قاعدتا از 6 فروردین باید باز باشه !!!!
قاعدتا از 6 فروردین باید باز باشه !!!!
سلام برو بچ . . .
من چند وقتی به طور کامل ADSL ام قطع شده و اصلا کانکت نمیشه و ارور اشتباه یوزر و پس میده ! ! !
دقیقا این مشکل از زمانی شروع شد که 2باره ریشارژ کردم ... دقیقا از 4شنبه از هفته قبل تا الان هم هنوز ADSL ندارم . . .
خوب از 4شنبه هفته قبل که دارم یکسره پیگیری میکنم بالاخره بعد از کلی دلایل کسوشری که گفتن ...
به این نتیجه رسیدن که مشکل از سرورهای تهران هستش ...
حالا هم از آخر دیگه گفتن فقط مونده اکاتتون رو فعال کنن که گفتن باید بعد از تعطیلات اداری دیگه . . .
(تا اون موقع فعلا توی کف هستیم) البته برای اینکه دهنمو تا اون موقع ببندن از اکانت های خودشون که 128 هستش بهم دادن ( اکانتی که خوده پشتیبانی استفاده میکنن، رو بهم دادن)
حالا 2 مورد سوال دارم ....
1. دوستانی دیگه هم هستن که این مشکل رو دارن ؟ و آیا راه حل یا نظری کسی نداره ؟؟؟
2. آیا این مدتی قطع بوده و خیلی زور هستش، رو بهم برمیگردونن ؟؟ ؟ خوب چجوری باید پیگیری کنم که برگردونن ؟؟؟؟
پیشاپیش ممنون - عیدتون هم مبارک
سلام
عزیز من گرفتم در منطقه ما اینترنش میشه گفت عالیه چون برای وبگردی که حرف نداره و برای دانلود هم تا 32 بهت میده سرعت 256 حالا در منطقه شما رو نمیدونم ÷ینگ هم که میگیرم از dns 34 تا 37 هست و خیلی عالی هست به نظر من حالا باید ببینیم بعدا چه جور میشه
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
سلام
عزیز در منطقه ما اگر باشی سیدی - صبا بگو خودم برات 1024 میگیرم داداش تو منطقه ما میدن به خودم میدادن ولی لازم نداشتم وگرنه راحت میدن حداقل در منطقه ما اینجوریه و رئیس مخابرات هم ادم باحالی هست
با سلام به همه دوستان
من حدود سه ماه پیش یه خط 256 از مخابرات (با هزار جور کاغذ بازی ) برا خونه گرفتم
مزیت : دانلود نامحدود
معایب:
سرعت دانلود بین 28 تا 30 کیلو بایت هست (هیچ زمانی بیشتر از این نمیشه )
در ساعتهای اداری افت سرعت و همینطور افزایش پینگ تایم داره
آیپی اشتراکی هست یعنی اگه یه فایل رو بخوای از رپیدشیر بصورت فری دانلود کنی 10 تا 15 دقیقه باید معطل بشی آخرم ممکنه بگه شما در حال دانلود فایل هستین و اجازه دانلود دیگه ای ندارین !
هیلتر بسیار خفنی داره ! ( پورت چیز پی ان کلا بسته است و خیلی از نرم افزارهای هیلترشکن که در حالت عادی کار میکنن رو این جواب نمیدن !)
پشتیبانیش بسیار کم سواد هستن و بدتر از اون جواب سر بالا میدن
یعنی عملا شما از دانلود نامحدودش نمیشه استفده کنی !
Last edited by hassan_sia; 25-03-2011 at 09:44.
این موضوع را کسی تایید میکنه یعنی فیس بوک اصلا نمیشه رفت؟؟؟؟؟؟؟هیلتر بسیار خفنی داره ! ( پورت چیز پی ان کلا بسته است و خیلی از نرم افزارهای هیلترشکن که در حالت عادی کار میکنن رو این جواب نمیدن !)
با سلام خدمت شما دوست عزیز
من خیلی این صحبت های دوستمون رو کاملا رد میکنم . . .
ماله من تقریبا افت سرعت نداره ! (شاید در حد 2 الی 3 کلیوبایت سرعت بالا پایین بره نه بیشتر !! )
سرعت بین بین 30-31 هستش !
من تا حالا همچنین مشکلی برام توی رپید پیش نیومده یعنی اثری از IP اشتراکی ندیدم ! !؟ !
در مورد فیلترینگ هم باید بگم، برای هیچ ISP ای فرقی نمیکنه و همش از آخر بر میگرده به مخابرات (پس چرا باید مخابرات رانژه میکنه!؟ ) و برای من ف.ی.ل.ت.ر شکن خیلی راحت و بدون حتی افت سرعت دان کار میکنه وبرای و.پی.ان هم خوبه . . .
و اینکه من دقیقا دارم عملا از نامحدودش به شدت استفاده میکنم !!!
موفق باشی
چرا دوست عزیز من خودم، داداشم و . . . پایه ی فیسبوکیم
خیلی راحت و مثل باز کردن یاهو با همون چیزشکن راحت استفاده میکنم !
البته این که میگم مثل یاهو بخاطر اینکه اینقدر رفتیم دیگه تمام کوکی هاش و کله چیزاش سیو شده روی فایرفاکسم
اما در کل بله میشه
موفق باشی![]()
Last edited by mt17770; 25-03-2011 at 17:31.
دوستان کسی نیستش مشابه مشکل داشته باشه ؟؟
حرف شما صحیح ، دقیقا بر میگرده به رئیس مخابرات منطقه !! اگر آدم خوبی باشه و بخواد 1 مگ میدن !
سلام
داداش من خودم 256 دارم از مخابرات 128 دارم از صبانت و اینا روی 2 خط تلفن مجزا دارم من این مخابرات رو برای تست زدم تا ببینم اگر خوبه کوچ کنم به اون که نتیجه عالی داد اصلا با فیلتر شکن مشکل نداره میخوای عکسی بزارم من با همون چیز پی ان وصل هستم و صفحه باز میکنم خیلی هم فعلا عالی هست تا ببینیم بعد چی میشه و با هیچی مشکل نداره سرعت دانلود رو من تا 40 داشتم ولی نرمال همون 30 که خودشون گفتن هست
اپراتورها هم که من مشکل داشتم خیلی عالی جواب دادند و کلا به نظر من عالی هست
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
نه دوست من من خودم همه رو چک کردم و مشکلی نیست و با فیلتر شکن و چیز پی ان هم مشکلی نداره
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
نه عزیز فکر نکنم کسی با شه با این مشکل چون 1 ساعتی ما قطعی داشتم در اون تاریخ عزیز اعلام کردند که وصل شد و اونم برای این مخابرات نبود حتی صبانت من هم قطع بود و همگانی بود و احتمالا مشکل این عزیز چیز دیگری در مخابرات بوده
دیروز رفته بودم این سایتشمارمو چک کنم ببینم محل ما رو مخابرات پشتیبانی میکنه یا نه امروز ساعت 12 پیمانکار مخابرات اومده میگه شما سفارش adsl دادینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.من گفتم نه قضیه اینه...از ما انکار از اون اصرار ...برگشته میگه امروز 20000 تومن به ما ضرر زدی...موقعی که باید سریع پیگیری کنن نمیکنن ...موقعی که باید...
منو یاد اینایی که میومدن صندوق پستی کار بذارن انداخت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)