سلام
دوستان از کجا میشه فهمیر لپ تاپم چندتا گرافیک داره؟؟
سلام
دوستان از کجا میشه فهمیر لپ تاپم چندتا گرافیک داره؟؟
سلام تو مشخصات کانفیگ لپ تاپ زده مثلا این طوری
AMD Radeon HD 6770M & Swich to Intel HD Graphics
این الان 2 تا گرافیک داره که برای کار هایی که نیاز به گرافیک نداره از اینتل استفاده می کنه
مدل لپ تا شما چیه ؟
سلام
مدل من g6-1139tx
خود سایت اچ پی زده amd 6470m
حالا نمیدونم والا؟؟
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
از کجا میتونم این کانفیگ را ببینم؟
سلام.cpu sandy bridge intel core i3,core i5 va i7همگی دارای 1 هسته گرافیکی در درون بردازنده هستن:intel hd 3000 ddr3,اگه دستگاهتون سندی بریج باشه و لوگوی nVidia[optimus] or ATIهم داشت یعنی2 تا گرافیک داره.به لوگوی core i [sandybridge[,دقت کنید
این برنامرو حتما بگیر:.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه فهمیدن مدل و رم کارت گرافیک و همچنین کلیه مشخصات قطعات دیگه کافیه تو قسمت search استارت بنویسین system information بعد تو سرشاخه component برین رو display . واسه 6170 من زده intel 1.76gb و amd 6770 2gb
و لازم به یاداوریه که cod mw3 بدون کوچکترین لگ با جزییات کامل و رزولیشن hd عین شکلات اجرا میشه.
Last edited by hea886; 11-12-2011 at 09:33.
دوست عزیز تو گرافیک مقدار حافظه خیلی مهم نیست و بیشتر تو پردازش فرکانس پرازنده گرافیکی مموری کلاک باس اسپید و کور کلاک و فاکتورهای دیگه مهم اند زیاد دنبال حاقظه بالا نباش قدرت پردازنده گرافیکی از حافظه مهمتره و تاثیر گذارتر
فرقی ندارن و شرکت amd سهام شرکتati خریداری کرده و با نام تجاری amd چیپست و کارت گرافیک تولید میکنه
سوال اخر رو هم دوستان جواب دادن![]()
لپ تاپ من بازی need for speed run رو وقتی که به برق باشه با گرافیک high خیلی روون و راحت اجرا میکنه اما به محض اینکه از برق درش میارم بازی کند میشه و باید 'گرافیک بازی رو بزارم رو Medium تا دوباره روون بشه !!
این چرا اینجوریه ؟؟ یعنی لپ تاپ مشکلی داره ؟؟![]()
سلام دوست عزیز....
لب تاپ شما مشکلی نداره... وقتی از باتری استفاده میکنید گرافیک دستگاه به حالت power saving میره و در نتیجه سرعت کلاک پایینتری فعالیت میکنه... داخل تنظیمات کارت گرافیک باید مشخص کنید که در حالتی هم که به شارژر وصل نیست گرافیک hight power فعالیت بکنه.
در پناه حق تعالی باشید![]()
سلام
2 روز پیش داشتم بازی میکردم یهو صفحه لپ تاپ خاموش شد اما خود لپ تاپ روشن بود و هیچ کاری نمیشد باهاش کرد
بعدشم یک صفحه آبی اومد و یک چیزایی توش نوشته بود
نه ریستارت میشد نه خاموش
منم مجبور شدم دستگاهمو از برق جدا کنم تا خاموش بشه و دوباره روشن کردم
چرا اینجوری شد ؟
6170 دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)