چیش خرابه دوست عزیز من دارم می رم و هیچ مشکلی ندارم
میشه دقیق تر توضیح بدید؟
چیش خرابه دوست عزیز من دارم می رم و هیچ مشکلی ندارم
میشه دقیق تر توضیح بدید؟
مثل اینکه شما باز برای خودت دور برداشتی! من مستر لیگ رو چند فصل بازی کردم و هیچ مشکلی نداشته! اینا مشکلات کپی بازی هاس.
من فیفا منیجر 09 رو تا به حال 3 تا نسخه مختلف خریدم، اما همشون وقتی می خوان وارد محیط 3d بازی بشن، کرش می کنن و بازی بسته میشه. ولی من انقدر می فهمم که این مشکل بازی نیست، بلکه مشکل کپی کردن های غیر مجازه و نمیام بگم آی EA خاک بر سرت، بی عرضه ای و چی و چی ...
در مورد داوری هم یه کمک داور سخت گیر تر از واقعیت هست درست، اما شما تمام مشکلات رو 10 برابر بزرگنمایی می کنی و میگی! مجبور که نیستی بازی کنی و تمام تلاشت رو بکنی که یه ایراد پیدا کنی بیای جار بزنی. واقعا خنده داره که آدم 5 تا نقص رو در مقابل 95 تا کار بزرگ و بی نقص انقدر بزرگ ببینه!
واقعا همون بهتر که امثال شما PES بازی نکنن! صدق ادعاهای شما از همون قضیه خوردن توپ به بازیکن و بتن و اینا معلوم بود!
----------------------------------------------
من فقط یه چیزی تو بازی دیدم، یه صحنه یه بازیکن پاس عرضی داد، و من و یه بازیکن دیگه تکل زدیم درست کنار هم. توی صحنه آهسته با کلی عقب و جلو کردن و دوربین چرخوندن و دقت دیدم که ظاهرا ضربه رو من زده بودم، ولی گل به نام هم تیمیم ثبت شد!
Last edited by FCBarcelona.ir; 13-11-2008 at 17:56.
تو اين صحنه اي كه من ميبينم افسايد هست
نميدونم چطور ميگي افسايد نيست
خوب شما R2 را بزن تا بهن پاس بدن
والا من هم گل خوب ميزنم
و هم نمره خوبي كسب ميكنم
ولي نميدونم چرا تيمهاي بزرگ بهم پيشنهاد نميدند
شما چرا سيو بازي را از دست دادين؟
كافيه هر روز يه كپي از سيوهات داشته باشي
واقعا چرا واسه شما اينجوريه ؟
من يه مدتي بود كه تيمم موقع دقاع هي خطا ميكرد و به طرف پنالتي ميداد
و الانم كه درجه بازي را گذاشتم پروفشنال هي منو ميزنند و مطدومم ميكنند
و بازيهاي خوب را از دست ميدم
مثل اينكه بچه ها راست ميگند
شما برو و يه پك ديگه از گيم بگير شايد مشكلت حل بشه
قبول دارم داوری بازی کاملا سخت گیرانه هست اما تازگی ها قوانین خود فیفا برای داوری هم سخت گیرانه تر شده و این بازی هم بر اساس ان قوانین ساخته شده.
خود من در فصل اول 13 کارت زرد گرفتم و کارت قرمزی بهم نداد.
در کل داوری بازی خالی از اشکال نیست.در فوتبال یک بازیکن اگر نیمی از بدنش هم از بازیکن حریف جلوتر باشه افساید هست و این صحنه هم به نظر من افساید هست.
عجب کشف بزرگی کرده!
عزیز چون بازی شما مشکل داره پس به این نتیجه رسیدی مستر لیگ خراب هست؟
همون بهتر شما بری سراغ بازیهای دیگر از همون اول هم شما با بازی مشکل داشتی و فقط روی نکات ضعف بازی زوم می کردید.
والا من هم گل خوب ميزنم
و هم نمره خوبي كسب ميكنم
ولي نميدونم چرا تيمهاي بزرگ بهم پيشنهاد نميدند
اگر خوب گل بزنی و خوب پاس گل بدی غیر ممکن هست تیمهای بزرگ به سراغت نیایند!
من در نیم فصل اول در 15 بازی 7 گل و 5 پاس گل دادم در نیم فصل والنسیا و اتلتیکو مادرید پیشنهاد دادند.
Last edited by Alireza Taji; 13-11-2008 at 18:44.
دوستان چطور میشه تیم منتخب درست کنم و بازیکنای دلخواهمو بیارم توی تیم و بدون اینکه از باشگاه اصلیشون خارج بشن یعنی مثلا تیم منتخب جهان ! درست کنم - هر کاری می کنم بازیکن از باشگاهش خارج میشه و به تیم من میاد!!! چه کنم ؟ البته تو قسمت Edit !
دوستان در مورد این عکس قضوات کردن اشتباهه چون این عکسی که دوستمون گذاشته بدرد بررسی نمی خوره به خط وسط زمین دقت کنید
Last edited by mohsen.rajabi; 13-11-2008 at 19:05.
کسی بلد نیست؟![]()
......................................
جناب krauser در مورد صحبتهای شما باید بگم از روزی که بنده تو این تاپیک آمدم شما همیشه در پی تخریب و گفتمان منفی در مورد بازی هستید ...
البته خوشحال شدم که به گفته خودتون بازی رو از روی سیستمتون پاک کردین .........
این هم برای ما و هم برای شما مایه خوشحالیه ...چون دیگه نمیشینی از بازی ایراد بگیری و وقت گرانبهاتو هدر بدی و نه مایه ناراجتی دوستان در پاپیک بشی .....
در آخر جناب krauser از زحمات شما متشکرم !
به امید دیدن شما در تاپیک
pes 2010
دوست عزیز کراسرگفتم به دوستان اطلاع بدم تا مثل من 2 تا وقت 4.5 ساعتیشون به هدر نره...
آقایون مستر لیگ خراب هست و درست توی آخرین هفته بازی خراب میشهو میاد بیرون بعد دیگه سیو هم خراب میشه و بلافاصله بعد لود شدن don't send میده اینم یه شاهکار دیگه از کونامی...
آدم وقتی بیشتر قسمتهای بازی رو انجام میده تازه درک می کنه که چی باعث شده نمره این بازی کم باشه تازه بعد این همه اشکال معتقدم نمره رو خیلی زیاد دادن به این بازی و می بایست نمره اش پایین تر از این ها می بود. نمی خوام دونه به دونه مورد های این بازی رو بگم چون نه حوصله اش رو دارم نه اینکه طرفدارای غیرتی و تعصبی PES قبول می کنن. بنابراین پرونده PES2009 رو برای خودم مختومه اعلام میکنم و از روی سیستم پاک میکنم BAL رو که تمام کمال با تمام افتخارات ممکن به پایان رسوندم مونده بود این مستر لیگ که اونم خرابه همه بازیکنان و تیم های کلاسیک رو هم آنلاک کردم و وقتی دیدم اسامی بازیکنان کلاسیک هم فیک هست انزجارم بیشتر شد و حالا هم که مستر لیگ خرابه پس کار ناکرده نموند بنابراین خداحافظ PES2009 و تا سال بعدی و PES 10 خدانگهدار
مشکل از سیستم یا ویندوز شماست
چون من مستر لیگ سه فصلش رو تموم کردم و هیچ مشکلی نداشت
من اصلا کرک و پچ از اینترنت هم برای بازی نگرفتم و همونی رو که خریدم یه تیکه نصب کردم ودارم بازی می کنم
و حتی توی become a legend هم مشکلی نداشتم
واقعاً این بازی رو شاهکار ساختن.
خیلی بهتر از نسخه ی قبلیش شده.
امیدوارم pes 10 از اینم فراتر بره..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)