خوبه
فکر میکردم 50 تومنه
یه تون آپ رفته بودم زده بود هزینه تعویض فیلتر بنزین 6 تومن
خیلی خوبه انگاری تو مصرف بنزین هم تاثیر خوبی داره...
خوبه
فکر میکردم 50 تومنه
یه تون آپ رفته بودم زده بود هزینه تعویض فیلتر بنزین 6 تومن
خیلی خوبه انگاری تو مصرف بنزین هم تاثیر خوبی داره...
بابا کاری نداره خودت هم میتونی انجام بدی فقط چال میخواد
اره دیگه کلا تاثیر داره
پالایشگاه شهرمون بنزین تولید میکنه هم سوپر هم معمولی
بعد 10 هزار تا فیلتر عوض میکینم احساس میکنم به جای بنزین دارم لجن میزنم![]()
برا ما از وقتی ماشین دست خودمون بوده میشه حدود 15000 تا عوض نشده
برم عوض کنم ببینم چطوریسا احتمالا فردا ببرم![]()
امروز از جلو یه نمایشگاه رد میشدم 206 صفر داشت ازش پرسیدم چند گفت 32 ملیون تیپ 2![]()
بله همین حدوداس شده 31.500واقعا دیگه ارزش خریدن نداره!31 برای 206 اونم تیپ 2خیلیه!میدی یه 405با موتور tu5 میخری!!بقیه اش رو هم میذاری توی جیبت!
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 01-11-2012 at 21:19.
شيرين جان شما ديگه چرا؟ دو تا چراغ ٢٠٦ مي ارزه به كل ٤٠٥
Sent from my iPad using Tapatalk HD
31 میلیون؟!اگه 31 میلیون داشتم عمرا 206میخریدم
اونم تیپ2
سوار یه تیپ 5مدل 83 شدم
انگار 206 ما جلوش پراید بود
همه چیش چینی کیفیت افتضاح!!قطعات فوق العاده گرون!یه پمپ بنزین عوض کردم شد 150 تومنپمپ هیدرولیک خرابه 200 خرجشه
چراغش دونه ای 80 هزار تومن!میدم یه هیوندا ورنا کار کرده یه آوانته کار کرده میرخممیدم به بابام یه کانتین اشمیتز میخره
ماشین بابام میگه گیرباکس باز میشه پیاده میشه دوباره سوار میشه 300 هزار تومن بعد بردم یه اتصالیش رو درست کنن زیر 200 هزار تومن قیمت ندادن
نمایندگی بردم گفت ماشین باید یک هفته بخوابه حدودا 150 هزار تومن خرج داره405 رو با 15 هزار تومن اتصالی و هر مشکل سیم کشیش رو درست میکنن
آخر دادم بابام برد گاراژ تعمیرگاه ماشین سنگین 20 گرفتن درستش کردن کلا 30 دقیقه کار برد
یه دزدگیر نتونستم ببندم روشهیشکی دست نمیزنه میگه 206 کار ما نیست
اجرت نصب دزدگیر 20 30 تومنه برای 206 هم 50 60 تومنه
کلا ماشین پر دردسریه!تون آپا باتری سازیا نصف مراجعه کننده هاش برای سیم کشی 206 هست!!
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 01-11-2012 at 23:40.
واي چه دل پري داري !!!! البته ماشين من هنوز صفره همش ٢٠٠٠ كار كرده شايد بفروشمش اخه ماشين خوب ديگه هم پيدا نميشه با اين قيمت
Sent from my iPad using Tapatalk HD
واقعا به نظر شما تیپ دو کم ارزش تر از 405 (اونم با موتور TU5) هستش؟ 206 با موتور TU3؟ به نظر من که تیپ دو فقط از پراید سرتره .... تیپ 2 بعد چند سال به خرج میوفته. موتورش به صدا میوفته. هیچ امکانات خاصی نداره. موتور TU3 هم نه قدرت داره نه شتاب. استحلا بالایی داره. 405 با موتور Tu5 خیلی خیلی سرتر هست از تیپ دو. اصلا مقایسه اینا نادرسته.
اگه واقعا موتور 405 tu5 همونی باشه که رو وی هشت هست (منظورم اینه جایی شو دستکاری نکرده باشن) واقعا اشتباهه ادم 206 بخره الان 405 اس ال ایکس20 ملیونه مگه خر مخ ادمو گاز گرفته 32 ملیون پول تیپ 2 رو بدیم مگه پول خیلی خیلی مفت داشته باشیم
به نظر من نسبت به سمند 405 ...اینا پژو206 نهایت 23 ملیون میرزه
Last edited by karvas; 03-11-2012 at 21:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)