از ساعت 1 تا حالا که حدود یک ساعت است فقط 20 مگ دانلود کردم !!
خسته شدیم به خدا
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از ساعت 1 تا حالا که حدود یک ساعت است فقط 20 مگ دانلود کردم !!
خسته شدیم به خدا
@mtx891
در مورد ترافیک زیاد سایتهای ایرانی واقعا درست میگید . فکر کنم بیشتر سایتای ایرانی پهنای باندی که برا کاربراشون در نظر گرفتن در حد دایل آپ بوده ! و تو بهترین حالت همون سرعت استاندارد 128 که معادل با 16 کیلوبایته ! حالا اگه همه ملت سر ساعت 1 شب به اون سایتا هجوم بیارن و سرعتشونم نجومی باشه دیگه چه انتظاری میشه داشت ! نمونش همین تورنت خودمونه که حتی تو همین شبا داره عین فرفره کار میکنه و همین لحظه سرعتش برا 2 تا فایل همزمان بین 80 تا 100 کیلوبایت در نوسانه .در حالی که با سیاتایی که شما میفرمایید سرعت تک فایل از 20 بیشتر نمیشه .
@ phonix
امشب تا قبل ساعت 3 سرعت نوسان خیلی زیادی داشت و تورنت سرعتش حدود 30 بود اما الان که 3:30 هست سرعتش بالا رفته و همونطور که گفتم بین 80 تا 100 هست.
سایت تورنت هم تا دلت بخواد زیاده و خیلی هاشونم خوبن . ( البته یه سری از سایتای خوب رو تازگیها فیل-تر کردن و باید با تجهیزات کامل سراغشون رفت)
اما یکی از بهترین سایتها از نظر من سایت سوئدی پایرت بی هست ... اگه در مورد این سایت تو ویکی پدیا جستجو کنین می بینین واقعا تاریخچه جالبی هم داره صاحبان سایت بارها کارشون به دادگاه و حتی زندان هم کشیده اما هنوز نتونستن قانونا سایتشونو ببندن ! و جالب تر اینکه اکثر سایتهای تورنت ( به دلیل نقض قانون کپی رایت که جرم خیلی خیلی بزرگی هست ) معمولا به صورت ناشناس و بی سر و صدا کار میکنن و صاحباشون سعی می کنن ناشناخته بمونن اما این سایت و مالکینش خیلی علنی ادعا می کنن که مخالف هر نوع کپی رایت هستند و تمام تولیدات صوتی و تصویری و نرم افزاری باید رایگان در اختیار همه قرار بگیره ! از این جهت هم خیلیها تو سراسر دنیا ازشون حمایت کردن و تا حالا هم نتونستن اینا رو بیشتر از چندروز تو زندان نگهدارن ! یا سایتشونو تخته کنن !یک بار هم یه قاضی اینا رو به چند سال زندان محکوم کرد اما اینا ظرف چند روز آزاد شدن چون تونستن ثابت کنن که قاضی بی طرفانه قضاوت نکرده و جانب یه شرکت فیلمسازی رو گرفته بوده !!!
این هم آدرسش که خیلی ها می دونن :
دانلود از این سایت برا کسایی که عضو نشدن هم آزاده اما اگه تو صفحه اولش بصورت مجانی رجیستر کنید و هر دفعه با اسم کاربری لاگین کنید یه سری از دانلودهای جدید هم براتون قابل دسترس میشه که تو حالت عادی نشون داده نمیشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by birak; 17-05-2010 at 03:59.
سلام.
یسری تنظیمات ساده هست که میشه سرعت دانلود تورنت هارو 20 تا 100 درصد افزایش داد...
1. اولا بهترین برنامه واسه دانلود فایل های تورنت µTorrent هستش که میتونید ازدانلود کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2. مودم ADSL تون باید در حالت NAT یا اتوماتیک باشه تا بتونید از قابلیت Forwarding port استفاده کنید (قسمت اصلی که سرعت را افزایش میدهد).
3.تنظیمات کلی utorrent.
4. انجام تغییرات در تنظیمات utorrent بر اساس نتایجی که سایتبه شما نشان میدهد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم ادرس پستی که خودم زدم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم همیشه برام سوال بود چرا ساعت سایت با GMT و همچنین ساعت رسمی کشور تنظیم نیست
بخاطر همین خیلی از مشترکین نمیدونند که با کدم زمان باید خودشون رو هماهنگ کنند
البته اندیشه تمام سرویس ها و همچنین پیکر بندی سایت مشترکینش رو از PAP اصلی (شرکت عصر انتقال داده ها) میگیره
بخاطر همین توی این مسائل خودش صرفا واسطه است و هیچ کاری نمی تونه بکنه (اینطور که ظاهر امر نشون میده)
این مشکل رو عموما باید با PAP اصلی یعنی شرکت عصر انتقال داده ها مربوط دونست
خوبیه پارس انلاین اینه که ضمن دقیق بودن ساعت ، اندکی هم زمان رو تخفیف میده
مثلا وقتی از 1 تا 6 رایگان بود عملا تا ساعت 6 و 2 دقیقه ، دانلود ها رو رایگان میذاشت
این چند دقیقه هم خودش سبب میشد که بیخود از حجم کاربران کم نشه
(البته این مال چندین ماه پیش بود که از پارس انلاین سرویس میگرفتم و نمیدونم الان هم همینطوره یا نه)
در ضمن پارس انلاین دقیق نشون میده در چه ساعاتی دقیق چقدر مصرف کردی یا چقدرش رایگان بوده
البته عامل فوق بهیچ عنوان بیانگر برتری شرکت پارس آنلاین نیست ولی بهر جهت
اندیشه هم باید با Pap اصلی یعنی شرکت عصر انتقال داده ها هم هماهنگ کنه تا حداقل این موضوع بسیار ساده رو حل کنند
خیلی هم خوب میشه اندیشه هم در گزار ش مصرف کاربر بصورت ریز کارکرد عمل کنه تا مشترک بصورت دقیق از عملکرد خوش آگاه بشه
سرعتها هر روز کمتر میشه.دیشب دیگه واقعا کم بود البته تورنت خوبه اونم که خیلی سایتا بستن و برای یه فایل مورد نظر آدم مجبوره فایلهای با سید کمتر رو دانلود کنه و در نتیجه سرعت تورنتم چندان چنگی به دل نمیزنه.
ولی یه سوال بچه ها: من دیشب تا صبح بیدار بودم دقیقا سه بار سند و رسیو قطع شد و حتما باید قطع میکردم و دوباره کانکت میشدم تا فایلها دانلود شه.احتمالا اندیشه این کارو کرده تا کسی دیگه نخوابه بذاره فایل دانلود شه .میخواستم ببینم کسی راه حلی برای این مشکل نداره.یه برنامه که چک کنه هر وقت سند و رسیو قطع شد قطع کنه دوباره کانکت شه.
شما چرا اینقدر نگزان دانلود شبانتو هستین؟
خوب هرچقدر پول بدی همونقدر اش می خوری دیگه
یکی میشه من 128 دارم سرعتمو از 30 بالاتر نمیره خوب عزیز من شما 128 داری یعنی قانونا سرعتت باید بین 14 تا 16 باشه دیگه 30 تا داری تازه باید حال هم بکنی
چقدر رک و پوستکنده گفتم خودم گریم گرفت
این دانلود شبانه هم که وضعش خرابه من نامحدود گرفتم راحت شدم ز پارس 60 تومن مرکز 3 سرعت دانلودم هم 100 تا 150 هست (انصافا ISP ها دارن خیلی حال می دن یه دلیلی داره چون 2 سال پیش اینجوری نبود)
از دیشب ساعت 9 شب تا 3 بعد از ظهر چراغ ADSL روشن نمیشد
خط 2 کسی چنین مشکلی نداشت ؟؟
خب دیگه چه میشه کرد ! ما ایرانی هستیم ! ایرانیها هم همیشه کمال طلب هستن یعنی بالاترین چیز رو با کمترین هزینه می خوان !البته اینجور قشارها رو شرکتای اینترنتی اونقدرا هم بد نیست چون باعث میشه حواسشون رو بیشتر جمع کنن و بدونن سطح توقع کاربرای ایرانی داره روز به روز زیادتر میشه و اینترنت پر سرعت واقعی هم حق مسلم ماست .
در مورد پول و آش هم قضیه اینه که ظرف همین یکی 2 سال که شما میگید شرکتا با پول فلافل بهمون پیتزا تنوری مخصوص دادن با سس اضافه !!! حالا بعضی وقتا به جای مخصوص میگن بفرمایید پیتزا مینی گیاهی بخورید !!! دوغ آبعلی هم موجود نیست بجاش آب یخ بخورید برا سلامتی بهتره !!! خب معلومه سر و صدای همه در میاد ! وقتی یکی 2 سال ذائقه آدم به اون چیزا عادت کنه مگه میشه به سادگی به نون و پنیر قناعت کرد ؟!
البته این مثال پول فلافل در مورد ایران صدق می کنه ! چون با همین پول فلافل مثلا تو ژاپن سرویسی میگیرید که معادل 1 ماه پلو کباب سلطانیه !
در مورد دانلود شبانه هم کاملا حق با شماست ... من هم میگم نباید نگران دانلود شبانه بود چون همه چیز دانلود نیست اون هم از نوع شبانه !اگه هم بشه شبا معادل یه فیلم دانلود بشه بازهم راضی هستیم . تا همین حالا هم شرکتا کم نذاشتن . خدا وکیلی بس که فیلم و ... تو این مدت دانلود شده باید به فکر هارد اکسترنال دوم بود !!! دستشون درد نکنه .
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)