تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 408 از 1126 اولاول ... 308358398404405406407408409410411412418458508908 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,071 به 4,080 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان . من یه هارد 320 گیگ ساتا وسترن دیجیتال دارم که چند وقت پیش خیلی کند شده بود و موقعیکه کامپیوترو برا دانلود روشن میذاشتم ، ریستارت میشد . با دو تا برنامه ی hdd regenerator و EASEUS Partition Master 9.1.0 Home Edition تستش کردم . ولی بد سکتور پیدا نکرد . بعد از چند وقت با فایلهای dll ویندوز مشکل پیدا کرد و روی بعضی از برنامه ها ارور Bad Image میداد . الان یه هارد دیگه وصل کردم و با هارد جدید مشکلی ندارم(بنابراین مطمئنا مشکل از هارد قبلی بوده) . با آنتی ویروس آوست جدید اسکن کردم و فایل page.sys رو مطابق عکس پایین ویروس شناخت . بعد از پاکسازی با HDD Low Level Format Tool فرمت سطح پایین رو انجام دادم و بعد از پارتیشن بندی (و فرمت NTFS) ، شروع به نصب ویندوز 7 روش کردم ولی در مرحله ی آخر نصب ویندوز (بعد از ریستارت شدن) دوباره به مشکل برخورد و پیغام داد که یه سری فایلهای dll گم شده .(از dvd ویندوز خیالم راحته . چون قبلا 10 دفعه روی همین هارد نصبش کردم ) و شروع کرد به ریکاوری که بازم مشکل حل نشد :

بعد از همه ی اینها برا تست روی هارد خرابم سیستم عامل ubuntu ultimate edition 2.7 (اوبونتوی 10.04) ریختم (با فرمت ext4 و فرمت فایلهای لینوکس هم که swap هست ) و الان بدون هیچ مشکلی دراه با اوبونتو کار میکنه . (کلی آهنگ و ویدئوی HD هم روش ریختم )
    به نظرتون هاردم سالمه ؟ اگه سالمه چرا با dll های ویندوز مشکل داره ؟
    به جز بدسکتور (که روی هارد من هیچ بدسکتوری شناسایی نشده) ، چه مشکلی باعث خرابی هارد میشه ؟ اگه هارد خراب شده چطور با لینوکس به راحتی کار میکنه ؟
    آقا این پست نقل قول بالا رو من چند روز پیش زدم ولی امروز به نتایج جدیدی رسیدم که عکسهاشو براتون میذارم که اگه تونستین کمک کنین و بگین که آیا میشه سکتور های مشکل دار رو کلا غیر فعال کنم و از بقیه ی هارد استفاده کنم یا نه؟
    من روی این هارد با مقداری کندی ویندوز Xp و اوبونتو نصب کردم ولی هر دوشون یه کمی کند بودن . ولی موقع نصب ویندوز 7 در مرحله ی آخر این ارور ها رو داد :

و این ارورها ادامه داشت تا کامپیوتر ریستارت شد و دوباره به همین ترتیب .
    بعد از این کار با ویندوز 7 نصب شده روی یه هارد دیگه (مکستور قدیمی 60 گیگ IDE) سیستم رو بالا آوردم و گذاشتم با HDD Reganator 2011 هاردمو اسکن و Repair کنه که تا وسط کار اینجوری بود :

و در پایان کار صدای بسیار بلندی از هارد در اومده بود و داغ هم شده بود و پیغام زیر رو داد :

در ضمن هر چند دقیقه یک بار با پیدا کردن هر delay یه صدای تق تقی از هارد میومد و انگار هارد خاموش میشد و بعد از حدود 1 دقیقه دوباره یه صدایی مثل صدای چرخش با دور بالا ازش میومد و دوباره شروع به کار میکرد.
    حالا با توجه به عکسهای بالا ، این delays detected یعنی چی(ترجمه ی فارسیش رو میدونم یعنی سکتورهای تاخیری ، میخوان ببینم از بدسکتور بدتر و غیر قابل تعمیرتره یا میشه کاریش کرد) ؟
    با نرم افزار میتونم سکتورهای کند رو غیر فعال کنم یا هاردم کلا تعطیل شده ؟
    Last edited by imanpod; 09-03-2012 at 23:45.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام. دوستان من هارد 1 ترا وسترن گرین دارم وای وقتی میخوام روش ویندوز 7 بریزم نمیتونم یعنی هارد بالا میاد نشون میده که هارد بصورت مستر هست ولی همینطور وایمیسه و نمیره برای نصب ویندوز و اگرم بره بعد از شروع برای نصب تو قسمت انتخاب درایو هاردو نمیشناسه به نظرتون مشکل از کجاست من فکر میکردم مشکل ار مادربورد باشه ولی بردمش نمایندگی بعد از چند روز گفتن مشکلی نداره و فقط بایوس آپدیت کردن دوستان خواهش میکنم کمک کنید واقعآ گیر کردم. ممنون از همه

Last edited by kkk666; 10-03-2012 at 08:43. دليل: فراموش کردم عکس بزارم

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

پاور اگه ضعیف باشه باعث سر و صدا فکر نمیکنم بشه . این هارد شما هم برق زیادی مصرف نمیکنه .
    احتمالا سیستم عاملت روی یه هارد دیگس دیگه ، نه ؟ چون تو این حالت مصرف برق هارد 320 مکستورت کمتر هم میشه . بنابراین این صداهای قیِژ قیژ به خاطر فرسایش هارده.
    بله
    سیستم عامل رو یه هارد 500 گیگابایتیه
    مشکل اینجاست که هرچی هارد اینترنال وصل میکنم این مشکل رو دارم
    چه ساتا و چه ide

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا این پست نقل قول بالا رو من چند روز پیش زدم ولی امروز به نتایج جدیدی رسیدم که عکسهاشو براتون میذارم که اگه تونستین کمک کنین و بگین که آیا میشه سکتور های مشکل دار رو کلا غیر فعال کنم و از بقیه ی هارد استفاده کنم یا نه؟
    من روی این هارد با مقداری کندی ویندوز Xp و اوبونتو نصب کردم ولی هر دوشون یه کمی کند بودن . ولی موقع نصب ویندوز 7 در مرحله ی آخر این ارور ها رو داد :

و این ارورها ادامه داشت تا کامپیوتر ریستارت شد و دوباره به همین ترتیب .
    بعد از این کار با ویندوز 7 نصب شده روی یه هارد دیگه (مکستور قدیمی 60 گیگ IDE) سیستم رو بالا آوردم و گذاشتم با HDD Reganator 2011 هاردمو اسکن و Repair کنه که تا وسط کار اینجوری بود :

و در پایان کار صدای بسیار بلندی از هارد در اومده بود و داغ هم شده بود و پیغام زیر رو داد :

در ضمن هر چند دقیقه یک بار با پیدا کردن هر delay یه صدای تق تقی از هارد میومد و انگار هارد خاموش میشد و بعد از حدود 1 دقیقه دوباره یه صدایی مثل صدای چرخش با دور بالا ازش میومد و دوباره شروع به کار میکرد.
    حالا با توجه به عکسهای بالا ، این delays detected یعنی چی(ترجمه ی فارسیش رو میدونم یعنی سکتورهای تاخیری ، میخوان ببینم از بدسکتور بدتر و غیر قابل تعمیرتره یا میشه کاریش کرد) ؟
    با نرم افزار میتونم سکتورهای کند رو غیر فعال کنم یا هاردم کلا تعطیل شده ؟
    سلام
    اين مشكلات بدسكتوري ميتونه ناشي از خرابي هد باشه و حتي ممكنه خود پلاتر مشكلي هم نداشته باشه و در نتيجه بعيد ميدونم كاري از دست HDD REGENERATOR بر بياد .

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه loveglance90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    sky

پيش فرض

ورژن لینوکس اگر قدیمی باشه مشکل شناسایی کارت گرافیک رو خواهد داشت و در نتیجه به جای گرافیک مود با تکست مود بالا خواهد اومد

---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------

من یه هارد ساتای 320 گیگ مکستور دارم
    وقتی به سیستم وصلش میکنم یه صداهایی ازش رمیاد و توسط سیستم شناسائی نمیشه
    جیک قیژ قیژ
    یه همچین صدایی

مشکلش چیه ؟
    مشکل از ضعف پاوره ؟
    کابلهای دی وی دی رایتر رو هم درمیارم و میزنمشون به هارد ، باز هم همچین میکنه
    چند امکان وجود دارد :1-هارد شما ضربه دیه و صدا حاصل برخورد هد با پلاتره
    2-آی سی موتور برد هارد مشکل داره و باعث سکته موتور میشه با یه برد دیگه تست کنید اگه گارانتی داره برید گارانتی

7. این کاربر از loveglance90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله
    سیستم عامل رو یه هارد 500 گیگابایتیه
    مشکل اینجاست که هرچی هارد اینترنال وصل میکنم این مشکل رو دارم
    چه ساتا و چه ide
    اگه با تمانم هاردهای اینترنال مشکل داره ممکنه مشکل از کنترلر ساتا یا IDE روی مادربوردت باشه که بعید میدونم و مشکل بایوس هم به نظرم بعیده . شما تو پست قبلیت گفتی هارم (320 رو منظورمه) رو اصلا نمیشناسه ،و اون هارد 500 گیگی که روش سیستم عامله رو سالم میشناسه و کار میکنه ، بنابراین مشکل مادربورد و پاور خیلی بعیده و احتمالا هاردهایی که تستشون میکنی مشکل دارن . اگه با همین hdd regenerator 2011 یه تست بکنی و عکسش رو بذاری . راحت تر میفهمیم قضیه چیه .
    راستی فرمت هارد 320 ات چیه (fat , ntfs , ext4 , ext3 , ....) ؟

سلام
    اين مشكلات بدسكتوري ميتونه ناشي از خرابي هد باشه و حتي ممكنه خود پلاتر مشكلي هم نداشته باشه و در نتيجه بعيد ميدونم كاري از دست HDD REGENERATOR بر بياد .
    ممنون . حدسش رو میزدم . یه تعمیرکار تو پاساژ ایران بعد از توضیح دادن اتفاقاتی که برا هاردم افتاده گفت با 20 تومن ممکنه تعمیر بشه ، حالا به نظرت بدم تعمیرش کنن . یا بیخیالش بشم ، بعد از عید یه هارد نو بگیرم ؟ چون فعلا ویندوزم رو با همون هارد قدیمیم میارم بالا و هارد اکسترنال USB هم دارم ، فقط مشکلم اینه که این هارد قدیمیم یه کم کنده و برا بازی و کار سنگین خوب نیست .
    Last edited by imanpod; 10-03-2012 at 14:03.

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چند امکان وجود دارد :1-هارد شما ضربه دیه و صدا حاصل برخورد هد با پلاتره
    2-آی سی موتور برد هارد مشکل داره و باعث سکته موتور میشه با یه برد دیگه تست کنید اگه گارانتی داره برید گارانتی
    نه بابا
    گارانتی مال زمان بچگیهاشون بود
    این هاردهام جزو پیشکسوتان وسایل دیجیتالم هستند
    اگه با تمانم هاردهای اینترنال مشکل داره ممکنه مشکل از کنترلر ساتا یا IDE روی مادربوردت باشه که بعید میدونم و مشکل بایوس هم به نظرم بعیده . شما تو پست قبلیت گفتی هارم (320 رو منظورمه) رو اصلا نمیشناسه ،و اون هارد 500 گیگی که روش سیستم عامله رو سالم میشناسه و کار میکنه ، بنابراین مشکل مادربورد و پاور خیلی بعیده و احتمالا هاردهایی که تستشون میکنی مشکل دارن . اگه با همین hdd regenerator 2011 یه تست بکنی و عکسش رو بذاری . راحت تر میفهمیم قضیه چیه .
    راستی فرمت هارد 320 ات چیه (fat , ntfs , ext4 , ext3 , ....) ؟
    بایوسم آپدیته
    اگر از کنترلر ساتا هم باشه ، پس باید رایترم هم شناسائی نشه . چون از کابلهای دی وی دی رایتر واسه وصل کردن هاردها استفاده میکنم

گاها هم وقتی این هاردو وصل میکنم و میخوام سیستم عامل رو بالا بیارم ، سیستم هنگ میکنه
    اگر بتونم بالا بیارم از برنامه عکس میذارم همینجا

میخوام هاردها رو با اون یکی سیستم هم تست کنم ببینم اونجا هم مشکل دارند

فقط یادمه یکی از هاردها ntfs هست
    یکیش هم ext4 بود که روش لینوکس بود و اونو فرمتش کرمد
    بقیه یادم نیست
    آهان
    یکی دیگه هم هست که یه پارتیشن داشت و ntfs بود . ولی پارتیشنش دیلیت شده (فرمت نشده)

یه تستی روی سیستم دیگهبکنم نتیجه رو اینجا میگم
    (بعیده این همه هارد مشکل سخت افزاری داشته باشند )

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون . حدسش رو میزدم . یه تعمیرکار تو پاساژ ایران بعد از توضیح دادن اتفاقاتی که برا هاردم افتاده گفت با 20 تومن ممکنه تعمیر بشه ، حالا به نظرت بدم تعمیرش کنن . یا بیخیالش بشم ، بعد از عید یه هارد نو بگیرم ؟ چون فعلا ویندوزم رو با همون هارد قدیمیم میارم بالا و هارد اکسترنال USB هم دارم ، فقط مشکلم اینه که این هارد قدیمیم یه کم کنده و برا بازی و کار سنگین خوب نیست .
    ازش بپرس دقيقاً چه كاري روي هارد ميخواد انجام بده . آيا تعميرگاه مجهز داره يا نه ؟
    يا اينكه فقط با نرم افزارهاي معمولي ميخواد كار رو انجام بده (كاري كه خودت انجام دادي و نتيجه هم نگرفتي) .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sia abedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با سوزه اصلا آشنایی ندارم ولی مطمئنم برای کارهای مشابه ویندوز ، هیچی بهتر و کاملتر ubuntu ultimate edition نیست . من ورژن 2.7 اش رو دارم (که دستکاری شده اوبونتوی 10.04 هست) . این DVD ی لایو اوبونتو با میز کار گنوم میاد بالا ، که محیطش گرافیکیه و خیلی شبیه ویندوز کار میکنه و راحته . حتما تهیه اش کن . خیلی راحت میتونی DVD لایو رو روی flash disk هم از طریق یه برنامه که توی منوی adminstration هست به اسم live usb creator (اگه اشتباه نکنم ) بریزی و از سر و صدای dvd rom تو حالت لایو راحت شی .
    آره با اون نرم افزار میشه خیلی چیزا فهمید مثلا رو هارد من بدسکتور پیدا نکرد ولی sector delay پیدا کرد که با سرچ تو اینترنت فهمیدم که اکثرا مشکل سخت افزاریه . ولی چون فشار زیادی به هارد میاره (هارد من امروز داشت میترکید) و گویا هارد شما هنوز گارانتی داره بهتره ببیری گارانتی (ولی قبلش میتونی با نرمافزارهای سبکتر مثل tuneup utilities هاردت رو یه چک سطحی بکنی)
    عزیز من اسکن کردم هیچ بد سکتور و ... پیدا نکرد . یعنی مشکلی نداره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز من اسکن کردم هیچ بد سکتور و ... پیدا نکرد . یعنی مشکلی نداره؟
    پس با این اوصاف مشکلت احتمالا نرم افزاریه . ویروس یا ... برا برگردوندن اطلاعات برنامه های زیادی وجود داره . ولی اگه بخوای عمیق بگرده هاردتو ، خیلی زمانبره . انواع و اقسام برنامه های بازگرداندن اطلاعات :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به جای ---- ها آسان دانلود رو با حروف انگلیسی بذار .
    یا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by imanpod; 13-03-2012 at 20:36.

14. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •