این حرفت فقط از روی کم بودن اطلاعاته
دوستان هم حرف منو تایید کردند
اصلا مدرک و دانشگاه های آزاد کجا و غیر انتفاعی کجا
این حرفت فقط از روی کم بودن اطلاعاته
دوستان هم حرف منو تایید کردند
اصلا مدرک و دانشگاه های آزاد کجا و غیر انتفاعی کجا
مهلت ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی تغییر کرد
به دنبال مصوبه دولت مبنی بر افزایش ایام تعطیلات رسمی به مناسبت عید سعید فطر،ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی که بنابر اعلام قبلی می بایستی از روز شنبه 20 شهریور ماه آغاز می شد،با یک روز تاخیر به روز یکشنبه 21 شهریور ماه موکول گردید و تا پایان وقت اداری روز شنبه 27 شهریورماه ادامه خواهد یافت.
به گزارش آنا به نقل از روابط عمومی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت نام از پذیرفته شدگان واحدهای دانشگاهی مستقر در استان خوزستان،استثنائا از روز دوشنبه 22 شهریور آغاز و تا پایان وقت اداری روز یکشنبه 28 شهریور ادامه می یابد.
بر اساس این گزارش پذیرفته شدگان گرامی می توانند در مهلت های مذکور با توجه به جزئیات مندرج در اطلاعیه قبلی مرکز آزمون جهت ثبت نام به واحدهای پذیرفته شده مراجعه فرمایند.
در پایان این گزارش آمده است مصاحبه داوطلبان مقطع دکتری تخصصی رشته مدیریت خدمات بهداشتی،زبان و ادبیات فرانسه و زبانشناسی همگانی که مقرر شده بود در روز شنبه 20 شهریور برگزار گردد به روز سه شنبه 23 شهریور در ساعت و مکان اعلام شده قبلی انجام خواهد شد.
آقا این نتایج کنکور ارشد آزاد که دادن واقعا قابل اطمینانه؟
من رشته صنایع شرکت کرده بودم. از پنج تا درس، درصد سه تا از درسهام شده صفر!!!
در حالیکه من هرچی تست بود زدم، حتی یه دونه هم جا ننداختم!! آخه چطوری ممکنه صفر بشه! منفی ممکنه بشه، ولی صفر غیر ممکنه!
در ضمن زبان من رو زده بود بیست درصد! من زبان ارشد سراسری به اون سختی رو 58 درصد زدم، آخه چطور ممکنه این یکی رو فقط 20 درصد زده باشم!!
سلام دوستان...
من يه درس پيش 2 مونده امروز زنگ زدم دانشگاه ميگه بايد مرخصي بگيري
واقعا راهي نيست که بشه از ترم مهر رفت؟
مثلا ميشه تعهد نامه داد؟
ممنون ميشم اگه راهنماييم کنيد
نه باید پاس شده باشه
من رشتم نرم افزار کامپیوتر هستش:
درسهایی که دوتا هستن یعنی کلاسی هستن هم کارگاهی و یعنی واحد جداگانه دارن میشه یکیشون رو ورداشت و یک واحدش که همون کارگاه درس هست به ترم بعدی گذاشت؟
آقا یعنی کل ثبت نام ها یه روز می افته عقب ؟؟؟ من که دوشنبه بودیم میشم سه شنبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم همین مشکل رو دارم دیروز مدرسه بودم و قضیه رو گفتم مدرسه هم گفت یه تعهد میدی که تا فلان تاریخ گواهی بیاری که مدرک پیش گرفتی .حالا من بازم یک شنبه زنگ میزنم دانشگاه سوال می کنم
مثلا چه درسی؟
راستی تطبیق واحد اگه رشته ها ربطی به هم نداشته باشن دروس عمومی بالای 12 باشه نمره هات اونارو تطبیق میدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)