دوسته عزیز اینم جواب نمیده خودت امتحان کردی ؟
ویدئوی بسیار جالبی بود مخصوصا با اون هیجان گزارشگر قدیمی WINING ELEVEN که منو یاد قدیما انداخت
منم تائید میکنم گفته حسین خان رو , مد BAL یه چیزایی بهش اضافه شده
ولی امسال سال MASTER LEAGUE هستش بدون شک
من از این لینک دانلود کردم مشکلی نداشت:
کلا خیلی قشنگ شده مخصوصا مستر لیگ.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این گزارشگر قدیمیمون خستگی ناپذیره از سال 2000 داره WINNING ELEVEN رو گزارش میکنه.
چند تا سئوال حياتي :
لطفا سريعتر جواب بديد
هنوز هم بازيكنا همونطور ضايع مي دوند؟(اردك مانند)
هنوز هم بازيكنا تو زمين گيج هستند؟
عالی بود دوست عزیز به شخصه خیلی از این مطالب استفاده کردم .
درمورد کارتهای مربوط به دفاع میشه به این چند مورد اشاره کرد اما همونطوریکه گفتین تعدادشون کمه:تنها مشكلي كه من در طراحي كارتها ديدم نداشتن كارت دفاعي بود(البته شايد من نميدونم اگه دوستاني كه اطلاع دارن ميدونن بگن تا اين قسمت رو اصلاح كنم فقط يك كارت دفاعي ديدم اونم برگشت اتوو به عقب)
( Man Marking) : اگه بازیکن دارنده این کارت رو مامور مهار یک بازیکن از حریف بکنید اینکارو بسیار خوب و و بسیار محکم انجام میده .
( Covering ) : بازیکن دارنده این کارت عمل پوشش فضاهای خالی هم تیمی هاشو رو به خوبی انجام میده .
( DF Leader ) : بازیکن دارنده این کارت بعنوان لیدر دفاع به شکل موثری با رهبری خودش مهاجمین حریفو در تله آفساید قرار میده .
( Deep Cover ) : معنی لغوی این کارت میشه پوشش عمقی . در صورت فعال بودن این کارت بازیکن بصورت ویژه و انفرادی ( از نظر نوع حرکت و عمل ) بر روی وظایف دفاعی تمرکز میکنه . بازیکن صاحب این کارت با تمایلی که در جریان بازی به عقب داره این کار رو از طریق پوشش دادن به عمق خط دفاعی انجام میده .
( Anchor Man) :" انچور من " اصطلاحا به بازیکنی گفته میشه در جلوی دفاع مرکزی قرار میگیره .در تعریف این کارت اومده یک هافبک با خصوصیات تدافعی که در زمان حملات گروهی تیم با حرکت متمایل به عقب خودش به استحکام دفاعی تیم در صورت لو رفتن توپ کمک میکنه .
شرح بقیه کارتها رو میتونین از اینجا ببینید :
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[quote=ArminxXx;4273161]با برنامه کیت سرور
این فایلو با پوشش بریز توی پوشه img کیت سرور بریز
هنوز خودم امتحان نکردم
Last edited by Mehdi.ss; 01-10-2009 at 14:28.
راستی امروز تو سایت pesfan.com نوشته بود که بازی تا 15 اکتبر آمادست و به بازار میاد
یهنی یه هفته زودتر![]()
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــک
اقایون کسی میتونه این کیت سرورو از این سایت دانلود کنه و یه جا دیگه اپلود کنه
باید عضو بشید من بلد نیستم
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز منم با شما موفقم ولی من حس میکنم تو بازی یه مقدار عکس العمل ها کندشده یعنی اگه شما توجه کرده باشین می بینین که هنگام پاس ، شوت یا هر عمل دیگه ، بلافاصله انجام نمیشه یعنی با یه تغییر کمس العمل نشون داده میشه البته این نظر شخصیه منه شاید هم من اینطوری حس کردم...
توی دمو چیزی به عنوان بازوبند کاپیتانی من ندیدم !!! یا شاید دقت نکردم . اگر کسی میدونه کجاست بگه یا اگر کلآ نداره تو نسخه اصلی این مورد درست میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)