سلام
كسي جواب ما رو نمي ده؟
عزیز این سایتش که (درایور 4) فیلتره من نمیتونم بازش کنم ف ی ل ت ر شکنم ندارم ینی دارم اما کار نمیکنه لعنتی اگه میشه برام تو 4share آپلودش میکنی ؟ ممنون.
Last edited by Hamed.tba; 17-03-2009 at 15:25. دليل: ویرایش دیگه
سلام
این ترینر کار نمیکنه
همون ترینری هست که قبلا" خودم دانلود کرده بودم
مرسی
با سلام ... ترینر این بازی ها رو اگه لطف کنید ممنون میشم :
call of duty 4
شاهزاده 4
و سیو ادیتور آندر کاور هم میخوام ...
و اگه لطف کنید سیو pes 2009 که اسامی رو درست میکنه رو بهم بدید ممنون میشم ...
موفق باشید ...
سلام سیو 100 درصد بازی nfs undercover رو خواستم/
بعد از دو روز هنوز کسی نیمده جواب بده !!!!!!
کسی ترینر یا رمز prince of persia 3 رو اگه داره بزاره لطفا![]()
سلام
بفرما :
CALL OF DUTY 4
این ترینر هاش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم سیوشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Undercover :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدترینر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا تا امتحان نکردم ببینم چند درصده !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نمیدونم ورژن چنده ! خودت امتحان کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)