بهترین وایر لس رو کدوم شرکت ارائه می کنه دوستان با وایمکس هم مقایسه کنید چی بگیرم؟
بهترین وایر لس رو کدوم شرکت ارائه می کنه دوستان با وایمکس هم مقایسه کنید چی بگیرم؟
من مثلاً طرح تندر 4 مگ آسیاتک دارم 15 روزه گرفتم افتضاحهههههههههههه سرعت دانلود تو روز به زور به 200 میرسه شبها هم بهتره سیستم و خاموش کنی بخوابی چقدر قطع و وصل میشه روانیم کرده ولی پینگش واسه بازی آنلاین بهتره نسبت به شاتل اما خداییش شاتل 512 داشتم سرعتش روزها فیکس رو 250 شبها هم 65 بود اما پینگش بد بود بخاطر پینگ عوض کردم...بچه ها کسی تو اهواز یه isp درست حسابی سراغ نداره؟ پینگ واسم مهمتره ولی نه مثله این آسیا که کلاً شبها پیج هم بزور باز میکنه
عزیز منم کیانپارسم آسیاتک هم چنان واسه شما هم خرابه؟ سرعتش خیلی متغیره یه تست با 4.2.2.4 بگیر ببین پینگت چنده من 216 هست تقریباً
سلام
من 2 گیگ ترافیک خریدم. الان یه گیگش مونده. اما دوره اشتراکم داره تموم میشه. اگر دوباره برم تمدید کنم این یه گیگ میسوزه یا میره رو دوره بعدی؟
دوستان بهترین ارائه دهنده ی adsl در اهواز کدوم شرکت هست؟ میخوام سرعت دانلود 200 باشه حداقل دانلود شبانه هم داشته باشه بعد ما مستاجریم این که مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید برای اولین بارمه میخوام adsl بگیرم
دوستان کسی نیست کمک کنه؟
تا ما یه سوال پرسیدیم همه غیب شدن! لطفا کمک کنین
بهترین ارائه دهنده ی adsl تو اهواز رو معرفی کنید چهار رقم اول تلفن 2211
Last edited by forgotten hero; 09-05-2012 at 18:14.
با سلام...فیبرنوری هستم و نمیشه adsl بگیرم...تازه گیا نیمادنت adsl از طریق فیبر نوری میده....به نظر شما وایمکس مبین با یه مودم بیرونی بخرم یا از نیماد adsl بگیرم؟ جدا از قیمتش کیفیت واسم مهمه... فقط یه آنلاین بودن 24ساعته میخوام با حداقل سرعت 10 پونزده کیلو برثانیه و پینگ زیر 400....دانلود سنگین ندارم همینایی که گفتم کافیمه.....میخوام مبین 512 با یه مودم بیرونی بگیرم گفتم قبلش مشورتی کنم...منطقه فاز 1 پادادشهر
سلام
من adsl ندارم. ولی تا آنجا که شنیدم پارس آنلاین و شاتل خوبند. شما نمیتونید مطمئن باشید که بعداً که مشکل پیدا کردید، رضایتتون فراهم بشه.
یعنی هیچ شرکتی نیست که همه ازش راضی باشند.
ولی در مورد وایمکس: هرکس میتونه adsl بگیره یا وایرلس شرکتی، سراغ وایمکس نیاد.
میگن ایرانسلیها راضیتر هستند تا مبین نتی ها. من خودم مبین دارم. خیلی وقتها سرعتش کم میشه.
بخصوص شبها که مجانیه، همه میروند روی دانلود و حتا صفحه باز کردن هم سخت میشه.
به دوره بعد منتقل نمیشه . استفادش کنید
سلام دوستان
کسی شاتل 512 داره اینجا
سرعت روزانه و شبانش الان چطوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)