دوستان تو ویندوز 7 چطوری میشه یه نوت بوک یه Pc رو تو اینترنت شیر کرد؟
دوستان تو ویندوز 7 چطوری میشه یه نوت بوک یه Pc رو تو اینترنت شیر کرد؟
جریان این آپیدت (KB971033) چیه که میگن ضد پایرسیه؟!
من اشتباه کردم و آپدیتش کردم از اون موقع بقیه ی آپیدتها دانلود نمیشن!
این آپدیت در رابطه با اکتیویشن هست و که ویندوز های دزدی (یا همون کرک شده ها) رو تشخیص میده ،این آپدیت پیش از 70 نوع از کرک های ویندوز سون رو میشناسه .
در حقیقت این آپدیت برای اطمینان از قانونی بودن اکتیوشین هاست .
1. چرا در ویندوز7 بعضی از نرم افزارها که پیام میدهند یک شورتکات روی دسکتاپ میسازند...ساخته نمیشود
و حتی در استارت و لیست آل پروگرام نمیآید؟
2. بنده یک dsl-200(مودم) دارم که پس از آن اینستال کردن حال که دوباره میخوام اینستال کنم...پیام میده دوباره باید ریبوت کنی...
اما هر چند بار ریبوت میکنم باز همین پیام رو میده!!!!و نصب دوباره نمیکنه!!!!
3.چرا اون پیام sfc /scannow که در ویندوز xp بود تو 7 انجام نمیشه یا اصلا دی وی دی نمیخواد؟
با تشکر
---------- Post added at 05:04 AM ---------- Previous post was at 05:03 AM ----------
1. چرا در ویندوز7 بعضی از نرم افزارها که پیام میدهند یک شورتکات روی دسکتاپ میسازند...ساخته نمیشود
و حتی در استارت و لیست آل پروگرام نمیآید؟
2. بنده یک dsl-200(مودم) دارم که پس از آن اینستال کردن حال که دوباره میخوام اینستال کنم...پیام میده دوباره باید ریبوت کنی...
اما هر چند بار ریبوت میکنم باز همین پیام رو میده!!!!و نصب دوباره نمیکنه!!!!
3.چرا اون پیام sfc /scannow که در ویندوز xp بود تو 7 انجام نمیشه یا اصلا دی وی دی نمیخواد؟
با تشکر
لبتاپ dell xps m 1210 دارم با کارت گرافیک Geforce Go 7400 وینروز 7 خودش کارت گرافیکم رو شناخت و درایورش رو از اینترنت گرفت و نصب کرد. اما هر چند دقیقه نور صفحه نمایش به حالت ناگهانی زیاد میشه. یعنی برای 1 لحظه نور کناره ی سمت چپ صفحه زیاد میشه.
ممنون میشم اگه علتش رو بهم بگید. آیا این مشکل به سخت افزار آسیب می زنه؟
آخه میخوام با ماهواره دانلودش کنم اونا هم دارن نسخه عربی میگیرن من هم که حق انتخاب ندارمسلام علی
خب اگه می خای دانلود کنی چرا نسخه عربی میگری خب نسخه اینگلیسی بگیر( چیز خاصی داره؟؟؟)
برای تغییر زبان هم از مسیر کنترل پنل Region and Language بخش Keyboards and Languages گزین پایین صفحه (Display language) سویچ بین زبان هست اگه انگلیسی هم باشه که داره حتما نباشهئهم می تونی نصب کنی پکش رو
منظورم یعنی زبان کل ویندوز هست که مثلا به جای My Computer یه چیز عربی نوشته یا به جای Control Panel چیز دیگه ! با این روش میشه همه اینا رو انگلیسی کرد ؟
دوستان درایوی که LOCK کردم رو چطوری میشه UnLock کنم؟؟
آره جواب میده ولی سعی کن نسخه اینگلسی رو از بازار تهیه کنی بهتره یه نسخه انگلیسی رو تو دانولد آفلان نت هم پیدا میشه![]()
سلام
از چه روشی برای LOCK کردن استفاده کردی؟
این مسر رو برو ببن
برو Control Panel. تو BitLocker کلیک کن روی پارتین مورد نظر جلو دگمه رو بزن پسورد رو بده و تیکش رو وردار باشد حل بشه
را دوم :
Control Panel برو تو User Accounts
تو انجا Manage another account رو کلیک کن بعد روی یوزری که درایو براش قفله برو ، روی Set up PC Safeguard کلیک کن Lock hard disk drives (advanced) رو بزن و تنظیمش رو انجا نجام بده
موفق باشی
Last edited by AK1; 26-02-2010 at 14:58.
کیست که مرا یاری کند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)