آقا این پست نقل قول بالا رو من چند روز پیش زدم ولی امروز به نتایج جدیدی رسیدم که عکسهاشو براتون میذارم که اگه تونستین کمک کنین و بگین که آیا میشه سکتور های مشکل دار رو کلا غیر فعال کنم و از بقیه ی هارد استفاده کنم یا نه؟
من روی این هارد با مقداری کندی ویندوز Xp و اوبونتو نصب کردم ولی هر دوشون یه کمی کند بودن . ولی موقع نصب ویندوز 7 در مرحله ی آخر این ارور ها رو داد :
و این ارورها ادامه داشت تا کامپیوتر ریستارت شد و دوباره به همین ترتیب .
بعد از این کار با ویندوز 7 نصب شده روی یه هارد دیگه (مکستور قدیمی 60 گیگ IDE) سیستم رو بالا آوردم و گذاشتم با HDD Reganator 2011 هاردمو اسکن و Repair کنه که تا وسط کار اینجوری بود :
و در پایان کار صدای بسیار بلندی از هارد در اومده بود و داغ هم شده بود و پیغام زیر رو داد :
در ضمن هر چند دقیقه یک بار با پیدا کردن هر delay یه صدای تق تقی از هارد میومد و انگار هارد خاموش میشد و بعد از حدود 1 دقیقه دوباره یه صدایی مثل صدای چرخش با دور بالا ازش میومد و دوباره شروع به کار میکرد.
حالا با توجه به عکسهای بالا ، این delays detected یعنی چی(ترجمه ی فارسیش رو میدونم یعنی سکتورهای تاخیری ، میخوان ببینم از بدسکتور بدتر و غیر قابل تعمیرتره یا میشه کاریش کرد) ؟
با نرم افزار میتونم سکتورهای کند رو غیر فعال کنم یا هاردم کلا تعطیل شده ؟