سلام
اقا این یاهو 11 چرا هیستوری چت هارو نداره مثل ورژن های قبل؟
داره ها اما یه جور دیگه هست که اصلن به درد نمیخوره و برای ما دیال آپی هاداغونه !:(
سلام
اقا این یاهو 11 چرا هیستوری چت هارو نداره مثل ورژن های قبل؟
داره ها اما یه جور دیگه هست که اصلن به درد نمیخوره و برای ما دیال آپی هاداغونه !:(
سلام
من از دیروز یه مشکلی یا مسنجر پیدا کردم . با هیچ آیدیی نمیتونم sign in بشم . همینکه sign in رو میزنم سریع پنجره IP checking باز میشه و IP رو چک میکنه . چیکار کنــــــــــــــم ؟
History رو داره و هیچ مشکلی هم نداره شما چون دایال آپ هستی یکم طول میکشه تا کامل لود بشه و هربار که بخوای در طول History گذر کنی با مشکل سرعت مواجه میشی
مشکل عدم نمایش پیام های رد و بدل شده در یاهو مسنجر
با سلام
دوستان من هم مشكل عدم نمايش ردوبدل شدن پيام دارم ورژن يا هوم 9 است و همه راههاي كه شما گفتيد رفتم ولي باز
يك مدت درست ميشه ولي بعد از دو سه روم عوض كردن همان آش هما ن كاسه.
ملوار نصب كردم دستور ريجستري اجرا كردم نشد.
چطور مي تونم اين لعنتي جاوا اسكيپ را غيره فعال كنم و اين مشكل حل بشه.
ممنون
آقا یه مشکل برام پیش اومده داخل صفحه های چت رو خالی و سفید نشون میده مثل Offline Messages و توی صفحه چت هر چی مینویسیم و طرف مینویسه رو نشون نمیده حتی توی Archive!! مشکل چیه؟! لطفا زود تر جواب بدین عجله دارم!
وب کم من کار نمیکنه کسی هست کمکم کنه؟
خرید آنلاین و دریافت آنی وی پی انwww.Iranianfree.net
دوسته عزیز شما وارد میل شو بعد از اونجا وارد contact شو بعد اونجا سعی کن addesh کنی
سلام.
دوستان عزیز یک مشکل عجیبی با Yahoo Massenger دارم!
ورژن 10 رو داشتم یک روز اومدم استفاده کنم دیدم که هر چی تایپ می کنم نوشته میشه وقتی اینتر میزنم (سند می کنم) که ارسال می کنه ارسال میشه اما در در صفخه ی بالایی دیده نمیشه خلاصه PM هم که میاد نشون داده نمیشه!
خلاصه الان هم وقتی چیزی تایپ می کنم و ارسال می کنم سریعا minimize می کنم که وقتی pm میاد در کنار ساعت نمایش داده بشه!
ورژن 11 بتا را نصب کردم اما بازم درست نشد!
خواهشا راهنمایی کنید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)