خب من که میگم از رو آموزش برید واسه همین موقع هاست...! کلاینت ریپک شده نصب کن.
باید آسفالت رو از پست دوم تاپیکش دانلود کنید.
شاد باشی![]()
خب من که میگم از رو آموزش برید واسه همین موقع هاست...! کلاینت ریپک شده نصب کن.
باید آسفالت رو از پست دوم تاپیکش دانلود کنید.
شاد باشی![]()
حالا یه ورژن دیگه از کلاینت رو نصب کردم گوش شیطون کر مثل اینکه درست شد
باور کن از روی آموزش پیش رفتم اما شیطون گولم زد چون یه جای دیگه گفته بود از سایت Ngage دانلود کنید.
به هر حال از راهنمایتون بسیار ممنونم.
در ضمن من فقط بازی های که خودت گذاشتی دانلود می کنم جای دیگه نمی رم به هیچ وجه.
منم آسفالت رو از پست دوم دانلود کردم اما بازم می گه( اینیبل د اینستال error-1) ؟؟؟
اما ای کاش به صورت یک جا هم می زاشتی چون برای ما که idsl داریم مشکل دانلود وجود نداره. آخه این محدودیت دانلود جیگرم رو خون کرد تا تونستم همه رو د انلود کنم![]()
Last edited by dokhtaroneh; 19-09-2009 at 14:34.
گوشیت چیه؟
کدوم کلاینت رو نصب کردی؟
حل شد دیگه همون کلاینتی که توی پست آموزش بود رو دانلود کردم درست شد.
بازی آسفالت هم پارت دوم خراب دانلود شده بود دوباره دانلود کرد. اما بازم نصب نشد.
گوشی منم N82
از راهنمائی شما و سایر دوستان ممنونم
این روزا خیلی زحمت دادیم. بالاخره هم هک رو یاد گرفتم هم gps نصب کردم و هم N-Gage نصب کردم خلاصه هم حال کردیم هم کلی سود کردیم.
راستی بقیه بازی ها که نصب شده تریال هستن یا فول؟؟؟
Last edited by dokhtaroneh; 19-09-2009 at 15:02.
برای n82 چون fp1 هستش همه نصب میشه اونم full
بازی آسفالت3 که برای من نصب نشد. این ارور رو می ده:((Unable to install Game error-1)) مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
بازی رو از پست دومش دانلود کن ...!بازی آسفالت3 که برای من نصب نشد. این ارور رو می ده:((Unable to install Game error-1)) مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
لطف کنید پست های قبل رو بخونید بعد نظر بدید.
هزار بار که نمی گن. منم بازی رو از سطل آشغال که دانلود نکردم از همین پست دوم دانلود کردم.![]()
این چه طرز برخورد هست ... من قصدم کمک بودش ... موفق باشیلطف کنید پست های قبل رو بخونید بعد نظر بدید.
هزار بار که نمی گن. منم بازی رو از سطل آشغال که دانلود نکردم از همین پست دوم دانلود کردم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)