sx120
f 4.5
2sec
iso200
![]()
sx120
f 4.5
2sec
iso200
![]()
Last edited by amin khan; 31-01-2011 at 02:00.
عکس برای من دیدیه نمیشه![]()
این هم سایز کوچکتر ..... دیگه این کوچیکتر فکر میکنم کیفیت از دست بره
![]()
Last edited by bess0098; 31-01-2011 at 12:09. دليل: -
زمستون 2
A540 ، مکان توچال ، سال 85
زیر ابرا تهرونه
راه خسته
![]()
Last edited by ELSIN; 31-01-2011 at 17:25.
سلام
من بچه جنوب استان کرمانم تو فاصله ی حدود 200کیلومتری ما روستا هایی هست که از کمترین امکانات زندگی محرومند حتی آب و برق هم ندارند البته این مواردی که میگم کم اند اما همین کم هم نباید باشه.همین جمعه ای که گذشت با حدود 30نفر از بچه ها رفتیم به یکی از این نقاط البته منطقه ی خیلی فقیری نبود اما آب و برق نداشتند تازه داشتن واسشون جاده درست میساختند و خلاصه محروم بودن دیگه منم عکاس گروه بودمو فقط شاتر فشار میدادم 673 تا عکس تو کل سفر +چندتا فیلم گرفتم که با این تعداد فقط یه خونه از شارژ دوربینم خالی شد(البته صداشو کلا قطع کرده بودم و از lcd هم استفاده نمیکردم) یه چندتا از بچه ها هم مستدن می ساختن(صدا و سیما که اینجاها رو گزارشگراش نمیبینن) این سفرمون بیشتر جنبه ی تجربه داشت و ان شاءالله سفر های بعدی پر بارتره.
از این به بعد وارد حوزه عکاسی اجتماعی هم اگه خدا بخواد شدم دوستان هم اگه لطف کنن ایراداتمو بگن و اگه نکته ای راجب این عکاسی میدونن بگن تا کارام بهتر شن.عکسایی که این بار گرفتم اکثرا خراب شدن اما تجربه ی خوبی بود.
شرمنده زیاد نوشتم
این عکسو توی راه روستاهه گرفتم یه پیرمرد بیچاره بود آه در بساط نداشد بچه ها ازش مصاحبه گرفتن منم عکس
FZ40
iso80
f4
sec1/125
![]()
کجاست داداش ؟!
مثل صحنه های راه اهن تو فیلمای ترسناک شده مثل evil![]()
یکی از بهترین عکسهای این تاپیک به نظر من.
خیلی عالیه
اینو میشه با یک ادیت حرفه ای و تبدیل به سیاه و سفید کردن فوق العاده ترش کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)