ديگه خودم اين كارو كردم جوابشم ديدم. تو موقعيت كارمون براي حق و حقوقمون رفتيم جلو حتي يه سازمان دولتي محكوم شده. شما هم اينجا همه جمع هستين از مبين نت استفاد ه ميكنين ميتونين اين كار رو بكنين.
من كه ترجيح دادم برم ايرانسل بگيرم.
موفق باشين
البته من فعلاً مشکلی ندارم به جز پینگ بسیار بالاواسه شکایت اگه بریم نمایندگی میگن مشکل از تهرانه
تهران میگه از مخابراته
مخابرات میگه از زیرساخته
زیرساخت میگه سراسریه
البته بعضی وقتاهم میگن مشکل موقتیه
خنده دار ترين چيزي بود كه خوندم
اولا شما 100تا وايمكس هم ببندي به يك سيستم سرعتت بيشتر از پورتت نميشه تنها اتفاقي كه مي افته بطور رندم سيستمت از ترافيك هر يك از اون مودم ها ممكن استفاده كنه همين وگرنه اينطور نيست كه چون دوتا وصله بهش سرعتت بره بالا
دوستانی که اپلودشون پایینه ملاکتون رو اسپید تست قرار ندید من الان توی اکثر اپلود سنترها با 60 اپلود دارم ولی تا حالا اسپید تست بالاتر از 0.26 مگابیت نزده
سوالتون خیلی خنددار و بی پایه و اساس بود
پی اون Service Flow چیه ? :![]()
پینگم از ظهر بهتر شده ولی اپلود واقعا پایینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ویدئو دانلود آپلود پینگ و اسپید تست همه با یه کانال و تکی !
ببینید سرویس رو. و بفهمیم که Speedtest واسه ایران درست جواب نمیده. چون shared هستیم.
دانلود کنید ببینید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اهواز خیلی قطعی داره روزی چند بار و به مدت زیاد. هر وقت هم وصله کیفیتش افتضاحه.
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)