اگه بخوایم با Street Fighter مقایسش کنیم که نه ارزش خریدن نداره و Street Fighter به نظر من یه چیز دیگس!
اگه بخوایم با Street Fighter مقایسش کنیم که نه ارزش خریدن نداره و Street Fighter به نظر من یه چیز دیگس!
سلوم دوستان من می خوام ps3 بگیرم ولی tv ما پشتش کابل hd نداره از این رنگیا داره panasonic هم هست میشه بهش وصل کرد تورو خدا نا امیدم نکنید
سلام دوستان فردا میخوام یک ps3 بگیرم اگه ممکنه چند تا بازی قدیمی ارزون قیمت که بازی های تاپی بودن رو به من معرفی کنید .
منظورت فيش av هست---خوب معلومه كه ميشه---
اول جناب KillZone2 که 20 تومن هس (بیشتر نخریا)
Metal Gear Solid 4 هم خیلی خوبه که اینم بین 30-35 فکر کنم باشه
این 2تا قیمتشون خوبه ، خودشونم خوبن
Uncharted 2 حدود 40-45 هس که حتما باید بازی کنی
God Of War 3 هم 57 تومن که واجبه بر هر Ps3 دار که بازی کنه
این 2تا که گرون هستن رو کرایه هم می تونی کنی
من پیشنهادم اینه که KZ2 رو بگیر و پولارو جمع کن واسه KillZone 3 , GT و Move
uncharted 1---metal gear 4---infamous
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
اويل 5 هم خيلي قشنگه گرون هم نيست---
من که خیلی از Street Fighter بدم اومد.من با 4تا از دوستام هر چی تمرکز کردیم تا شاید ازش خوشمون بیاد نشد که نشد ،ضرر خالص بود
ولی واضح که اگه راه بیفتی ، فناشو یاد بگیری خیلی کیف میده
تنوع فناش (البته اصلا ادم نمیتونه بفهمه که اون وسط چه اتفاقی داره میفته)خیلی زیاده ، خیلی.هیجانشم خوبه،من از Training اش خوشم نیومد،اموزشش با حال نبود ، خود کاراکترای بازی هم که خیلی عروسکی و تکراری هستن ( همون میکرو خودمون) حرکتای ماورایی هم زیاد میزنن .
هر چند که تکن 6 هم گرونه ولی باز از Street Fighter فکر می کنم بهتره.![]()
نكته مثبت تيكن دموها و فيلمهاي آخرشه--در كل تيكن بهتره---
سلام بنده یک سوال مطرح کرده بودم در رابطه باDNSالان هر چه قدر در این پست میگردم پیداش نمی کنم.
من دیروز تکن گرفتم میخوام ببینم که تو Senario Compaign میشه 2 نفره بازی کرد؟
یه چیزی بشه مثل بازی شورش سگا،مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)