تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 408 از 1024 اولاول ... 308358398404405406407408409410411412418458508908 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,071 به 4,080 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به نظرم این روشی که شما می گید بهتره.
    منم کنار هر تست که نکته داره حرف(ن) کنارش می ذارم.تست هایی هم که بلد نیستم دور شمارش خط می کشم.
    برای آزمون های قلم چی این کار رو می کنم نتیجه خوبی میده.البته میدونم قلم چی قابل مقایسه با کنکور نیست.
    ولي به نظر من اگه يه دفتر جمع و جور داشته باشي براي خلاصه ها بهتره تا چند تا كتاب و سردر گم بشي ! نكاتي كه خودت با قلم خودت مي نويسي بهتر اون موقع تو ذهن تداعي ميشه !

2. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mosbatekonkoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بچه ها باور کنید خلاصه ها برای اردیبهشت و خرداد معجزه می کنن.اون موقع قدر ااین زحمتاتون رو که واسه نوشتن کشیدید رو می فهمید.

4. 7 کاربر از mosbatekonkoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه HEGOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستانی که قلم چی هستن میشه تاریخ آزمون هاشون رو تا آخر اردیبهشت بگن

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام خوبین؟

بکس قلم چی چه قدر از برنامه رو خوندین؟

پ.ن:دلم گرفته..

7. 4 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بچه ها كدوم رشته هاي دانشگاه شريف رو با رتبه هاي بالاي 5هزار ميشه رفت ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

دوستانی که قلم چی هستن میشه تاریخ آزمون هاشون رو تا آخر اردیبهشت بگن
    6آذر.....20آذر......4دی....25دی....9به من....23بهمن......7اسفند....21اسفن .....7فروردین......20 فروردین....3اردیبهشت.....17اردی بهشت......31اردیبهشت...14و21و28خر اد هم جمع بندی

سلام خوبین؟

بکس قلم چی چه قدر از برنامه رو خوندین؟

پ.ن:دلم گرفته..
    سلام.من عمومی هیچی نخوندم واختصاصیا فقط هندسه 1 و فیزیک 3 رو نخوندم...ولی احساس میکنم هیچی بلد نیستم.

جواب.پن:منم خیلی دلم گرفته بود....اساسا غروب جمعه و پنجشنبه دلم میگیره.....ولی 2 ساعت به خودم تفریح دادم و آهنگ شاد گوش کردم و به آینده خوب فکر کردم،حالم خوب شد....

10. 2 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

12

من یه مشکلی دارم که خیلی عجیبه! من از وقتی که واسه کنکور درس میخونم چون مدت زمان زیادی پای کتاب هستم و فکر میکنم این وسط فکرهایی به ذهنم میاد که تا الان بهش فکر نکردم!! یه چیزای مسخره! یعنی الکی ذهنم درگیر مسائل پوچ میشه!
    منم پارسال همین مشکلو داشتم این ناشی از فعالیت زیاد ذهنه..
    اما راه حل سعی کن درس رو با سرعت زیاد تری یک بار بخونی بعد دوبار با سرعت معتدل اینجوری حل میشه...

12. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

حالا تو خوش به حالت فقط دلت گرفته بعد چند ساعت خوب میشی. من که یه مشکل بزرگ برام پیش اومده که موقع درس خوندن ذهنم پر شده از فکر کردن بهش.مثلا یه کتاب میذارم جلوم بعد دو سه ساعت یه دفعه یادم میاد که من داشتم درس می خوندم تو این دو سه ساعت هم همش ذهنم مشغول این فکر بوده.
    صبح تا ظهر من این جوری می گذره.
    باز ساعت 4 بعد از ظهر که شروع می کنم.همین مشکل هست تا ساعت 8 شب.
    بعدش هم پامیشم میرم استخر تا ساعت 11 که میرسم خونه.بعد میگیرم می خوابم تا 9 صبح واین چرخه زندگی من هر روز تعطیل ادامه دارد.

رفیق هام هم دارم بد بخت می کنم.به اون ها هم میگم پاشیم بریم استخر.اون ها هم از خداشونه استخر مجانی برن چون من بلیت مجانی دارم.نزدیک به 120 تا بلیت مجانی دارم بالاخره باید رفت تا تاریخ انقضاشون نگذشته.
    تراز قلم چی هم که بالاتر از 5400 نمیره.چه بخونم چه نخونم همین حول وحوشه.

خلاصه درد و دل بسه.
    شاید یکی تو این فروم پیدا شد دو تا تو گوشی به ما بزنه و آدم بشیم.البته قبلا آقا بهمن راهکارشو گفته بود ولی من باز ادم نشدم.
    به درسی که میخونی فکر میکنی یا به چیز دیگه ای؟

14. این کاربر از morteza_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

اينها همش تلاش ذهن شماست براي اينكه از وضعيتي كه هستين دورتون كنه. ناراحت نشي ها ولي شما انقدر مرفه بزرگ شديد كه سختي ها و تلخي هاي زندگي رو نچشيدي و متاسفانه تا سرتون به سنگ نخوره و مسئوليتي رو كه برعهدتون هست درك نكنين اونطور كه خودتون انتظار دارين درس نميخونين. احتمالا الان 17 18 سالتونه و قطعا نميدوني دو سه سال بعد چقدر حسرت اين لحظات رو خواهي كشيد. البته منظورم از لحاظ مالي و ... نيست. در مورد كنكور هم حرف نميزنم چون اصلا مهم نيست كنكور فقط يه مقطع زودگذره كه واقعا مهم نيست. قبول هم نشدي دنيا به آخر نميرسه اما مشكل زماني شروع ميشه كه شما بري دانشگاه اما اون رشته اي رو كه هميشه (مثل الان كه ميگي روزي سه ساعت فكر ميكنم و ...) تو ذهنت بوده و هميشه تو تفكراتت خودتو در قالب اون شخصيت ميديدي نخوني. اون وقته كه مثل من عذاب وجدان تمام وجودتو ميگيره و هيچ وقت از تحصيلاتت راضي نميشي. (اگه حوصلشو داشتي تجربيات منو بخون شايد به دردت بخوره).
    من خودم دو سال مدرسه رو به صورت جهشي گذروندم و وقتي 16 سالم بود اولين بار كنكور دادم. اون موقع روزي سه ساعت فوتبال بازي ميكردم روزي حداقل يه فيلم ميديدم. يكي دو ساعت ميرفتم بيليارد بازي ميكردم و هزار تا كار ديگه واسه همين وقتي كنكور دادم غيرمجاز شدم). سال بعدش بازم كنكور دادم رتبه منطقه 3ام شد 66000 و خورده اي. همون سال دانشگاه آزاد هم(از گروه رياضي) امتحان داده بودم كه رشته برق-الكترونيك قبول شدم رفتم دانشگاه. يكي دو ترم كه گذشت و من از وضعيت دانشگاه و رشته و خودم و ...راضي نبودم انگار دنيا رو سرم خراب شده بود. فكر ميكني دليلش اين بود كه رشته اي كه ميخوندم رشته ي كم تقاضا و بي ارزشي بود ؟؟ موقعيت شغليش مناسبي نداشت يا از لحاظ مالي كمبود داشتم ؟؟ هيچ كدوم از اينا نبود فقط انتظارات و تصوراتي كه از خودم داشتم راحتم نميذاشتن. اوايل ترم 2 بود كه زد به سرم ديگه نميخوام برم دانشگاه. دانشگاه رو ول كردم هيچ كلاسي هم نرفتم و از اسفند ماه شروع كردم دوباره براي كنكور بخونم. اما همونطور كه خودتون ميدونين براي كنكور سه ماه و نيم درس خوندن (اونم براي من كه معدل ديپلمم 12 بود) به هيچ وجه كافي نيست اونم رشته اي من ميخواستم. خلاصه سال 88 هم باز كنكور دادم اين بار رتبم شد 8700 منطقه 3 و 117 رشته زبان بازم تو منطقه 3 . تو انتخاب رشتم به غير از رشته پزشكي و چند تا رشته شبانه چيز ديگه اي نزدم. شهريور ماه رفتم از دانشگاه انصراف قطعي گرفتم و امسال هم به خودم قول دادم يا رشته پزشكي قبول ميشم يا درس خوندنو كلا ميذارم كنار ميرم سربازي.

اميدوارم شما اتفاقاتي رو كه براي من افتاده رو تجربه نكني. ببخشيد كه سرتو درد آوردم قصد بدي نداشتم فقط احساس كردم مشكلت شبيه مشكلات دو سال پيش من بود.
    Last edited by fardinstar; 20-11-2009 at 01:39.

16. 9 کاربر از fardinstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

حالا تو خوش به حالت فقط دلت گرفته بعد چند ساعت خوب میشی. من که یه مشکل بزرگ برام پیش اومده که موقع درس خوندن ذهنم پر شده از فکر کردن بهش.مثلا یه کتاب میذارم جلوم بعد دو سه ساعت یه دفعه یادم میاد که من داشتم درس می خوندم تو این دو سه ساعت هم همش ذهنم مشغول این فکر بوده.
    منم یک مشکل مشابه دارم البته یکم عجیب تر !
    مساله اینه که من مثلا دارم فیزیک تست میزنم . روی یک تست دارم کار میکنم ولی بعد از یه ساعت یهو به خودم میام میبینم دارم سوال شیمی حل میکنم یا میبینم نشستم یه ساعت پای یه معادله و خودم همش میپیچونمش و حل میکنم
    بد وقتی میخوام تو دفتر برنامه ریزیم بزنم نمیدونم فیزیک حساب کنم یا ریاضی ! : دی
    یا توی درس ریاضیم یهو میپرم به هندسه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •