دوستان اگه میشه کمکم کنید
وقتی با ویواز فیلم می گیرم گوشی حالت هنگ پیدا می کنه ، ثانیه شماری که هنگام ضبط نشون داده میشه بعد از چند ثانیه دیگه حرکت نمی کنه و حرکت دوربین اسلوموشن میشه
مشکل از کجاست ؟
دوستان اگه میشه کمکم کنید
وقتی با ویواز فیلم می گیرم گوشی حالت هنگ پیدا می کنه ، ثانیه شماری که هنگام ضبط نشون داده میشه بعد از چند ثانیه دیگه حرکت نمی کنه و حرکت دوربین اسلوموشن میشه
مشکل از کجاست ؟
مهران جون این کامنت رو ببین !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Alireza-Khan; 24-07-2011 at 11:12.
در ضمن دوستان یه دوتا سوال ! اولی اینکه تمامی برنامه هایی که فرمت jar دارن رو ویواز نصب میشن ؟ و دومی اینکه فایل های فلش رو باز میکنه و میشه تو والپیپرش قرار داد ؟ فایل های giرو چی ؟ میشه والپیپر کرد ؟
بچه ها دمتون گرم اگه میشه پست های روش نصب نرم افزار و استفاده از جی پی اس رو بدید !
بچه ها بدوییید دیگه !!! کجایید پس ؟
یه سوال دیگه : برای اینکه باتری خراب نشه باید بار اول چیکار کنم ؟ یعنی بعد از اینکه گوشی رو خریدم بدون استفاده و در حالت خاموش بذارمش شارژ ؟ دقیقا چند ساعت ؟ میتونم اولش یکم انگولک کنم بعد خاموشش کنم بذارم شارژ ؟
Last edited by Alireza-Khan; 24-07-2011 at 20:57.
رم گوشی رو فرمت کنید درست میشه
Last edited by mehran_pqqp; 25-07-2011 at 03:34.
ویرایش شد....
Last edited by mehran_pqqp; 25-07-2011 at 02:12. دليل: دوبار ارسال شد
سلام. در مورد سوال دوم بايد بگم که اگه در قسمت هوم اسکرين، سوني اريکسونرو انتخاب کني، ميتوني از فايل هاي فلش به عنوان عکس پس زمينه استفاده کني.
دوستان جواب سوال کامنت 4074 و سوال اول همین کامنتی که دوستمون جواب دومین سوالو دادن بدید ! خیلی ضروری و فوریه !![]()
سلام بر بچه های گل p30world
داداشا لطفا اگه میشه سوال منو خیلی زود جواب دید.
من یه رم فابریک vivaz دارم و توش کلی برنامه و تم و اینا ریختم . الان تصمیم گرفتم یه رم 8 'گیگ بخرم. حالا چی کار کنم ؟
آیا راهی داره همه اون برنامه رو به همان صورت نصب شده و تم ها را به همان صورت نصب شده بریزم تو رم جدید؟
یه جوری مثل backup با این شرط که واقعا همه اون برنامه نصب شده باشه . یعنی دوباره اون همه برنامه و تم را دوباره تو تم جدید نصب نکنم . اگه راهی داره با آموزش خیلی کامل میخوام چون خیلی واسم حساسه .
دمتون گرم . فقط زودتر منتظر جوابم .
باتشکر
بله 99% فایلهای Jar روی ویواز نصب میشن اون 1% هم همین طوری گذاشتم یه موقع اگه یه فایلی خراب بود و نصب نشد دوستان نریزن رو سرم
منظورتون از فایلهای gi چه فایلهای هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)