تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 408 از 1291 اولاول ... 308358398404405406407408409410411412418458508908 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,071 به 4,080 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

وایمکس ایرانسل ساعت رایگان داره ؟

قیمت هاش چطوره ؟

با تورنت مشکل داره ؟

نسبت به مبین نت که اکثرا ناراضی هستن چطوره ؟
    ساعات رایگان نداره اینو میدونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

وایمکس ایرانسل ساعت رایگان داره ؟

قیمت هاش چطوره ؟

با تورنت مشکل داره ؟

نسبت به مبین نت که اکثرا ناراضی هستن چطوره ؟

خیر ثانیه رایگان هم نداره!!

با تورنت هم من کم کار کردم تا الان ولی مشکلی ندیدم

با سرویس یک مگ مبین نت کار کردم پینگش کمتر از 512 ایرانسل بود به نظرم و البته این نمیتونه معیار باشه چون پینگ به پوشش شبکه در محل و خیلی چیزای دیگه ربط داره

از نظر سرعت همون چیزی که میگیری رو بهت میده و من سرعت دانلودم بین 60 تا 70 کیلوبایت در ثانیه هست و پایداری شبکه هم نسبتا خوبه و قطع و وصل شدن کم پیش میاد

ولی یه عیب عمده داره: گرونه
    ماهیانه بیست تومن پرداخت میکنم و محدودیت حجمم 4 گیگه که هرجور حساب میکنم کمه حتی واسه وب گردی و سر گرم شدن تازه هر گیگا بایت اضافه 6500 تومن میشه که از همه جا گرونتره!!!

3. 2 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بچه ها راستی اخیرا دیدین توی ecare یه چیزی اضافه شده به اسم سرویس خط به خط ؟ ..... می دونین چیه؟ .. من طبق فضولی هام فکر کنم مثل موبایل هاش این امکان رو گذاشته که بشه اعتبار به یه وایمکس دیگه منتقل کرد. یعنی از یه شناسه به یه شناسه دیگه اعتبار واریز کرد ..... نظر شما ها هم همینه؟؟؟!
    اره برای انتقال اعتباره
    خدمات ارزش افزوده>>انتقال خط به خط وایمکس

خرید بسته افزایشی وایمکس هم تغییر کرده

5. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

اقا این پینگ ایرانسل داغونه ؟
    اگر اینطور باشه مفت نمیارزه و من وقت و هزینه ام رو تلف نکنم. لطفا دوستان تایید کنن وضعیت پینگ ایرانسل رو تو شهرک غرب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بالاخره كدوم قيمت؟
    امروز تو سايت وايمكس ثبت نام كردم. مودم كه 40 تومن تمام شد. اما احساس ميكنم يه چيزي اشتباهه. تعرفه 256 پايه در سايت ايرانسل ماهيانه حدود 15 تومان و نامحدود حدود 50 تومان نوشته. اما امروز براي من مودم و 256 نامحدون 59 تومان تمام شد. يعني فقط با 19 هزار تومان 256 نامحدود گرفتم. با توجه به اينكه هيچ تخفيفي براي تعرفه ها وجود نداره و فقط قيمت مودم رو به مناسبت حضرت شعبان نصف گرفتن!
    دوستان اگه اطلاع داريد ما رو هم سهيم كنيد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

یک مرد اینجا نیست جواب مارو راست و حسینی بده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بالاخره كدوم قيمت؟
    امروز تو سايت وايمكس ثبت نام كردم. مودم كه 40 تومن تمام شد. اما احساس ميكنم يه چيزي اشتباهه. تعرفه 256 پايه در سايت ايرانسل ماهيانه حدود 15 تومان و نامحدود حدود 50 تومان نوشته. اما امروز براي من مودم و 256 نامحدون 59 تومان تمام شد. يعني فقط با 19 هزار تومان 256 نامحدود گرفتم. با توجه به اينكه هيچ تخفيفي براي تعرفه ها وجود نداره و فقط قيمت مودم رو به مناسبت حضرت شعبان نصف گرفتن!
    دوستان اگه اطلاع داريد ما رو هم سهيم كنيد.

شما از اواسط ماه ثبت نام کردید و فقط پول روزهای باقیمانده رو میدید تازه اینم از وقتی حساب میشه که شناسه شما فعال بشه و بقیه اش بر میگرده تو حساب وایمکستون

اقا این پینگ ایرانسل داغونه ؟
    اگر اینطور باشه مفت نمیارزه و من وقت و هزینه ام رو تلف نکنم. لطفا دوستان تایید کنن وضعیت پینگ ایرانسل رو تو شهرک غرب
    من که کلا یه شهر دیگه هستم اینجا یکم از بقیه بیشتره ولی داغون نیست و میتنم باهاش cod mw2 انلاین بازی کنم (با سرور های ایرانی بازی زیر 100 هست معمولا و با خارجی ها بین 250 تا 300 حداقلشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسانی که ثبت نام میکنن حواسشون باشه که از طریق کارت شارژ ایرانسل پر داخت کنن مثلا 3 تا شارژ 20 تومانی و یکی 10 تومانی.
    اگه برین بانک 24 ساعت طول میکشه پول بره به حساب ایرانسل.
    راستی اگه با کارت شارژ پرداخت میکنین باید بعد هر پرداخت از سایت خارج بشین و دوباره بعد 5 دقیقه وارد بشین و پرداخت بعدی را انجام دهید
    اگر منظورت ثبت نام اولیه است که منطقی ترین کار پرداخت از طریق دروازه پرداخت های بانک ها و با کارت ها عضو شتابه ... چون هم احتیاج به سه بار ( یا چند بار ) اطلاعات وارد کردن نیست دوما شما روی کارت شارژ هم باید مالیات بدی .. یعنی عملا دو بار مالیات می افته پات ...... کلا فکر می کنم این راه بهتر باشه ... برای همیشه؛ چه ثبت نام اولیه چه بعدا برای شارژ ماهیانه ....

11. 4 کاربر از ghafari88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شما از اواسط ماه ثبت نام کردید و فقط پول روزهای باقیمانده رو میدید تازه اینم از وقتی حساب میشه که شناسه شما فعال بشه و بقیه اش بر میگرده تو حساب وایمکستون

من که کلا یه شهر دیگه هستم اینجا یکم از بقیه بیشتره ولی داغون نیست و میتنم باهاش cod mw2 انلاین بازی کنم (با سرور های ایرانی بازی زیر 100 هست معمولا و با خارجی ها بین 250 تا 300 حداقلشه)
    دوست عزيز ممنون از پاسختون. اما من درست متوجه نميشم. چون زماني كه اول امتحاني 256 پايه رو انتخاب كردم 52 تومان زد. يعني 12 هزار تومان براي اين چار پنج روز تا پايان ماه طبق چيزي كه شما گفتيد.
    در حالي كه تعرفه 256 پايه ماهيانه حدود 15 تومان تمام ميشه. و براي پنج روز بايد حدود سه تومان و با احتساب قيمت مودم 43 تومان تمام ميشد.
    اگر هم منظور شما تا آ خر ماه بعدي باشه كه بايد 3 تومان بيشتر از پانزده تومان تمام بشه يعني در كل 58 تومان.
    خيلي ممنون ميشم اگه بازم راهنمايي كنيد.

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه این طرح جدید که 50 درصد تخفیف مودم میدن رو از TV شنیدم کسی میدونه تا کی هست ؟ و اینکه سرویس 512 نامحدود هم تو این طرح سهیم هست ؟ یا فقط 128 ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •