جیل که نمرده ؟! اونی که با وسکر همکاری کرد و به اسطلاح جادو شده بود یه چیزی هم توی سینش بود که وقتی کندیمش خوب شد جیل بود دیگه ؟حدودا بین اویل 4 و اویل پنج ، سال 2006
جیل که نمرده ؟! اونی که با وسکر همکاری کرد و به اسطلاح جادو شده بود یه چیزی هم توی سینش بود که وقتی کندیمش خوب شد جیل بود دیگه ؟حدودا بین اویل 4 و اویل پنج ، سال 2006
مرسی که داستان رو لو دادی!
البته داستان رو لو نداد ، فقط سرنوشت جیل رو گفت که همین باعث شده جذابیتش برای من چند برابر بشه . الان میرم میوفتم به جونش .
البته اون انميشني كه شما ديدي هم به اين قسمت زياد ربطي نداره...
تا اونجايي كه من يادمه اون انميشن يه سه گانه هستش.
من کی گفتم مرده!!!؟؟؟!
من فقط زمان واقعه ی سقوط جیل از دره رو گفتم!
بازی خیلی جذابی بود
وقتی یه بار تمومش می کنید دوباره که بازی کنید جذاب ترم میشه
راستی هر کسی بگه چطوری رئیس اخرش رو کشته ؟؟؟
این رئیس آخریه چندین روش برای مرگش وجود داره .
درسته ، ولی خیلی چیز ها رو روشن کرد و اینکه نوع پیشرفته تر T-Virus در شماره های آینده در راه است .
توی مجله های مربوط به شرکت Gamestop میخوندم که امکان داره تیم سازنده در شماره بعدی تمام جک و جانور هایی که تا به حال توی این بازی بوده از اول تا به اینجا رو استفاده کنه . که به نظرم خیلی باحال میشه .
دوستان یه مشکل اعصاب خورد کن دارم . فکر کنم به خاطر ویندوز 7 باشه لطفا کمک کنیید
وقتی بازی رو باز می کنم و می رم تو بازی دیرکتس 9 صفحه سیاه کوچکی باز میشه باید 2 دقیقه صبر کنم تابره تو بازی
بعضی وقتها هم residen evil 5 not responding مید و وقتی تسک منیجر رو باز می کنم درست میشه..
اگه کمک کنید خیلی خوب میشه
چطوری میشه اینکار رو کرد ؟لباس كريس يا شوا رو عوض ميكني
بعد از اینکه بازی رو تموم کردید, اول به قسمت Bonus Features رفته و گزینه های مربوطه رو بخرید و در ادامه به قسمت Special Settings و بعد Costume Select رفته و بعد از انتخاب کارکتر مورد نظر, ظاهرش رو عوض کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)