تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 408 از 870 اولاول ... 308358398404405406407408409410411412418458508 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,071 به 4,080 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

من 5700 رو با دو چیز عوضش میکنم!یا با یه دونه دختر خشگل و یا با یه دونه imate ultimate 9502!!!!حمیدرضا جان نترس گوشیتو بر میدارن!توی ایران جوراب رو هم میتونی بعد از استفاده بفروشی!!!

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

من 5700 رو با دو چیز عوضش میکنم!یا با یه دونه دختر خشگل و یا با یه دونه imate ultimate 9502!!!!حمیدرضا جان نترس گوشیتو بر میدارن!توی ایران جوراب رو هم میتونی بعد از استفاده بفروشی!!!

امین هر وقت پست میدی 1 ساعت میشنم میخندم خیلی باحالی
    Last edited by hamidrezaaa; 23-01-2008 at 22:04.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

سلام بر دی جی ممل خودمون!حالت چطوره؟؟کجایی؟؟؟نیستی؟؟چی خریدی؟؟

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

وا امین جان دیجی ممل کجا بود؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

اسمشو دیدم که داره اینجا رو مشاهده میکنه به خاطر همین عرض سلامی داشتم خدمت وجود مبارکشون!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

[s nجان مشکل شما مشخصه!!شما توی تنظیمات ضبط صدا رفتید؟؟؟؟اونجا توی تنظیمات کیفیت رو روی high بزارید!!مطمئنم این کار رو نکردید]!!!
    بابا ملت چرا نمیفهمید!!این گوشی بهترین ضبط خبرنگاری رو داره!برید با گوشیهای دیگه مقایسه کنید میفهمید!ملت روز تاسوعا عاشورا نه فیلم میگیرن و نه صدا ضبط میکنند چون گوشیشون قرقر میکنه!اونوقت چطور شما ]میگید 5700 قرقر میکنه!!یکی از مزیتهای مهم 5700 ضبط خبرنگاری این گوشی اون هم با فرمت wav هست!برای فیلمبرداری هم صدا رو استریو ضبط میکنه!
    اولا من اسمم سعید هست.دومن این کاریکه شما میگی که واسه ناشیاست من هر گوشی میاد دستم تو یه ساعت دل و رودشو میریزم بیرون.من افسرده شدم صبح بردم اتصالات تو میدان فاطمی خیابون بهشتی.گفت که ایرادی نداره اگه میخوای بازلشو برات عوض می کنیم اما گفتم نه .نخواستم گوشیم باز بشه.آخه من روی یه گوشی 5700 آکبندم امتحان کردم اونم این طوری شد.والا قاطی کردم.قبلش 990 داشتم با شوق فروختم اینو گرفتم که اینم.....

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

سعید جان شما کلیپهای صوتی ضبط شده توسط خودتون رو روی کامپیوتر هم امتحان کردید؟؟؟اگه روی کامپیوتر امتحان کردید و روی اسپیکرهای کامپیوتر باز هم بی کیفیته پس قطعا مشکل از گوشیه!من روی کامپیوتر نوحه های ضبط شده توسط خودم رو که میذارم لذت میبرم از کیفیتشون!!به دوستام هم دادم و حال کردن!!اصلا به من چی!!!من دارم 5700 رو میفروشم دیگه حوصله ی بحث در مورد این زیبای باهوش رو ندارم وحشتناک خز شده!!حالم داره از خودم بهم میخوره که این گوشی خز شده دستمه!!اون اوایل که اومد خوب کسی نمیدونست 5700 چیه!!!!حالا هر کی به هر کی شده!!طرف نمیدونه سیمبین چیه رفته خریده!!!نمیدونه ال سی دیش چه فرقی میکنه ولی رفته خریده!!ملت گوسفندی.......!!!!سعید جان به نظر من اگه گوشیت گارانتی داره برو گارانتی و بهش بگو همون بازل مازلشو برات عوض کنند!!ببین چی میشه!!اگه باز هم به نظرت خوب نبود پس دیگه هیچ برو!من به شما با این وضعیت پیشنهاد میکنم که گوشی بعدیتون زیر 600 تومن نباشه!!

داره خودمونی میشه Arvin Shayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا سعید من هم مشکل شما رو دارم.ماله همه اینطوریه.اگه صدا خیلی بلند باشه و نزدیک به منبع صدا باشی صدا رو بد ضبط می کنه.
    اگه باور نمی کنید برین صدای اسپیکر کامپیوتر را بلند کنین بعد از نزدیک صدا رو ضبط کنین.وای....
    حالا از دو - سه متری ضبط کنین ... چقدر صدا رو خوب ضبط می کنه. نه؟

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

اگر بری توی فایل منیجر دقیقا به همون صورت که ریختی میاد..اما توی موزیک پلیر به ترتیب...نام..خواننده و اهنگساز...و...
    هالا این فایل منیجر کجا هست!؟

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

برنامه های s60 که فک کنم شامل 5700 هم بشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وhttp://www.s60.com/life/application/displayApplications.do

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •