اگه تا 100 تومن میخوای خرج کنید خوب یه لگسز RX350 بردارید که از همه لحاظ کامله و بدون سهمیه جانباز 100 تومن در میاد.
یا اینکه یکی لندکروزر برداره که اون 90 تومن بدون سهمیه در میاد
اگه تا 100 تومن میخوای خرج کنید خوب یه لگسز RX350 بردارید که از همه لحاظ کامله و بدون سهمیه جانباز 100 تومن در میاد.
یا اینکه یکی لندکروزر برداره که اون 90 تومن بدون سهمیه در میاد
Last edited by m.behnam; 01-06-2010 at 11:57.
از لحاظ آپشن کدوم برتره؟
در ضمن لندکروز gxr منظورتونه دیگه آره؟
لندکروز بیشتر ماشین جاده ای هستش و مصرفش هم خیلی زیاده و ابعادش هم بزرگه و خیلی جاها ادم با مشکل مواجه میشه!برای یکی از دوستانم که اخیرا مورانو خود رو فروخته و دنبال یک ماشین شاسی بلند تا 100 تومن هست تحقیق میکنم از لحاظ امکانات و آپشن کدوم ماشین رو توصیه میکنید؟
یکی از دوستان توصیه کرده بود موهاوی بگیریم و بیشتر پول خرج نکنیم. با توجه به اینکه این دوستمون آپشن بیشتر مد نظرشه توصیه شما کدام است؟
من نظرم رو لکسوس هستش البته صفرش که این قیمت نیست 110 - 120 تومنه!
در ضمن کیا موهاوی درسته که قیمتش پایینه اما دیگه اون سواری و کیفیت لکسوس یا مورانو رو عمرا بشه تو کیا موهاوی که کیفیت قطعات خیلی پایینی داره توش پیدا کرد!
نازنین تندر خیلی زشت نیست؟؟؟!!!!!
نمیدونم والله چون خودم اصلا تجربه ای در خرید ماشین ندارم و خواستم شما و سایر دوستان نظر بدن
تندر سه مدلداره، چه فرقی دارن؟قیمتاش؟
نظر خودت چیه؟چی بخرم؟(البته بابام می خواد بخره)
در باره نو یا دست دوم هم باید بگم خاطره خوبی از خرید ماشین دست دوم ندارم،همیشه یه طوریش شده. حالا بازم هرچی نظر شما و سایر دوستان باشه
سلام
دوستان یه 206 مدل 81 گیر آوردم صفر !، فرانسه. طرف مقطوع میگه 10.400. نظر شما چیه ؟
خودم که بدجوری رفته رو مخم بگیرمش، مشتریم میدونم داره واسش. رنگش مشکیه .الان کارکردش از 7.800 تا 8.300 باید باشه فک کنم، کلا اساتید صلاح میدونن ؟
ممنونم .
اگه واقعا کارکردش اینقدر باشه تا 10 تومن جا داره!
عمرا!!!سلام
دوستان یه 206 مدل 81 گیر آوردم صفر !، فرانسه. طرف مقطوع میگه 10.400. نظر شما چیه ؟
خودم که بدجوری رفته رو مخم بگیرمش، مشتریم میدونم داره واسش. رنگش مشکیه .الان کارکردش از 7.800 تا 8.300 باید باشه فک کنم، کلا اساتید صلاح میدونن ؟
شک نکن کیلومتر ماشین دستکاری شده! بیا ببرمت یه جا نشونت بدم 206 رو میارن! رو دری ها رو عوض میکنن! فرمون و چرم دور دنده و لاستیک روی پدال رو عوض میکنن! کیلومتر رو هم دستکاری میکنن به اسم ماشین صفر یا کم کارکرد میفروشن!
حتما ماشین رو ببرید جایی دیاگ بزنن!
سلام خدمت دوستان
به نظرتون روا توليد آخراي 88 دست دوم اما تميز و يگانه سوز
ارزش 7.5 تومن رو داره يا نه ؟
ممنون
به نظر شما يه ريو 85 كه از تصادف داشته 8800 تومن ميرزه يه گلگير عقب رنگ داره +دو گلگير جلو + كاپوت
يا پرايد صفر بگيرم
بستگی داره به شدت خسارت وضربه ای که ماشین دیده ولی شما هر کار می کنی 9 تومن نده پراید بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)